ضمن عرض ادب و احترام خدمت دوستان گرامی
من تقریبا یه شب تا صبح همه ی مطالب نوشته شده در این مبحث رو مطالعه کردم و در حال حاظر با سردرگمی محض و احساس اشتباه در تصمیم گیری یک سوال ازتون میپرسم که امیدوارم لطف کنید و پاسخ بفرمایید...
چند روز پیش از طریق سایت ایران خودرو یک مورد سمند ال ایکس ای اف 7 مالتی پلکس پایه گاز سوز ثبت نام کردم...و بسیار هم خوشحال بودم که بعد از کلی تلاش و دوندگی و انواع و اقسام پس اندازها بالاخره موفق شدم برای اولین بار در زندگیم یه ماشین ثبت نام کنم اما متاسفانه با خودندن مطالب بحث شده در این تاپیک واقعا سرخورده و ناامید شدم از خودرویی که ثبت نام کردم...یکی گفته خوبه یک گفته بده روغن سوزی داره کلا گازسوز خوب نیست و کلا سمند خوب نیست و شتاب نداره و آشغاله و موتورش بعد 2 سال از کار می افته و از این حرفها...من هم خداوکیلی بالاخره نفهمیدم خوبه یا بد...دوستان ممکنه من رو راهنمایی بفرمایید؟؟؟به نظرتون همین ماشین رو نگه دارم یا اینکه بعد تحویل بلافاصله بفروشم و مثلا یه 405 بنزینی یا پارس سال بنزینی بخرم...من شخصا زیاد از ماشین سر در نمیارم و با توجه به تجهیزات و امکانات و گاز سوز بودن سمند این ماشین رو انتخاب کردم اما حالا دو دل و سردرگم و سرخورده در خدمتتون هستم!!!:n03::n03::n28: