SNR Margin منظورتونه؟ اون هرچی بالاتر باشه بهتره (>20)، برعکس Line Attenuation که هرچی پایینتر باشه بهتره. (<50)نقل قول:
در هر صورت تا جایی که من دیدم Max Rate روی مسی باید حدود 10 مگ باشه.
Printable View
SNR Margin منظورتونه؟ اون هرچی بالاتر باشه بهتره (>20)، برعکس Line Attenuation که هرچی پایینتر باشه بهتره. (<50)نقل قول:
در هر صورت تا جایی که من دیدم Max Rate روی مسی باید حدود 10 مگ باشه.
شما بهتر میدونی منظور من کی بوده یا من ؟!!!نقل قول:
من شما امثال شما رو خوب میشناسم ! فقط شعار میدین ! فرقی براتون نداره با کی حرف می زنید ! دهنتونو باز میکنید هرچی در میاد میگین بعدم همرو دروغگو خطاب می کنین و خطا کار الا خودتون !
دست پيشو گرفتي پس نيفتي . من به كسي دروغگو نگفتم . منظورتم واضح بود 10 نفرم بيان قضاوت كنن مشخصه . اتفاقا من اصلا آدمي نيستم كه شعار بدم ولي با كسي كه زور ميگه و الكي درباره آدم حرف ميزنه پاش وايميستم . اصلا اين تاپيك ميخواد 50 صفحه روزي بره جلو به شما هيچ ربطي نداره . كسي دهنشو باز ميكنه چرت و پرت و نسنجيده چيزي ميگه كه وسط بحث هاي تخصص مربوط به اين تاپيك بياد پارازيت بده نه كسي كه داره يه كاربري رو راهنمايي ميكنه .نقل قول:
شخصيت خودتونو واسه من شرح نديد چون كاملا هر كي ببينه ميفهمه نياز به توضيح نداره .
دوست گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف کن به حاشیه نرو!!
چندین باره دارم میبینم که ضد ایشون نظر میدید....
ایشون تنها دارن کاربران رو راهنمایی میکنن...و اهل هیچ چیز دیگری هم نیست!
اینجا فرومه و هر کاربری میتونه نظر بده....و شما نمیتونی به اینو اون بگی نظر ندن که چرا صفحات زیاد میشن.
اگر مشکلی میبینید به مدیریت اطلاع بدید.
اینجا بی مدیر نیست که شما جاشون نظر میدید...
لطف کنید بحثو ادامه ندید....
دو سه روزیه که سرعتا پایین اومده .. مخصوصا شبانه .. موضوع چیه ؟
سرعت روز هم دور و بر 200
سرویستون چی هست؟نقل قول:
512 محدود ..نقل قول:
تا چند شب پیش سرعتا خیلی خوب بود و شبانه رو 60 70 بود .
الان شبانه رو 30 40 هست
با تموم شدن ماه رمضون سرعت من تقریبا عادی شده
طبق حرف پشتیبانی پارس سرویس های 128 و 256 و 512 اگر شبانه بیش از یه مقدار معینی دانلود کنن سیاست مصرف منصفانه روشون اعمال میشه!نقل قول:
رو سرویس (محدود)1Mb چی؟این سیاست مصرف منصفانه اعمال میشه؟نقل قول: