سهیل جان شک نکن رتبه زیر 1000 داری.نقل قول:
به نظر من برو دندانپزشکی دانشگاه تهران یا اصفهان.
مطمئن باش کمتر کسی میتونه مثل تو ریاضی 93 وفیزیک 85 بزنه...
سهیل جان شک نکن رتبه زیر 1000 داری.نقل قول:
اگه عمومی ها رو هم خوب زده باشه زیره 100 میشه ...نقل قول:
سهیل جان شک نکن رتبه زیر 1000 داری.
تا حالا که من چیزی پیدا نکردم. البته به 2 تا سوالات شک دارم. اما اینقدر کیفیت دفترچه اسکن شده پایین هست که من بعضی جاها نمیتونم تشخیص بدم x چاپ شده یا z و یا بعضی جاها اعداد معلوم نیست.نقل قول:
رفتم دفترچه اصل رو بگیرم گفتند یه هفته دیگه بیا. تا اون موقع باید صیر کرد.
دوستان سعی کنند سوال غلط پیدا کنند که کنکور دوباره برگذار بشه!!!!
در ضمن من فقط منتظرم که سازمان سنجش جوابهای تشریحی رو ارئه کنه. بعضی سوالات اصلاً در حد کتاب نبود و نیاز به فرمولهای خاصی داشت. مثلاً تعداد دور در گراف کامل مرتبه 5 و یا چند سوال در شیمی.
فعلاً که یک سوال از شیمی اشتباه بود. سوال 207 . هیچیک از گزینهها درست نیست!!!!!!
به جان من سوالات امسال مفهومی بود. البته قبل از ناسزا گفتن به بنده، تعریف زیر رو بخونید:
تعریف سوال مفهومی: سوال مفهومی سوالی است که هیچ داوطلبی نتواند پاسخ به آن بدهد و حتی طراح سوال نیز از پاسخ دادن به آن عاجز باشد!!! و یا اینکه نیاز به فرمولهای زمان ناصرالدینشاه یا نادرشاه یا بطلمیوس یا حضرت آدم داده باشد!!!!
راه اندیشه سوال ها رو با جواب های تشریحی چاپ کرده ... تو بیشتر روزنامه فروشی ها هست ...نقل قول:
تا حالا که من چیزی پیدا نکردم. البته به 2 تا سوالات شک دارم. اما اینقدر کیفیت دفترچه اسکن شده پایین هست که من بعضی جاها نمیتونم تشخیص بدم x چاپ شده یا z و یا بعضی جاها اعداد معلوم نیست.
رفتم دفترچه اصل رو بگیرم گفتند یه هفته دیگه بیا. تا اون موقع باید صیر کرد.
در ضمن من فقط منتظرم که سازمان سنجش جوابهای تشریحی رو ارئه کنه. بعضی سوالات اصلاً در حد کتاب نبود و نیاز به فرمولهای خاصی داشت. مثلاً تعداد دور در گراف کامل مرتبه 5 و یا چند سوال در شیمی.
فعلاً که یک سوال از شیمی اشتباه بود. سوال 207 . هیچیک از گزینهها درست نیست!!!!!!
به جان من سوالات امسال مفهومی بود. البته قبل از ناسزا گفتن به بنده، تعریف زیر رو بخونید:
مگه الکیه ...نقل قول:
دوستان سعی کنند سوال غلط پیدا کنند که کنکور دوباره برگذار بشه!!!!
انسانیم تموم شد
لعنت به این سنجش
حتی یه درصد سوالا هم شبیهش نبود
شاید بالای 6تا سوال داده بودن که 4-5تا آرایه رو باید با هم پیدا میکردیم
لعنت بهشون.کنکور86 کجا و 87 کجا
برديا جان در صد گرفتي؟نقل قول:
انسانیم تموم شد
لعنت به این سنجش
حتی یه درصد سوالا هم شبیهش نبود
شاید بالای 6تا سوال داده بودن که 4-5تا آرایه رو باید با هم پیدا میکردیم
لعنت بهشون.کنکور86 کجا و 87 کجا
ايشاا... كه تو حداقل خوب بشي. ما كه....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز کلید مال ما رو ندادن تا ببینم چه گندی بالا اوردم
ریاضی وقت کم اوردم از 20تا فقط 3تا زدم
عمق فاجعه رو برو دیگه
بردیا جان به حرف ما رسیدی!!نقل قول:
همون که گفتم:
کاش یه سال زود تر به مدرسه می رفتیم!!
بابا واقعا خیلی نامردین (شوخی کردما)
یکی پست مارو تحویل نگرفت ببینه من حدودا چند میشم ):
اقا من چند میشه رتبم...
ادبیات 50
عربی 40
بینش 60