شما پیگیر شو ببین اگه درخواست رانژه رفته مرکز مخابراتی و مخابرات رانژه نمیکنهنقل قول:
سایت بازرسی شکایت کن
و اگه مشکل از سمت اسیاتک هست شما درخواست تجدید نظر تو شکایت بده تجدید نظر رو شدید پیگیری میکنن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
شما پیگیر شو ببین اگه درخواست رانژه رفته مرکز مخابراتی و مخابرات رانژه نمیکنهنقل قول:
سایت بازرسی شکایت کن
و اگه مشکل از سمت اسیاتک هست شما درخواست تجدید نظر تو شکایت بده تجدید نظر رو شدید پیگیری میکنن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اقا این سرویس آ مثل اسیاتک چجوریاس کسی گرفته تاحالا
میصرفه های وب رو جمع کنم برم سراغ اسیاتک
چهارمین حالت خارجی ۵۰۰ کیلوبایت داخلی ۱ مگابایتنقل قول:
آقا ازمن اینترنتم از امروز صبح برای 4 روز گفتن قطع شده واسه کابل برگردون طی تماسی که داشتم اما آی اس پی دیگه که دارم اون مشکلی نداره وصله بعد گفتم که این خط اسیاتک وصل بشه اون یکی قطع میشه حالا این پشتیبانی به من حقیقت گفته یا نه چون 4 روز خیلیه تا حالا چند تا آی اس پی عوض کردم هیچکدوم به اینصورت نبوده که 4 روز قطع باشه:n16:
سلام دوستان این آسیاتک سرعتاش طبق قرارد فیکسه ؟ یا سرعتارو باز گذاشتن ؟
مثلا : چلچله تا 512 کیلو بیت 06 گیگ در ماه (2 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان) -- نهایت سرعت دانلود 60کیلو میده ؟ یا بازه ؟
دوستان من تغییر تعرفه دادم
چرا سرویس عوض نشد ؟!
ویرایش: اوکی شد
دوستان کسی هست که سرعت تک کانکشنش کامل باشه یا اینکه حداقل قابل قبول باشه؟
آسیاتک بدیش اینه که تک کانکشن جالبی نداره
دوستان اولین شب در اسیاتک هست الان برای من ولی شبانه از سایت های ایرانی هم روی 280 ه راهی نداره؟
................
یک سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم جواب بدید
برای فعال کردن سرویس گیم چیکار باید بکنم؟اصلن همچین چیزی داره؟هزینه؟
اول وضعیت خططتون رو چک کنید ببنید روی چند مگ بست بعد شاید بشه یک کاریش کردنقل قول:
سریس گیم هم نداره
- - - Updated - - -
اول وضعیت خططتون رو چک کنید ببنید روی چند مگ بست بعد شاید بشه یک کاریش کردنقل قول:
سریس گیم هم نداره
دوست عزیز. شما کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستی؟ چه سرویسی گرفتی؟نقل قول: