سلام..
Snr من از خونه ۶ هست و از دم در ۱۵
آنقدر یعنی سیم کشی خونه داغونه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیم مستقیم بکشم یعنی؟
Printable View
سلام..
Snr من از خونه ۶ هست و از دم در ۱۵
آنقدر یعنی سیم کشی خونه داغونه..
سیم مستقیم بکشم یعنی؟
سیم مستقیم بکشید . اگر همچین اختلافی دارید و سیم کشی داخلیتون ایراد داره.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سلام..
آقا من الان یه موردی هست ذهنمو بد مشغول کرده..خودم که نفهمیدم داستان چیه:cool:
تلفن خونم از اول هفته قطع بود..از همون موقع سرعت نت من از اینی که توی عکس هست یعنی 9 مگ رفت روی 3 مگ..
من رفتم پایین دم جعبه تقسیم به هر زحمتی بود سیم تلفن خونه رو پیدا کردم شماره 2 ترمینال بود.. این عکسی که پست بالا گذاشتم ماله اون موقس..تلفن همچنان قطع بود..(اینو داشته باشین).. بعد کلی زنگ زدیم طرف الان اومد سیم تلفتنمو پیدا کرد گفت اینجا اوکیه. گفت خطط توی جعبه چنده گفتم 2..بعد اومد چک کرد دید بوق نداره. سیمو دنبال کرد از بیرون تا توی جعبه دیدیم شماره چهاره..:wac: گفت این ماله شماس.گفتم داداش من نتم روی اون سیمه..چطوری تلفنم روی اینه؟ گفت الان بوق داری.گفتم اره..گفت پس چهاره..
35 تومن گرفتو رفت..:worried:
حالا الان اومدم بالا مودمو چک کردم از توی خونه شده عکس پایین.. یعنی چه..:eh:
به محض اینکه تلفن خونه وصل شد سرعتم برگشت روی 9 مگ و snr هم از 6 اومد روی 13.5...
اون سیم شماره 2 ترمینال دیگه چیه پس اگه خط من روی ترمینال 4 جعبه تقسیمه؟
یعنی من با خط یکی دیگه وصل بودم.. نمیشه که..یوزر پسورد فرق میکنه..پروفایلم هم فرق کرده اگه دقت کنین..شما فهمیدین چی شد؟
این CRC Errors راستی چیه؟ بخوام VDSL بگیرم الان اوکیه؟
دوستان سرویسهای استاندارد پیش پرداخت حجم باقیمانده به ماه بعد منتقل میشه؟
دو بار تیکت زدم دفعه اول گفت محدودیت های پینگ دست مخابرات نیست. دو باره زدم گفتم پینگم خوبه میخوام آپلود به 2-3 برسه جواب دادن،سرعت آپلود تعریف شده است و امکان ارتقا نیست !!نقل قول:
annex m بشه و آپلود بالاتر بره ممکنه روی نویز تاثیر داشته باشه؟
الانن مخابرات دیگه هیچ طرحی که شبانه داشته باشه بین سرویسهاش نیست؟
این مخابرات گیج میزنه
به پشتیبانی گفتم سرعت بزار رو ۸ مگ که قطعی کم بشه گذاشته رو ۴ مگ ، یکبار هم قبلا درخواست دادم هیچ تغییری نکرد!
چرا یهو اومد رو ۴-۵ مگ !
میره رو ۳مگ بعد ۹ و ...
سرویس ۱۶ مگ دارم.
سرعت من ۱۶ هست و گاهی قطعی دارم ، میخواستم از پنل بگم بزارن روی ۱۴ سرعت رو که نویز و قطعی از بین بره پس با این حساب چیزی نگم بهشون؟ یهو دیدی گذاشتن روی ۸ یا ۴نقل قول:
دقیقاً همین اتفاق یکی دو سال پیش برای من افتاد. من 1 مگ نامحدود داشتم همسایه بالایی 2 مگ. ساختمون بغلی خط تلفن جدید کشیده بود برای خودش، خط ها مارو از تو جعبه تقسیم جابجا کرده بودند. نت ما شد 2 مگ نت همسایه 1 مگ. حالا جالبه تلفن ها برعکس شده بود فامیل های اونا زنگ میزدن خونه ما. دو روز اسکول شده بودیم تا فهمیدم چی شده. زنگ زدم مرکز مخابرات اپراتور وقتی شنید قضیه رو تلفن رو گذاشت ده دقیقه با همکاراش داشتن میخندیدن :laughing:نقل قول:
نقل قول:پشتیبانی مخابرات اینطوریه شما زنگ بزنی ممکنه برق خونه تون رو قطع کنن!!نقل قول:
یه کاری میکنن پشیمون بشی
دوست من سال گذشته که سورینو معرفی شد بیچاره شد تا تونست vdsl بگیره. بخاطر مشکل خود مخابرات، تلفن خونه که زنگ میخورد لینک می پرید، حتی اگه تلفن تو پریز هم نبود. خلاصه زنگ زد پشتیبانی حدس میزنی چیکار کردن؟
سرعتش رو از 50 مگ گذاشتن 16 مگ، تازه بازم قطع میشد!
بنده خدا کم مونده بود گریه کنه، انقدر شکایت کرد به 195 جواب نگرفت تا اینکه بیخیال شد. الان حدود یکی دو ماهه سرعتش درست شده