دوستان کمک مالی یادتون نده الان دیگه پول نداریم لطفا هر گونه کمکی رو دریغ نکنین :دی
Printable View
دوستان کمک مالی یادتون نده الان دیگه پول نداریم لطفا هر گونه کمکی رو دریغ نکنین :دی
دوستاني كه ميخوان شهر بعدي رو بسازند . اگه جاش دوره و دورش شهري نيست اول از همه فروشگاه رو بسازند چون راحتتر پول در ميارن بعدم هتل و اگه لازم بود افزايش اتاق تا ده تا . اگه بيشترين گردشي بزنيد چون لول سه اتاق يعني 15 نفر خيلي هزينه و كار ميبره و فكر نكنم هيچكي از ماها اسكيلشو داشته باشه :5:
پس چي شد؟ فروشگاه در اوليته . نكته مهمتر اينه كه كسي شهر رو بزنه كه قدرتش يعني اسكيل قدرتش از بقيه بيشتره . چون اگه اسكيل قدرتت بيشتر باشه خيلي ارزون براتون تموم ميشه .
اگه چيز ديگه اي به ذهنم رسيد ميگم .
:20:
راستي بازم ميگما هر كي كه شهرش قبرستون داره ميتونه دوئل كنه حالا فرقي نداره دشمن قبرستون داشته باشه يا نه
:8:
فروشگاه درامد داره ؟؟؟ چقدری هست ؟؟؟نقل قول:
هتل زدن تلف کردن پول بود
نقل قول:
نه اينجوري منظورم نبود . فروشگاه لول يك كه درآمدي نداره ببينيم لول دو چطوره .
منظورم اين بود اگه فروشگاه داشته باشه ميتونيد جنساتونو همونجا بفروشيد و نيازي نيست بكوبيد بريد كلي اونورتر تا جنساتونو بفروشيد . هتلم لازمه . بهتره داشته باشيد اما اوليت با فروشگاهه :5:
سریع تر به من تلگرام بزنید تا لیست تکمیل بشهنقل قول:
این خیلی مهمه تا بتونیم مغازه و قبرستون بسازیمنقل قول:
اهان گرفتمنقل قول:
اما بهتر بود برای این هتل و فروشگاه یه مالیات میزاشتن که ریخته میشد به حساب شهر
اول از همه مغازه بسازیننقل قول:
این خیلی مهمه تا بتونیم مغازه و قبرستون بسازیم
من ساعت 12 شب بهتون کمک مالی میکنم چون تا اون موقع در لالا به سر میبرم :دی
نقل قول:
پرشيا بزودي قبرستونش تكميل ميشه نظرتون چيه با هم كار كنيم
بعني چي؟
مثلا يه شهرو مشخص كنيم بعد بزنيم مردمشو بيچاره كنيم بعد كه همشون رفتن شهرو بگيريم و خودمون تكميلش كنيم:5:
نظرتون چيه؟
نقل قول:
فكر كنم لول دوش خيلي بهتر باشه و يه چيزي به شهر بماسه
البته فكر كنم:8:
مگه شهر ها هم می تونن به شهر دیگه حمله کنن ؟