چقدر پول داری؟نقل قول:
چون اگه پولت برسه که مثلا یه تیپ 2 کم کارکرد بگیری بهتره... ولی اگه پولت کمی کم باشه و نتونی 206 تیپ 2 کم کارکرد بگیری بهتره بری سراغ 405.
چقدر پول داری؟نقل قول:
چون اگه پولت برسه که مثلا یه تیپ 2 کم کارکرد بگیری بهتره... ولی اگه پولت کمی کم باشه و نتونی 206 تیپ 2 کم کارکرد بگیری بهتره بری سراغ 405.
با تشكر از پاسخ شما
پولم حدوداي 9500 ميباشد ولي به نظر خودم تندر بهتر هست نظر شما چيه
تندر که خیلی بهتره ولی با 9،500 تندر سالم خوب گیرت نمیاد !نقل قول:
پس اگه جوونی : 206 تیپ 2 مدل 83 - 84 یا حتی اگه خوب بگردی 85 ترو تمیز هم گیر میاری!
اگه ماشینه خانوادگی بخوای: 405 مدل 83 یا شایدم 84 ترو تمیز !
دوستان من نميدونم واقعا از اين همه لطف شما تشكر كنم
حالا كه ما مجبور شديم 206 يا 405 بگريم كدام يك بهتر هست-كولر كدام يك قوي تر هست و...
متاسفانه تجربه کولر رو ندارم و نمیدونم کدوم بهتره.نقل قول:
ولی بگو برای چی میخوای؟؟ از معایب بزرگ تیپ 2 میتونیم به کمبود فضای داخلی و فضای بار اشاره کنیم. به طوری که اگه دو نفر قدی متوسط به بالا داشته باشن و بخوان راحت بشینن، جایی برای عقبی ها نمیمونه. عیب بزرگی دیگه که داره هندلینگ نسبتا ضعیف اون هست.
اگه این دو مورد رو نیاز نداری، تیپ 2 میتونه ماشین خوبی برات باشه. در غیر اینصورت نه.
:12:
كلا خرج كدام يك كمتر هست و كدام يك به صرفه تر است
وقتی یه ماشین چند سال کار کنه، خود به خود میره توی خرج (البته به میزان زیادی هم به صاحب قبلیش بستگی داره) .نقل قول:
ولی از لحاظ مصرف سوخت 206 بهتره.
در بقیه موارد 405 هم قطعاتش ارزونتره و هم به نظر من به صرفه تره.
من باشم، 405 میگیرم.
:12:
سلام دوستان
طبق فرموده شما میخوایم بریم 405 کار کرده بگیریم میترسیم توش آتیش بگیریم از کجا بفهمم که خودرو دچار نقص فنی هست یا نه
:27: از روی شانستنقل قول:
بنظر من يه ريو دست دوم بگير اگر از جونت سير نشدي ! :27:نقل قول: