عزيزم خودم اين كارو كردم ولي بازم سيو نميشد.ارور نميداد ولي سيو هم نميشد.. حالا جي ميشد خدا ميدونهنقل قول:
Printable View
عزيزم خودم اين كارو كردم ولي بازم سيو نميشد.ارور نميداد ولي سيو هم نميشد.. حالا جي ميشد خدا ميدونهنقل قول:
تو پی سی اکتیو سینک رو باز کن.. file رو بزن بعد connection settings هست اونو بزننقل قول:
this computer is conected to:
این گزینه باید رو the internet باشه
نقل قول:
دوست عزیز ممنون از کمکت اما همه کارهایی رو که گفت بودی انجام دادم اما بازم نتونستم کانکت بشم دیگه نمیدونم باید چی کار کنم:41:
با سلام رم a5 را از کجا میتونم دانلود کنم-
سلام.نقل قول:
برنامه SPB Phone Suite تو قسمت Program نمیاد بلکه توی قسمت ستینگ ---> سیستم میاد. شما با استفاده از برنامه های معرفی شده نیازی به ویدجت سامسونگ ندارید و میتونید با خیال راحت غیر فعالش کنید.
برای درست کردن فولدر واسه اس ام اس ها وقتی وارد صفحه اصلی اس ام اس شدید,مسیر زیر رو برید:
Menu=>tools=>Manage Folders سپس Okکنید بعد تو اون قسمت که میخواهید فولدر بسازید روش با قلم تپ کنید نگه دارید گزینه New Folder ظاهر میشه اکی کنید و اسمش رو بزارید و بسازید.
زمانی که از اس ام اس چت استفاده میکنید هر اس ام اس رو که خاستید فوروارد کنید انتخاب کنید با استفاده از موس اپتیکال(کشیدن انگشت رو کلید وسط) تا به رنگ آبی کم رنگ در بیاد در این حالت گزینه فوروارد براتون روشن میشه و فعال میشه.
قضیه دکمه کناری رو من نمیدونم چی بوده و در جریان نیستم.
در مورد سینک شدن و اولویت که فرمودید شما اگر گزینه کمباین رو انتخاب کرده باشید در ابتدا تغییرات رو در دو طرف اعمال میکنه.
برای فعال سازی مداوم دلیوری ریپورت هم وقتی وارد صفحه اصلی اس ام اس شدی شما این مسیر رو برو :
Menu==>Tools==>Options وقتی وارد Options شدید یک کادر مستطیل میبینی توی اونجا گزینه Text Messages رو انتخاب کن و و در صفحه ای که میاد گزینه Request delivery notifications رو تیک بزن و فعال کن.
اما در مورد Notification واسه اس ام اس شما نمیخواد Reply رو بزنی سمت راست مقابل Reply گزینه Dismiss رو استفاده کن.
چی ظاهرش عوض نمیشه لطفا" دقیق تر بگید.
شاد و پیروز باشید.
من قلابیشو جای اصل خریدم 475 :((نقل قول:
دفترچه و سیدی نداش.عین خودش بود اما. ولی روجعبه زده بود SaWsung
من تا دیروز میخاستم امنیا بخرم. اما امروز با چیزایی که خوندم و شنیدم ÷شیمون شدم و همین n79 و نگه میدارم تا یه diamond 2 بخرم. میگن امنیا زود dead میشه.اگه هم نشه هی باید reset کنی.اینجوری هم هارد فرمت میشه.اگه اینتوریه که پس هیچوقت رو این 16 گیگ هیچی نریزیم دیگه.
والا اگر نظر منو میخای هیچ کدوم این حرفها درست نیست. من الان 4 ماهه امنیا دارم. توی این 4 ماه 5 برنامه کوه نوردی سنگین رفتم توی شرایط واقعا سخت به علاوه یک سفر کویر. گوشی به قول معروف آخ نگفته. نرم افزار هم هر چیزی که احساس کردم نیاز هست روش ریختم (gps و تقریبا هر چیز به درد بخوری که روی omnia hub میشه پیدا کرد).نقل قول:
در کل میتونم بگم تو کل این مدت گوشی را 3 - 4 بار بیشتر soft reset نکردم و هیچ وقت هم نیاز به hard reset نداشتم. این دوستانی که این حرفها را میزنند عادت دارن شبانه روز با گوشی ور برن. وگرنه امنیا گوشی فوق العاده مقاوم و خوبیه. من که واقها کیفش رو میکنم. بخری پشیمون نمیشی.
soft reset همون restart رو میگین دیگه؟نقل قول:
کنار همه این دد شدن و اینا داستان مصرف بالای شارژ چی؟ همش پنج ساعت؟ یعنی تا برم دانشگا بیام خونههمونجا وسط کلاس تموم شده که.نه؟در مورد موزیک چی؟نمیشه جای mp3 player استفاده کردپس.چون شارژش کمه.من عادت دارم تو راه موزیک گوش کنم.
نظرتون چیه؟بگیرم؟
نقل قول:
نوشته شده توسط police-force
دوستان من یه سوال دارم
من از برنامه مایکروسافت اکتیو سینک استفاده میکنم اما وقتی که میخوام از اینترنت کامپیوتر استفاده کنم Gprs روشن میشه من با سیم کارت راحت به اینترنت وصل میشم اما به اینترنت کامپیوتر نمیتونم .اگه کسی میدونه چطور میشه از اینترنت کامپیوتر استفاده کرد مرحله به مرحله به من بگه ممنون میشم
شما يه بار برنامه activ sinc را پاكش مرده و از نو نصبش كننقل قول:
بعد ببين تاثيري داره ؟