الان من به زور سایت باز میکنم
زنگم میزنم پشتیبانی میگه بزن تهران آخه این چه وضع پشتیبانیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
الان من به زور سایت باز میکنم
زنگم میزنم پشتیبانی میگه بزن تهران آخه این چه وضع پشتیبانیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی این سایته که گفتین نویز بگیر باهاش باز نمیشه میری توی bing
:n29:
سلامنقل قول:
دوست عزيز از صبح براي بنده هم به همين صورت شده . زنگ زدن به پشتيباني هم فعلا فايده نداره چون ميگن مشكل سراسريه به زودي حل ميشه . بايد صبر كنيم ببينيم تا فردا درست ميشه يا نه .
براي مشخص شدن ميزان نويز بايد به صفحه تنظيمات مودم بريد نه سايت .نقل قول:
نقل قول:
خب کدوم قسمت ؟ میشه بیشتر توضیح بدید
(مشکل من اینه که سایتارو خیلی خیلی طول میده الان مثلا اگه سرعت دانم 60 بود بازم انقدر ناله نمیکردم الان سرعت دانلودم افتضاحه
دوست عزيزم اين رو: 192.168.1.1نقل قول:
در صفحه مرورگرتون در قسمت آدرس بار ترجيحا اينترنت اكسپلورر باشه بزنيد و بعد يه صفحه اي مياد كه يوزر نيم و پسورد ازتون ميخواد هر دو تاش رو admin وارد كنيد و اينتر بزنيد بعد از صفحه اولش كه بالا مياد عكس بگيريد و اينجا بزاريد .
خطم هیچ مشکلی نداره. چون روزا خوبه و آخر شب کم کم شروع میشه. ماله دوستمم همینجوری شده. اینم عکس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
دوست عزيز مودم ديگه در دسترس داريد با اون هم يه امتحان كنيد و نتيجه رو اعلام كنيد .
درسته خطتون هیچ گونه مشکلی از نظر نویز نداره.بسیار عالیه وضعیت خط شما....نقل قول:
اگر مشکلی وجود داره بر میگرده به مرکز مخابراتی و پارس انلاین...
مرکزتون شلوغه؟
یعنی همزمان مودم خودمو دوستم خراب شده! این مشکل اواسط ماه رمضون و همون موقع که اینترنت داغون شده بود شروع شد و الانم شبا واقعا اذیتم میکنهنقل قول:
نقل قول:
با توجه به قیمت دلار میشه گفت سرویسهای پارس آنلاین ارزونتره! پارس داره 30 گیگ رو می ده 70 هزار تومن اما این شرکت 20 گیگ رو می ده 41.5 دلار یعنی تقریبا 125000 تومن. البته باید توجه داشت که حداقل حقوق کارگر توی اون کشورها حدود 1500 دلاره اما با دلار سه تومن حداقل حقوق ما ماهانه 160 دلاره پس نسبت به درآمدشون بازم ارزونه