نقل قول:
به خاطر این هست که آپدیت شما از 7 روز قدیمی تر شده ، به این منظور همیشه آپدیت هاتون رو ازینجا یعنی سرور خودش بگیرین :نقل قول:
من از اینترنت سکیوریتی اخرین ورژن استفاده میکنم ولی یه مشکل دارم.
بخاطر نداشتن اینترنت پر سرعت از ابدیت افلاین استفاده میکنم.از ایران ستاپ میگیرم .ولی دو روز پیش که ویندوز عوض کردم ودوباره انتی رو نصب کردم وابدیت افلاین کردم وریستارت کردم انتی سبز رنگ نشد .گزینه fix now هم میزنم میخواد ابدیت کنه....نمیدونم چکار کنم اخه ایران ستاپ هم هر ماه یکبار ابدیت میزاره.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ثبت نام که میکنین ، یک لینک فعال سازی به ایمیلتون میزنه که باید برین داخل ایمیلتون و روش کلیک کنین تا فعال بشه ، بعد که امدین داخل اکانتتون یه بخشی هست که میتونین همین کلید 30 روزه که داشتین رو دریافت کنین ، که داشته باشین یک فایلی هست به نام : HBEDV.KEY که باید بگیرینشنقل قول:
راستی شما گفتید که کلید 30روزه دریافت میکنیم .کجا ذخیره میشه تا موقع نصب دوباره انتی استفاده کنم.
راهی نداره کلا این برنامه هست که اینطوری طراحی شده ! به دلیل داشتن False alarm های زیادی که دارهنقل قول:
وچجوری میشه به این انتی ویروس بفهمونم که یه فایل ویروس نیست ودیگه کلا بهش گیر نده.
اخه هر بار که به پوشه مورد نظر میرم به کرکش گیر میده.حتی از بخش قرنطینه ایگراند کردم ولی بازم گیر میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Take Care:40: