در کل باید به قوانین احترام گذاشت حالا بخواد بدت بیاد یا نیاد! ایشئن چند بار تذکر دادند؟خود من از کسانی هستم که جناب رجیستر به من تذکر دادند!نقل قول:
نوشته شده توسط avecina.ir مشاهده تاپيک
وقتی شما در پست اول این اومدی و اسم بردی و گارانتی های معتبر رو نوشتی دیگه چه معنی داره که اگه کسی لینکی هم بذاره بشدت برخورد کنی استفاده ی بیش از حد از این کلمه ی بشدت برخورد میشه و... نشون میده جو سرکوبی و بی منطقی اینجا حاکمه وگرنه با یک تذکر هم میشه موارد خلاف رو یاداوری کرد تازه اگه اونم واقعا خلاف باشه و عرفا بشه بهش گفت خلاف نه اینکه من اومدم برای راهنمایی طرف لینک گذاشتم ورداری اخطار بدی که شرم آوره.تاسف تاسف.
بشدت میکوبیم
بشدت میکشیم
بشدت برخورد میکنیم
بشدت توی دهن میزنیم
....
جو خراب جامعه عجب تاثیری داره که توی دنیای مجازی هم برای همدیگه بشدت بشدت میکنن بازم
یکی ندونه فکر میکنه کاربرهای اینجا یک مشت مفسد فی الارض و جنایتکارند و اینجا هم آلکاترازه که اینجور شماها حرف میزنین
خسته نشین یککوقت از اینهمه شدت عمل!
یک تذکر به من یا بقیه باید درسی برا بقیه باشه ! شما یا کسی دیگه با توجه به قوانین نباید لینک بدید ولی میدید! بله کسی اینجا مفسد ال.... شناخته نمیشه و فقط به عنوان کاربری که به قوانین احترام نمیزاره تذکر و اخطار و بن میشه "چیز زیادیه؟"
ما دوست داریم همه ی مردم چه تو دنیای مجازی و چه در جامعه به قانون پیروی کنند "در صورتی که باید بفهمیم ""یاد بگیریم " که قانون اول از خودمون شروع میشه();
در ضمن اینجا سایت نیست! اینجا بخش از یک تاپیک در فروم هست.