بگو خطت بیارن روی 5 مگنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
بگو خطت بیارن روی 5 مگنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان آسیاتکی که مایلند فایلهای تورنت رو به طور مستقیم از سرور آسیاتک دانلود کنند کافیه یک پیام خصوصی به من بزنند (پیشنهادات جالبی دارم :n01:)
البته در خارج از کشور هم این مشکلات وجود داره اما با نصب تجهیزات ارزانی!! تقویت و برطرف کردن قاصله مبدا تا مقصد انجام میشه.... مشابه کاری که یک سوئیچ ارزان قیمت میکنه... اما در ایران فقط یه کابل میکشن میدن دست مشتری میگن دیگه به ما ربطی نداره شما میخواستین تا مرکزمخابراتی نزدیک باشین!! حرف خنده دار!!نقل قول:
ما تکنولوژی هایی که بکار میبریم همیشه قدیمی و همیشه هم بدست کسانی داده میشه که فقط بفکر جیب خودشون هستن.... در هرحال الان خط اسیاتک بنده snr 13 تا 25 متغییر هست اما خط تلفن دوم که از اینترنت مخابرات هست و هر دوتا خط تلفن سیمش هم در یک کافو رفته اما اینقدر باهم فرق دارند. snr مخابرات در اوج نویز داشتن از 25 پایین تر نمیاد و معمولا هم روی 30 یا 31 هست
بنده بشخصه با کلی بحث با یکی از پشتبانی های اسیاتک که داشتم خودشون گفتند این تغییر snr ربط به پهنای باندی هم که به اون مرکز مخابراتی اختصاص داده شده داره و زمانی که یوزرها بیشتر استفاده میکنند snr َما هم کمتر میشه و من دقت کردم دیدم بله در روزهای تعطیل snr اسیاتک من پایین هست چون یوزر بیشتری استفاده میکنن مخصوصا روزهایی که اوج استفاده رو داره و اما روزهایی که خلوت باشه و روز کاری snr اسیاتک روی 27 هم ثابت میمونه.
همیشه هم بحث سر نویز نیست.
موفق باشید
با همه مشکلاتی که از آسیاتک میبینیم این شرکت هنوزم بهترینه!
نه اینکه مطلقا خوبه! نه !
اما در میان سایر شرکت های ارائه دهنده ، با کیفیت ترین رو ارائه میده
من 3 ساله مشتری آسیاتکم اما این اواخر به خاطر برخی مشکلات مجبور شدم برم سراغ یه شرکت دیگه! (تاکید میکنم مجبور شدم)
اما...
رفتم سراغ پروژه تحقیق از سایر شرکت ها...
دونه به دونه راجع به هرکدوم تحقیق کردم
امکاناتشون رو مطالعه کردم
نظرات کاربرانشون رو خوندم
و...
دیدم یکی سرعت نداره...
یکی پشتیبانی خوب نداره...
یکی دانلود رایگان رو ورداشته...
یکی تنوع سرویس هاش کمه...
و هزاران مشکل دیگه!
اینجا بود که به خودم گفتم داشته هاتو شکر کن و ناشکری رو بذار کنار!!!:n02:
در نهایت بازم میگم آسیاتک کاملترین نیست اما در حال حاضر بهترینه!:n12:
در کلیات درسته هیچ شرکتی در ایران خوب نیست چون هیچ کدوم رعایت حال مشتری رو نمیکنننقل قول:
اما اینجاش هم زور میاره که شما هفته پیش با همین snr و با همین قیمت داشتی سرویس خوبی از اسیاتک میگرفتی اما این هفته با همان قیمت و با همان snr داری یک سوم اون پهنای باند رو میگیری
این یعنی یا عمدا محدودت کردن یا عمدا پهنای باندو کم کردن و یا سود جویی بیشتری میخوان بکنن و پهنای باند کمتری اختصاص بدهند وقتی هم اینها رو هر کسی میفهمه به شعورش برمیخوره و مسلما حتی گاهی حاضر میشی بری شرکت دیگه اما با این وضع اعصابت خورد نشه.
حالا یکی خیلی ساعت رایگان لازمشه خب بمونه اسیاتک دستشم درد نکنه اسیاتک خیلی ها هم اصلا دانلود فیلم و موسیقی ندارن و فقط استفاده روزانه که حتی دانلود 120 کیلو بایت بر ثانیه هم از سرشون زیاده خب مخابرات هست تا 250 کیلو بایت روی 128 هم میده ثابت... هر گیگ هم 2 تومن وقتی از ده گیگ بیشتر مصرف کنی
یعنی من هر وقت ده گیگ استفاده کنم 20 تومن میدم مخابرات اما بخوایم یه سرویس 10 گیگ اسیاتک بخاطر ساعت رایگانش بگیرم که هر ماه 10 گیگ هم مصرف نمیکنم باید حداقل 50 هزار بدم اسیاتک که میشه 30 هزار تومن هرماه بیشتر و نمیصرفه برای منی که هر ماه 10 گیگ مصرف دارم..
پس در نتیجه هر شرکتی مزایای خودشو داره و باید طرف خودش انتخاب کنه.
این رو هم یه نگاهی کنید بد نیست اینترنت 16 مگا بیت پارس انلاین با ترافیک هر گیگ 1000 تومن!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
این رو هم یه نگاهی کنید بد نیست اینترنت 16 مگا بیت پارس انلاین با ترافیک هر گیگ 1000 تومن!!
http://www.parsonline.com/campaign/back-to-school/?sl=web
پشتیبانی هم میتونه درخواست تخلیه ثبت کنه ؟؟؟
اگه ثبت نام اینترنتی بوده اره اگه نماینده ای ثبت نام کرده باید به خود نماینده بگید اما در اکثر مواقع تخلیه رو اسیاتک خیلی طول میده تا بفرسته مخابرات... اذیت کردن مشترکین به شکل بسیار قانونی.نقل قول:
شما فاصلتون تا مرکز مخابراتی زیادهنقل قول:
به نظر من خط شما بیشتر از 5.5 مگ نمی شه
مکس ریت هم خود مودم براساس نویز محاسبه می کنه . به isp مربوط نیست
می بخشید یکم مبتدی صحبت می کنم ولی الان باید چکار کنم؟نقل قول:
معمولا وقتی یه جا فشار آب کم باشه از پمپ استفاده می کنند
می خواستم بدونم وسیله ای نیست که بتونه این مشکل رو برطرف کنه؟
و نکته دیگه این که اگه من بخوام از پارس آنلاین 16 مگابایت بگیرم باید ب م یکی از اتاق های مخابرات رو اجاره کم افت سرعت نداشته باشم،درسته؟
- - - Updated - - -
می بخشید یکم مبتدی صحبت می کنم ولی الان باید چکار کنم؟نقل قول:
معمولا وقتی یه جا فشار آب کم باشه از پمپ استفاده می کنند
می خواستم بدونم وسیله ای نیست که بتونه این مشکل رو برطرف کنه؟
و نکته دیگه این که اگه من بخوام از پارس آنلاین 16 مگابایت بگیرم باید ب م یکی از اتاق های مخابرات رو اجاره کم افت سرعت نداشته باشم،درسته؟