9504 کجا و کدوم کشور 200 میفته؟ من دیروز تو چین قیمت گرفتم 249USD بود (298000 تومن)نقل قول:
من شدیداً دنبال یک کشور هستم که بشه ارزون ازش خرید. 200 تومن مهشره. اگه میشه لینک سورسی چیزی بدید بی بهره نمونیم.
9504 کجا و کدوم کشور 200 میفته؟ من دیروز تو چین قیمت گرفتم 249USD بود (298000 تومن)نقل قول:
من شدیداً دنبال یک کشور هستم که بشه ارزون ازش خرید. 200 تومن مهشره. اگه میشه لینک سورسی چیزی بدید بی بهره نمونیم.
من که کف پامو بو نکردمنقل قول:
این قیمتا برای سایت مایکروسافته
بچه ها از کجا کینکت بخرم ؟ پایتخت خوبه ؟
خوبه نوشتم بو نکردم اگه بو میکردم که میگفتم چه بویی میداد:31:نقل قول:
دور از اسپم:
اون کیتی که قراره رو 0225 نصب بشه دو مدله
یکی 75 هزار تومنی که با یه بار لحیم کاری هماهنگه و افراد عادی هم میتونن
یکی دیگه هست که 20 دلاره و تو چند مرحله لحیم کاری میخواد که اگه طرف استاد این کار نباشه فاتحه
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
پایتخت به نظرم گرون میده.نقل قول:
برو از همین توپخونه بخر
البته تو توپخونه اونایی که خیلی ارزون میدن یا جعبشون ترکیده یا یه چیزی ازتوش برداشتن و یا..........
خلاصه حواست باشه که آک باشه و قیمتش هم حدود 175-185 تومنه
پولش مهم نیست زیاد ...خودم نمی خوام بدم که داداش کوچیکم می خواد بده ! :دينقل قول:
پایتخت به نظرم گرون میده.
برو از همین توپخونه بخر
البته تو توپخونه اونایی که خیلی ارزون میدن یا جعبشون ترکیده یا یه چیزی ازتوش برداشتن و یا..........
خلاصه حواست باشه که آک باشه و قیمتش هم حدود 175-185 تومنه
مهم سالم بودنشه !
پس برو اینجا خیلی مطمئنه:نقل قول:
محتوای مخفی: آدرس
با راهنمایی aha2012 عزیز مشکلم با کینکت حل شد .
اگه شما هم مشکل منو داشتید و اکس باکستون اسلیم بود کینکت رو بدون آداپتورش به کنسول وصل کنید یه usb مخصوص لبه نارنجی هست اونو باید به کنسول وصل کنید .
بازم ممنونم از aha2012 عزیز
نـــه دوست عزیز !!!!!!!!!!!!!!!! این crysis 2 همونیه که سی دیش آپدیت داره !!!!!!. خب من این بازی رو دارم ولی آپدیت نکردم با cd !!!! منظورم این بود که اگه الان بخوام crysis 2 رو بازی کنم باید آپدیتش رو هم بزنم دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
که در اونصورت قید بازیهای قدیمی رو باید بزنم نه ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
آبدیت جدید ه ک شد؟:33:
خوب کدش چنده (شماره آبدیت):دی
1_از کجا و چطوری آبدیتش کنم بدون اینکه به لایو وصل بشم؟
2_آبدیت سخت افزاری نمی خواد؟
3_دیگه بازی هایی که آبدیت 19 می بخواد می تونیم اجرا کنیم؟
:7:
هنوز -- نشده. اگه FAT هست کنسولتون و درایو Lite-on داره بسیار نزدیک هست. در غیر اینصورت بازم باید صبر کنید. به نظر من بهتر هست برید تو سایت خود این تیم ه کر و مستقیم خودتون از اونجا متوجه بشید:10:نقل قول:
این -- جدید باید درایو دستگاه دوباره در بیاد و -- بشه ( اصطلاحاً به سخت افزاری معروفه )کد:http://www.c4evaspeaks.com