تک کانکشنش سرور داخل برای من خوبه ولی خارج تعریفی ندارهنقل قول:
Printable View
تک کانکشنش سرور داخل برای من خوبه ولی خارج تعریفی ندارهنقل قول:
منم شبانه سرعتم روی 260 محدود میشد و پینگم هم با اروپا 400 بود ولی ازشون شکایت کردم و سرعت شبانم رو بردن بالا پینگم هم خیلی خوب شدهنقل قول:
اینم بگم که محدود بودن سرعت شبانه روی 260 یا اینکه با سرورهای داخلی آزاد باشه مستقیما به دیفالت گیت وی ربط داره پس اگر شما تونستید گیت وی رو عوض کنید امکان داره سرعت شبانه هم تغییر کنه
اینم تست های من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه هم سرعت داخلی همینقدره فقط سرعت تک کانکشن کم میشه
---------------------------------------------------------------------------------------------
میشه دقیقا بگید چه سرویسی دارید و سرعت تک کانکشن داخلی و خارجیتون چنده؟نقل قول:
مخصوصا از ساعت 9 شب تا حدود 8 صبح چون اونموقع تک کانکشن خیلی سرعتش افت میکنه
تک کانکشن سرور خارجی که برای من داغونه !نقل قول:
-----------------------------
به نظرم بهترین راه برای فهمیدن سرعت تک کانکشن اینه توی IDM تعداد کانکشن رو بزاری رو 1 بعد دانلود کنی ! این سایت ها زیاد بهشون اعتمادی نیست
این اسیاتک خیلی رو مخه
کیفیتس واقعا داغونه
یه کلیپ از یوتیوب نمیشه لود کرد
اینستا باید 3 4 بار رفرش کنی تا لود شه
کلا فقط بدرد شبانه میخوره
من باید بگردم یه جا پیدا کنم ماهی 100 گیگ بشه شبانه دانلود کرد و کیفیت روزانش خوب باشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
تو ایران کافیه یه شرکت احساس کنه مردم ازش راضین بلافاصله! باید گند بزنه به همه چیز...! اولا ۱۰ گیگ که ازشون بگیری شدیدا ترافیک دزدی دارن ( ۱۰۰٪ تست کردم و مطمئن هستم رو ۲۰ گیگ در ماه تا اونجا که من دیدم همچین مشکلی نیست ) اینکه سرعت دانلود فقط از میهن دانلود به رسمیت شناخته میشه از طرف این شرکت خیلی احمقانه اس! تا پارسال ملاک از سرور ماکروسافت بود که دیگه نمیصرفه!! و به رسمیت نمیشناسن... تو اسپید تست یه بار میزنه ۳.۴ مگ یه بار ۲ یه بار ۱.۵ مگ... بهترین حالتش ( برای من ) تو ۴ سال استفاده ۳.۴ بوده...
سرویس ۱۰ مگ شهاب ازشون گرفتم زنگ زدم میگه همه چیز خطتتون خوبه که! میگم هنوز رو ۴ مگ بسته شده... قرار میشه تست بگیره ۱۹ دقیقه!! پشت خط نگهم میداره بعد هم قطع میکنه... دوباره که زنگ میزنم اول صدای ضبط شده میگه به علت پاره ای از مشکلات...! بعد هم که منتظر میشم یه اپراتور جواب بده فقط تکرار میشه شما در صف هستید...!
یکی دیگه از مشکلاتشون وصل شدن مودمه! یه بار تا روشن میکنی وصل میشه یه بار ۱۰ دقیقه صبر میکنی وصل نمیشه یه بار بعد از ۱۵ دقیقه وصل میشه... میگفتن مشکل از مودم منه ( چند ماه بود این مشکل پیش اومده بود ) رفتم مودم جدید گرفتم باز همون مشکل سابق سر جاشه...
خلاصه که آسیاتک هم دید نباید اکثریت ازش راضی باشن...! چشم بسته طرف این شرکت نیایید
-------------------------------------------------------------------------
جالبه دیگه جواب منو وقتی شماره تلفن و میبینن نمیدن... اینقدر تو صف انتظار نگه میدارن تا خسته بشم قطع کنم الان بیشتر از یه ساعته داستان همینه
من مشکل حجم دزدی ندارمنقل قول:
مودم هم سریع وصل میشه
ولی مشکل توی تک کانکشن پینگ و تایم اوت هست
پینگ بالای 300 واقعا غیر قابل تحلمه
تایم اوت اعصاب ادم رو بهم میریزه اینستا رو باید 10 بار رفرش کنم تا باز شه
تک کانکشن هم خیلی پایینه و اصلا نمیشه ویدیو استریم کرد حتی کیفیت 144p
والا من مخابرات داشتم گفتم هر چی باشه اسیاتک بهتره و تا 4 5 روز اول بهتر هم بود و کیفیتش عالی بود کم کم کیفیتش خراب شد از دیروز تا الان هم که کیفیت داغونه و عملا هیچ کاری نمیشه کرد غیر باز کردن 4 تا سایت ایرانی
والا من با مخابرات خیلی وضعیت اینترنتم بهتر بود شبانه سرویس 2 مگ مثل 10 مگ اسیاتک هر دوتا 500
تازه مخابرات تک کانکشنش هم 500 بود که از اسیاتک نهایتن 80 90 هست
پینگ مخابرات همیشه زیر 150 160 بود و تنها مشکل مخابرات مخابرات قطعی هاش بود ماهی 20 ساعتی مشکل داشت
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
به سرویس بستگی نداره . به مرکز مخابراتی بستگی دارهنقل قول:
تو بازه ی رایگان تک کانکشن داخلی افت زیادی نداره .... خارجی داغون می شه
حدود 600 700 ( داخلی ) .... بعضی وقت ها تو بازه ی زمانی رایگان تک کانکشن داخلی تا 1.1 مگ می گیره !
اسیاتک اینترنت یک D:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
روی ده مگ بسته شده در طول روز مشکلی نداره شب ک نگاه کردم دیدم قفل روی 260 هنقل قول:
علتش اینه که ما ملتی ساده لوح و زود باور و بی بخار هستیم که جیبمون رو خیلی شیک میزنن دولت از ملت و ملت از ملت الان صاحب این ISP ها بارشون رو بستن و میلیاردر شدن و این ما هستیم که باید پول زور بابت اینترنت بی کیفیت و حجمی بدیمنقل قول: