سلام
دوباره شاهد پست های بی ربط و ضد قوانین بودیم
لطفا به همدیگه احترام بزارید
سعی کنید مشکلاتتون رو اینجا حل کنید نه اینکه که به یکدیگر بی احترامی کنید
دیگه ادامه ندید
با تشکر
Printable View
سلام
دوباره شاهد پست های بی ربط و ضد قوانین بودیم
لطفا به همدیگه احترام بزارید
سعی کنید مشکلاتتون رو اینجا حل کنید نه اینکه که به یکدیگر بی احترامی کنید
دیگه ادامه ندید
با تشکر
سلام دوست عزيزمنقل قول:
والا شركت هايي مثل شاتل كه اين محدوديت جزوه قوانينشون هست هيچ وقت به صورت دقيق مشخص نكردن كه چه حد دانلود كنيد محدود ميشيد . پارس آنلاين كه تازه داره اين كارو ميكنه اونم به صورت مخفي و بي سر و صدا . ولي هر چي هست شما هر شب دانلود نكنيد يك شب در ميون دانلود كنيد تا پرس و جو كنيم ببينيم اين قانون مسخره آيا واقعا در پارس آنلاين عملي شده يا نه مشكل جاي ديگس .
دوست عزيز شما شايد نويزتون بالا رفته . يه عكس از صفحه تنظيمات مودمتون بزاريد تا مشخص بشه مشكل از چيه .نقل قول:
واقعا براتون متاسفم حداقل برای عقاید بقیه احترام قائل بشید ....نقل قول:
طرز صحبتتون کامل زشت و زننده هست ...
من هم با نظر ایشون موافقم،نقل قول:
این نوع طرز تفسیر اصلا درست نیست
من میخوام بدونم واقعا یه سرعت این همه ارزش داره که شان یه ماه به این مبارکی رو پایین میارید
دوستان عزیزمم:n16:
ما اینجاییم تا مشکلات همدیگرو برطرف کنیم با هم مشورت کنیم من خودم کلی چیزا اینجا یاد گرفتم از کلی از دوستای خوب و استاد:n12: . مطمئنا این تاپیک به خیلی ها کمک کرده و میکند هم برای رفع مشکلات و هم برای انتخاب مناسب اگر هم بحثی شده برای زیاد شدن صفحات من فکر میکنم نظر دوست عزیزمان از یک جنبه منطقی هست من اصلا قصد توهین به شخصی را ندارم همه اینجا محترم هستند، فقط بهتر نیست سعی کنیم پست های مربوط به این تاپیک را ارسال کنیم تا اگر شخصی به دنبال مطلب خاص خود میگرد وقتی بیهوده صرف این نکند تا تمامی صفحات را بررسی کند ......:n12:
با سلام
ببخشید بنده دیشب کلا" چیزی که اصلا" نتونستم توی ساعت رایگان دانلود کنم که هیج حتی تا 3.30 هم وایسادم اصلا" اینترنت وصل نبود یه جورایی میخواستم بدونم دیشب کلا" اینجوری بوده یا مال من اینحوری شده بود ؟
خب تبریک میگم دیگه از طریق ATM هم برای اولین بار میتونید قرارداد هارو تمدید کنید:دی
کشتن خودشون رو!
از صبح sms , mail فقط مونده زنگ بزنن توضیح بدن:n02:
من هم مثل خیلی از دوستان که خوش نوشتند، بسیار براتون متاسف هستم.یه ساعت از یه روزه این ماه به اینترنت 100 مگابیتی در طول تمام عمر میارزه!نقل قول:
بقیه عزیزان هم این چند روزه با مشکلی به این شرح برخورد کردن ؟ اینترنت چراغش وصل میشه، اما نه یاهو مسنجر و نه هیچ سایت دیگه ای باز نمیشه :n03:
[QUOTE=attaghi;7817090]سلام دوست عزيزم
والا شركت هايي مثل شاتل كه اين محدوديت جزوه قوانينشون هست هيچ وقت به صورت دقيق مشخص نكردن كه چه حد دانلود كنيد محدود ميشيد . پارس آنلاين كه تازه داره اين كارو ميكنه اونم به صورت مخفي و بي سر و صدا . ولي هر چي هست شما هر شب دانلود نكنيد يك شب در ميون دانلود كنيد تا پرس و جو كنيم ببينيم اين قانون مسخره آيا واقعا در پارس آنلاين عملي شده يا نه مشكل جاي ديگس .
به چه صورت میشه وارد صفحه مودم شد؟
پسورد نیاز داره که من ندارم .. پشتیبانی هم نمیدونست
..
در مورد اون قانون هم باید حتما یه تماس بگیرم .. شاید واقعا قانون نباشه و خط شلوغ بوده اون چند روز یا یه مشکلی بوده .. چون یکی از دوستان زنگ زده گفتن کاهش سرعت بدلیل یه مشکله که بزودی حل میشه
QUOTE=ganji_king;7817476]]
به چه صورت میشه وارد صفحه مودم شد؟
پسورد نیاز داره که من ندارم .. پشتیبانی هم نمیدونست
..
در مورد اون قانون هم باید حتما یه تماس بگیرم .. شاید واقعا قانون نباشه و خط شلوغ بوده اون چند روز یا یه مشکلی بوده .. چون یکی از دوستان زنگ زده گفتن کاهش سرعت بدلیل یه مشکله که بزودی حل میشه[/QUOTE]
در مورد محدوينت من هم عرض كردم اطلاع دقيقي ندارم بايد بازم پيگيري بشه .
در مورد وارد شدن به صفحه تنظيمات مودم شما باي هم يوزر نيم و هم پسورد رو admin بزنيد .