دوستان من با توجه به قیمت هایی که دیدم به این نتیجه رسیدم که برای یک سینمای خانگی خوب باید حدود 500 تومان هزینه کنم .
حالا یه سوال داشتم :
میشه من یه سری بلند گو بگیرم و به دی وی دی پلیرم وصل کنم ؟ حکم سینمای خانگی را پیدا نمیکنه ؟
Printable View
دوستان من با توجه به قیمت هایی که دیدم به این نتیجه رسیدم که برای یک سینمای خانگی خوب باید حدود 500 تومان هزینه کنم .
حالا یه سوال داشتم :
میشه من یه سری بلند گو بگیرم و به دی وی دی پلیرم وصل کنم ؟ حکم سینمای خانگی را پیدا نمیکنه ؟
رایان جان من کامل دفترچه اونکیو رو چک کردم، اصلا گزینه های راک و پاپ و کلاسیک و... نداره، شاید این گزینه ها منسوخ شده باشند :13:.
سلام
ببخشید چه برندی رو واسه خرید سینما خانگی پیشنهاد میکنین؟!
من میخوام بگیرم میخوام بلوری ساپورت کنه واسه دیدن فیلم های 3D میخوام!
از من میشنوی 787 پایونیر رو بخر خودتو راحت کن یا می توانی 3578 فیلیپس رو بخری با این نرخ اونم خوبهنقل قول:
با 500 تومان اگر می خوای جمع کنی چیزی نصیبت نمیشه
می تونی 650 هزینه کنی rs 30 تودوروکی پایونیر رو بخری که واقعا محشره
کلا هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خورید
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
من به شخصه پایونیر و بعد فیلیپس رو پیشنهاد می کنمنقل قول:
چقدر می خواین هزینه کنید>؟
سلام
بهترین سینمای خانگی بلوری 3 بعدی چیه؟آیا این دستگاه ها تمام کارایی بلوری پلیرهای 3 بعدی رو دارن؟ یا ممکنه از نظر پخش انواع مدیا و فایل های گوناگون ضعیف تر باشن؟
من با توجه به حرف شما یه نگاه به مشخصات آمپتون توی خود سایت onkyo انداختم و دیدم که 4 مد DSP براش تعریف شده که rock,sports,action,PRG هستند.شما تو دفترچه یا تنظیمات بگردی به نتیجه می رسی.نقل قول:
اینم لینک:(قسمت PROCESSING FEATURES رو نگاه کن)
[HTML] http://www.intl.onkyo.com/technology/index.html[/HTML]
---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
در حال حاضر فکر کنم فقط دو مدل یا سه مدل سینمای بلوری سه بعدی برای فروش موجود هست.اگر به دنبال بهترین هستید باید صبر کنید تا همه شرکت ها مدل های خود رو وارد بازار کنند.نقل قول:
با درود خدمت اساتید
این ریژن و مولتی ریژن که بحثش شد یعنی چی ؟
میشه یکی لطف کنه و بگه کدوم برند و مدل های سینمای خانگی فرمت های MKV , RMVB , و یا به عبارتی فرمت های غیر متعارف را ساپورت میکنه ؟
در سایتش در همون قسمت گفته 4 DSP Modes for Gaming: Rock, Sports, Action, and RPG (Role Playing Game) برای موسیقی ندارد.نقل قول:
اینجا تو قسمت بالا سمت راست لینک دانلود دفترچش هست:
[HTML]http://www.intl.onkyo.com/products/av_components/av_receivers/tx-sr608/index.html[/HTML]
من که هر چی گشتم دکمه ای به طور مشخص برای راک و کلاسیک و اینا نداره ولی مثلن تو یکی از گزینه های موسیقی فکر کنم all chanell stereo تو دفترچه نوشته برای شنیدن راک و پاپ این خوبه، دیگه اصلن اون گزینه های مثل قدیم که مستقیم راک و کلاسیک و اینا رو انتخاب میکردی نداره، مثلن یه گزینه داره به نام کنسرت که باهاش میشه کلاسیک و کنسرت رو گوش داد.
آقا یه سوال . اکولایزراش قابلیت تنظیم داره ؟ مثلا bass و treble و midrange و اینارو میتونی تنظیم کنی ؟ اگه داشته باشه که خوب خیلی بهتر از این حالت های پیش فرض خودشه . هر جوری بخوای میتونی خودت تنظیم کنی .نقل قول:
من داشتم سایتشو میدیدم یک جا در مورد dual bass یا double bass نوشته بود . شما که میگفتی bassش خیلی زیاده ببین شاید این حالتش روشنه که bass زیاد تولید میکنه . اینا به ذهن من رسید گفتم شاید کمکی بکنه . :46: