نمیدونم ولی فعلا هیچ چیزیو آپدیت نکننقل قول:
کینکت 185 تومنه و برای نصبش باید یه آپدیت انجام بدی که با وصل کردن خود کینکت آپدیته میاد
نمیدونم ولی فعلا هیچ چیزیو آپدیت نکننقل قول:
کینکت 185 تومنه و برای نصبش باید یه آپدیت انجام بدی که با وصل کردن خود کینکت آپدیته میاد
من اگه شانس داشتم اینجا نبودم که :دی
این مردک 4 پا دبه در آورده میگه نمی فروشم کنسولمو... درنتیجه اون کنسولی که من میخواستم بگیرم = رتتتتتتتتت :دی
سلام دوباره به رفقا
آقا من یه آرکید بگیرم همه بازیها رو بدون مشکل میتونم داشته باشم و در ضمن هاردش چند گیگه؟
اگه نکته دیگه ای در مورد خرید آرکید کارکرده دارید بگید...
ممنون
بله می تونید بازی کنید مشکلی ندارهنقل قول:
رو خود آرکید هارد نیست و باید جدا بخرید
حتما برد اش جاسپر باشه
آقا الان یه بازی مثل کرایسیس2 رو نمیشه اجرا کرد نه ؟؟؟؟؟ چون اگه آپدیت کنیم با CD بازی دیگه بازیهای قبل از اون رو اجرا نمیکنه !!!!!
کاری نمیشه کرد واسه این بازیها ؟؟؟؟ آپدیتی ، چیزی نیومده ؟؟؟؟؟؟؟؟
توی بازیهای تقریبا جدید مثل mortal kombat-portal-crysis2 آپدیت موجوده و این آپدیت با آپدیت 19 می فرق میکنهنقل قول:
البته اگه با crysis2 آپدیت کنی دیگه بازیهای cod و halo رو نمیتونی ران کنی که اگه اونها هم پچ شده باشن براحتی ران میشن
پس با آپدیت این بازیهایی که گفتم میتونی بازیهای دیگه رو هم بازی کنی
من خودم با مورتال کامبت آپدیت کردم و بازیهای قدیمی هم میتونم ران کنم
ترکیب شدن ایکس باکس لایو با Windows 8
–
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای مایک دلمن، نایب رئیس واحد بازاریابی جهانی در بخش سرگرمی مایکروسافت، در مصاحبه ای با مجله تایمز اعلام کرد که در آینده این شرکت قصد دارد شبکه ایکس باکس لایو را با ویندوز 8 یکپارچه سازی کند.
دلمن در بخشی از این مصاحبه گفت ”این شروع خوبی برای ما خواهد بود. اگر ما بتوانیم ایکس باکس لایو، ویندوز 8، و تلفن های همراه بر پایه ویندوز را در یک اهرم قرار دهیم، به یک اکو سیستم بسیار پویا دست پیدا خواهیم کرد. تصور کنید که در یک مکان یک فیلم سینمایی یا بازی را در اینترنت خریداری می کنید، اما می توانید در هر مکان و در هر پلتفورمی آن را تماشا کنید. قابل حمل کردن و سهولت در استفاده از مدیا ها، تمرکز ما خواهد بود. ”
ویندوز 8 احتمالا سال آینده منتشر خواهد شد و احتمالا در نمایشگاه CES این حربه جدید مایکروسافت و ویندوز 8 رونمایی شود.
علیرضا جان اخبارت رو از این به بعد تو تاپیک خودش بزار که همه بخونن چون اینجا ممکنه کسانی باشن که دنبال اخبار کنسول ها هستن ولی تو این تاپیک نمیان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما احتمالاً LT+ نداری !!
ببر بده واست نصب کنن درست میشه !
سلام
من خونه یکی از اشناها هستم و بازی gears of war2داره انجام میده تو اون قسمتی که تو کشتی هست و هشت پا میاد به چشمش تیر میزنی و وارد دهنش میشی ،گیر کرده کمک کنید تا از این مرحله رد بشیم مرسی:31: