همون که زده ثبت نامت از نظر نظام وظیفه مشکل نداره؟نقل قول:
فقط یه نامه گرفتم از بخش وظیفه عمومی و دادم به آموزش
Printable View
همون که زده ثبت نامت از نظر نظام وظیفه مشکل نداره؟نقل قول:
فقط یه نامه گرفتم از بخش وظیفه عمومی و دادم به آموزش
نیمه دوم 69 /تهران می خونمنقل قول:
این نامه قضیش چیه ازنظام وظیفه باید بگیرم؟
راستشو بخوای دقت نکردم.. ولی یه چیزی تو همین مایه ها بود..نقل قول:
2 تا نامه بود که باید میدادم.. جالبه حتی اون فرم تعهدنامه که گفته بودن باید پرینت بگیرین وبدین به مشاور رو ازم نخواست و حتی وقتی بهش گفتم هم گفت نمیخواد ! :20:
فقط گفتن یک ماه دیگه بیا برای پیگیری ارسال معافیتت به نظام وظیفه !
از نظام وظیفه نیست از خود دانشگاست. مجوز ثبت نامه که میگه از نظر وظیفه مشکلی نداری...نقل قول:
این نامه قضیش چیه ازنظام وظیفه باید بگیرم؟
واسه من یکی بود :دی چیا بود نامه هات.نقل قول:
دو تا نامه بود که باید میدادم.
از من کپی گواهی پیشو با کپی شناسنامه و کارت ملیو گرفت فقط. تو چی دادی؟
به من چیزی نگفتن:دینقل قول:
فقط گفتن یک ماه دیگه بیا برای پیگیری ارسال معافیتت به نظام وظیفه !
اینا رو ازمن هم گرفت.. ولی کارشناس آموزش.. تو بخش نظام وظیفه از اینا چیزی ندادم ! :20:نقل قول:
دانشگاه پیام نور رشته موسیقی هم داره؟ برای رفتن به این رشته باید امتحان جدا از کنکور سراسری داد؟ و چه پیش نیاز هایی لازم داره برای ورود و قبولی؟
نداره:دینقل قول:
دانشگاه پیام نور رشته موسیقی هم داره؟
پیام نور تو تموم رشته هاش از 2 طریق دانشجو میگیره یکی دانشجوی رسمی که از طریق کنکور سراسری پذیرفته میشن یکی دانشجوی فراگیر که از طریق دوره های فراگیر پذیرفته میشن و بدون کنکور هست تقریبا.نقل قول:
برای رفتن به این رشته باید امتحان جدا از کنکور سراسری داد؟ و چه پیش نیاز هایی لازم داره برای ورود و قبولی؟
خب اگر نداره که سوال رو کلی می کنم.نقل قول:
کلاً برای ورود به رشته موسیقی باید چیکار کرد؟ کنکور یه بخش جدا برای هنر داره که امتحان بدیم؟ پیش نیاز برای شرکت تو آزمون برای ورود به این رشته چیه؟
و اینکه کسی که مثلاً فقه و مبانی حقوق اسلامی خونده میتونه بدون اینکه انصراف بده بره تو کنکور سراسری تو آزمون موسیقی شرکت کنه؟
باید کنکور هنر داد...پیش نیازی نداره فقط بعضی کتاباشو باید بخونی گمونم...نقل قول:
خب اگر نداره که سوال رو کلی می کنم.
کلاً برای ورود به رشته موسیقی باید چیکار کرد؟ کنکور یه بخش جدا برای هنر داره که امتحان بدیم؟ پیش نیاز برای شرکت تو آزمون برای ورود به این رشته چیه؟
اینجا بپرسید
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=246651
اگه دختر باشه یا از معافیت تحصیلی استفاده نکنه هیچ مشکلی نداره:دینقل قول:
و اینکه کسی که مثلاً فقه و مبانی حقوق اسلامی خونده میتونه بدون اینکه انصراف بده بره تو کنکور سراسری تو آزمون موسیقی شرکت کنه؟
اگه پسر باشه و از معافیت تحصیلی استفاده کنه یه سری مشکلات خاص خودشو داره...
ولی اگه غیبت نداشته باشه و پیشو حضوری خونده باشه و رشته بهتر قبول شه تا ترم 4 اش مهلت داره کنکور مجدد بده یعنی 2 سال بعد ورود...
یعنی اگه کسی ترم پنجم باشه دیگه نمیتونه کنکور هنر بده؟ و بدون انصراف، در کنکور هنر (رشته موسیقی) هم شرکت کُنه؟نقل قول: