سلام عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کیمیای گلم
ببخشید
من یه 10 روزی کامی نداشتم...تازه رسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش می کنم
خوش اومدی خانم:11:
خوبی خانوم خاتوما؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون به لطف شما
مدیریت خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیر که نیستم همکارم البته:31:
بد نیست خوب از یک نظرایی خوبه که مرتب سر کشی می کنی نظر را تو انجمنی که اون قدر دوسش داری برقرا می کنی
اما خوب بعضی کاربرها هم خیلی دردسر افرینند
مثلا به نظر من اگه هدف شما واقعا افزایش بار علمی دوستاتونه درون تاپیک نه باید پشت سر هم به فاصله چند دقیقه یک عالمه پست بذارید یا افرادی که توی تاپیکها دعوا به راه می اندازند قبل از خوندن فهرست مرتباً تاپیک تکراری می زنن و....
من چه جوریم؟
تو کیمیا خانم گل هستی که خیلی دختر شاد و دوست داشتنی می باشی و از طرف دارای سرسخت پرسپولیس هم هستی
منم خیلی دوست دارم:40:
به فال اعتقاد داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتقاد نه ندارم اما به نظرم واسه سرگرمی چیز خوبیه از گرفتن فال و خوندن طالع بینی خیلی لذت می برم
تا حالا شده واسه خودت یه فال درست کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا خلاقیت در اون حد نیست:31:
نکنه از این کارها هم می کنی خانمی ؟:31:
تا حالا شده ملت و سر کار بزاری؟اگه آره تعریف کن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم تنهایی که نه تا حالا ممکنه دسته جمعی با دوستام از این کارها کرده باشیم اما راستش چیزی الان یادم نمی یاد اگه یادم اومد حتما می گم
خواب و دوست داری؟
خیلی خیلی زیاد اصلاً معروفم به خوابیدن
صبح زود بیدار می شم اما ظهرها اگه خونه باشم 5 ساعتی را می خوابم:31:
من که خیلی دوست دارم
پس فعلا
خوش لالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبت خوش
امیدوارم همیشه با ارامش خیال بخوابی و هیچ وقت دغدغه ای نداشته باشی