آقا تو نسخه اصلي براي Pc تبليغات دور زمين ديجيتالي هست يا معمولي؟؟؟ آخه تو دمو ديجيتالي بود...
Printable View
آقا تو نسخه اصلي براي Pc تبليغات دور زمين ديجيتالي هست يا معمولي؟؟؟ آخه تو دمو ديجيتالي بود...
بله! هر دو مدل رو داره یعنی هم دیجیتالی هم معمولینقل قول:
تعجب می کنم مگه شما کجا زندگی میکنی؟نقل قول:
الان تو اصفهان دیشب هر گیم فروشی در سطح شهر را دیدم بازی داشت.
اشتباه کردی از سایت هاسفارش دادی حداقل 3 روز الافی داره تازه من حداقلش را گفتم!
چطوری دیوید؟نقل قول:
شما چند فصل بازی کردی؟
من الان در اوایل فصل دوم هستم همیشه هم نمره بازیم حداقل 7 را هست اما به خاطر پست بازیم نتونستم زیاد گل بزنم پاس گل دادن هم خیلی سخت هست...
من که تیم ملیم را ایتالیا زدم اخه ایرانش خیلی وضعش افتضاح بود حالم را بد کرد!
آقا این become a legend معرکه س!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اسپانیا ترکوندم :d
توصیه میکنم این پچ را دانلود کنید 11 مگ هست اما ارزشش را داره.نقل قول:
نوشته شده توسط 4039;
منو بازی را هم تغییر میده اتفاقا خیلی هم قشنگ بود اما من چون با منوی خود pes خیلی حال میکنم منو پچ را پاک کردم.
نقل قول:
fili hast ke feghat name teamha va parchamashoono dorost karde bashe?
شما فایل بالا کارت را می اندازه اسم و لوگوی باشگاهها را درست میکنه
همینطور باشگاه المان را اضافه میکنه که فقط اسم بازیکنان لیگ المان را ننوشته!
همانطور هم که گفتم منو بازی را هم تغییر میده اما اگه فقط میخوای اسم تیمهای و لوگوشون درست بشه لینک زیر که قبلا کرسپو گذاشته بود را دانلود کن حجمش در حدود 3 مگ هست.
نقل قول:
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15644
اقای alireza001199 شما گفتید بازی را اصفهان خریدید.من هم اصفهان از سرزمین رایانه خریدم ولی مشکل داره و 1/8 c l می پره بیرون.از شما مال چه شرکتیه و از کجا خریدید؟وایا این مشکل را ندارد؟
دوستان هر کی راه حل بیرون پریدن را زمان 1/8 c l وجاحای دیگه میدونه لطف کنه بگه؟
سلام!من بازی رو دانلود کردم و نصب کردم!الان حجم بازی نصب شده 7.33 گیگابایت هست!ایا این بازی که نصبیدم کامله؟؟
در ضمن چرا صدا گذاری بازی خرابه؟؟؟؟بعضی وقتها صدای سوت داور شنیده نمیشه!مثلا سوت پایان بازی رو اصلا نمیشه شنید!!!از کجا میتونم درستش کنم؟؟؟؟؟ربطی به تنظیمات صدا داره یا مشکل از بازیه؟؟
سرزمین که گفته بود 2 هفته دیگه میاره شما اگه میتونی از میتیدن بگیر تو خیابون مدرس هستش جفت یک چایخونه که فکر کنم اسمش شکیبهنقل قول:
سلام
من همین امشب نصب کردم واقعا عالی هست.
یه فوتبال واقعی به تمام معنا.
همه چیز بهتر شده ...
راستش من قبلا فیفا بازی میکردم ولی وقتی این سری از pes رو بازی کردم fifa رو دیگه پاک کردم.برای همین زیاد وارد نیستم.
3 تا سوال دارم:
با چه دکمه ای میشه پیراهن بازیکنها رو کشید ؟
با چه دکمه ای میشه تظاهر به خطا کرد در محوطه جریمه حریف برای گرفتن پنالتی؟
با چه دکمه ای میشه یک دو کرد؟