من خودم 2 سال پیش کنکور دادمنقل قول:
یکی از دوستام می خواد المپیاد شرکت کنه به خاطر همین پرسیدم.
پس انرژی اتمی 2 تا کتاب داره یه کتاب آموزش و یه کتاب تست؟
من خودم 2 سال پیش کنکور دادمنقل قول:
یکی از دوستام می خواد المپیاد شرکت کنه به خاطر همین پرسیدم.
پس انرژی اتمی 2 تا کتاب داره یه کتاب آموزش و یه کتاب تست؟
مثلثات انتشارات مهاجر تالیف احمد قندهاری برای اموزش مثلثات حرف نداره اما وقت گیره 330 صفحس اما ارزش داره.شاید بقیه ی دوستان کتاب بهتری رو معرفی کنن.نقل قول:
فيزيك پيش گاج سفيد (مهندس احمد جوكار) در ضمن براي هر مبحث درسنامه هاي كاملي داره!نقل قول:
تازه امسال تست های خارج از کشور هم اضافه شدهنقل قول:
فيزيك پيش گاج سفيد (مهندس احمد جوكار) در ضمن براي هر مبحث درسنامه هاي كاملي داره!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آخرش چی شد؟ میدونم درسنامه بازرگان خیلی توپه اصلا نیازی هم به آموزش نداره ولی میخوام بدونم درسنامه حسابان و ریاضیات پایه رمزینه در حد آبی قلمچی هست یا نه ؟ ممنون
گفتم که نه
اگه برای اموزش کلی میخواین روی یه کتاب دیگه حساب کنین
کتاب تست ادبیات 2 و3 چی خوبه ؟
سلام.یه کتاب اموزش که فیزیک 2و3 توش باشه و خیلی خوب و روان توضیح داده باشه معرفی کنید. برای ادبیات 2 گاج سبز خوبه؟ کمکم کنید
من کتاب فیزیک 1 انرژی اتمی رو گرفتم مولفش رضا خالو نبود. فکر کنم سادات بود. خلاصه 100 تا تست اول آینه ها رو که زدم 2تا مطلب اومد دستم: اول اینکه از 100 تا 80 تا تستش توی اندیشه سازان هست(شاید با تغییر اعداد) دوم اینکه بعضی تستاش اشتباه علمی فاحش داره! برای نمونه یکی از تستاش گفته بود اگه آینه و جسم با سرعت v به هم نزدیک شن سرعت تصویر چقدره بعد توی پاسخنامه گفته بود که اگه جسم با سرعت V حرکت کنه تصویر هم با سرعت v حرکت میکنه . اگر آینه با سرعت v حرکت کنه تصویر هم با سرعت v حرکت میکنه!! در صورتیکه همه میدونن که سرعت حرکت تصویر 2 برابر سرعت آینه است. البته چندتا سوال رو با همین پاسخنامه حل کرده بود. چندتا غلط دیگه هم داشت منم کتاب رو دیگه استفاده نکردم!نقل قول:
البته نمیدونم که کتابای انرژی اتمی که مولفشون رضا خالو هست چطورن چون استفاده نکردم
منم دیشب رفتم بیرون کتابای فیزیکی رو که معرفی کرده بودین رو دیدم..هم انرژی اتمی رو دیدم هم کانون و هم گاج.ولی از گاج بیشتر خوشم آمد.به نظرم کتاب کاملی آمد.همونو گرفتم.به نظرم اگر کسی میخواد کتاب تست بگیره گاج از همه نظر کامل بود.این نظر منه.البته نباید از این گذشت که اکثر کتاب تستا کپ هم دیگه اند. با سپاس ویژه از آقا ی رضا اتم که منو کمک کردن.همچنین دوستان دیگر. یا علی
ببخشید اسم دیگه ای مگه نبود؟نقل قول:
نمی دونم والله چی بگم.
به هر حال امیدوارم موفق باشی.