لهجه اصل ترکی به به!نقل قول:
Printable View
لهجه اصل ترکی به به!نقل قول:
کسی ماکس نت نداره؟
دارید به ما هم بگید وضعیتش چطوریه؟
سرویس های نامحدود برنزی و طلایی؟
میخام فردا تمدید کنم کسی داره بگه پولم هدر نره کمتر از سه ماه نداره 200 هزار تومانم وگرنه هدر میره
سرویس 1024برنزی یا 384 طلایی میخوام بگیرم
راهنمایی کنید تشکر
احتراماً ، در راستای ارتقای کیفیت و ارائه بهتر خدمات به مشتریان گرامی و به پاس قدردانی از انتخاب این شرکت، حجم دانلود رایگان شبانه ( ساعت ۲ الی 7 بامداد ) تا سه برابر میزان حجم خریداری شده افزایش یافته است،
خوب خدا رو شکر اینم شروع شد واقعا خیلی خوشحال شدم که به فکر ما هستند به پاس قدردانی از ما دارن همچین خدماتی میدن
اصن اشک تو چشام جمع شده
نقل قول:
من1024برنزی رو داشتم
روزی نزدیک یک گیگ سرعت خیلی زیاد میداد که راحت با سرعت زیاد میشد وبگردی کرد و دانلود هم تا همین سقف روزی میشد کرد بعدش اگر بیشتر دانلود کنی لیمیت میشه روی سرعت کم دقیقا یادم نیست چند
برای کسی که نامحدود میخواد گزینه خیلی خوبیه
از امروز حجم شبانه مخابرات اضافه شد.
کوله بارمان رو جمع کنیم بریم...
سلامنقل قول:
آقا شما ویpان داخلی خوب سراغ دارید؟ هدف فقط دانلود هست.
شرکت زیاده و خرید vps شخصی داخل ایران هم به نظر نمی صرفه.
خیلی ممنون.
نقل قول:
بستگی به این داره که پهنای باندتون رو رو چند ببندن (چون اگه خطتون نکشه 10 مگ رو آپ نمیکنن براتون) .مثلا برا من رو 5 مگ بستن . سرعت دانلود از سایت هایی که رو سرور آسیا تک هستن همون 500 و بدون افت سرعت هستش و میشه هر شب حدود 10 گیگ دانلود کرد . ولی برا سایت های داخلی 200 و برای سرور خارجی 50 الی 100 در بهترین حالت .
دوستان بنده هم مثل شما از این که مخابرات دانلود شبانه رو برداشته دلخورم .به خصوص با اون جمله مسخره در مورد حقوق مشتری و فلان .ولی به نظرم برای کسایی که دانلود زیاد ندارن و بیشتر گیم و پینگ مهمه بد نشده چرا که از دیروز که سرویس تازه گرفتم پینگ من خیلی بهتر شده و امیدوارم لااقل سرعت و پینگ بهتر بشه .در مورد دانلودر هایی مثل خودم هم به نظرم هر سه ماه یک بار یه 50 گیگ بگیرم با 72 تومن و البته سه برابر حجم شبانه که سر جمع میشه 200 گیگ میشه دانلود هم یه جوری راه بندازی البته هیچی دانلود رایگان نمیشه و صد در صد مخالف این روش جدیدم .ولی در کل اینم یه راهیه .
سلام اآقای farshidnaji بعد از دانلود یگ گیگ که سرعت لیمیت میشه قانونا باید کمتر128نقل قول:
نباشه درسته یا نه؟یا خیلی سرعت پایین میاید؟ ضمنا کار من فقط دانلود هست خودش هم از سرورههای داخلی با لینک مستقیم و چند لینک همزمان خیلی ممنون
اقا این نتیجه یکسال دانلود شبانه من از مخابرات که البته بیشتر از این ارقام هستش و گهگاه هم استفاده نشده روحش شاد یادش گرامی :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 گیگ حجم بخوای بخری باید 123 هزار تومن پول بدی از طرف دیگه شبانه اش هم سه برابر میشه 150 گیگ نه 200 گیگنقل قول:
در کل مخابرات دیگه مفت نمیارزه