حجم منم منتقل نشد
Printable View
حجم منم منتقل نشد
td ایرانسل و مبین نت از این خیلی به صرفه تره . اخه کی با سرعت 50 مگ ماهی 30 چهل گیگ میتونه مصرف کنه ؟ من با adsl 8 مگ ماهی حداقل 160 گیگ مصرف بین المللمه .اگر کسی تونست امارشو دربیاره ببینیم ایا برا یه ساله یا یک ماه
نه دیگه برای کل دوره هست...اگه ماهانه بود که مثلا اون 50 گیگ رو باید میزد 150 گیگ... .نقل قول:
برای من هم حجم ماه قبل به ماه جدید منتقل نشد. کلا دروغگویی، تظاهر و تسویه ضرر های مالی از جیب مردم، جزو مشخصات مسوولان کشور همیشه در صحنه می باشد...
برا من 1 روز هم که مونده به تمدید خجم یکدفعه از 3 گیگ میرسه به 0 !!!نقل قول:
اینا کلا صفر میکنن. همینجوری هم که حجم دزدی هست . آقا بیاین جمع بشیم یه شکایتی تنظیم کنیم که حجم دزدی زیاده.موافقید؟
وقتی داره 500 گیگ حجم اضافه رو میده 700.000 تومن چرا بیاد حجم رو نسوزونه ؟ کاسبی خودشو خراب کنه ؟ به تنها چیزی که فکر نمی کنند سرویس دهی خوب به مشتری هست
چرا بقیه شرکت ها انقدر ارزون هستند این ها قیمت رو پایین نمیارند؟نقل قول:
دوستات در اینترنت مخابرات ایا این امکان هست که مثلا اگه بسته 3 ماهه خردیدی و گیگش تموم شد بسته سه ماهه رو باطل کنی و یه بسته 3 ماهه دیگه بخری؟ به جای اینکه گیگ بخری؟
سرعت دانلود برای من دو سه روزه شدید افت کرده پشتیبانی هم زنگ میزنم یه کم معطل میکنه قطع میشه امروز با موبایل گرفتم جواب داد شماره گرفت گفت زنگ میزنیم که خبری نشد الان باز با تلفن ثابت قطع میشد اومدم تو پنل قسمت پشتیبانی مشکل رو اعلام کردم ارسال رو که زدم گفت شما به این قسمت دسترسی ندارید!!! با موبایل زنگ زدم بعد 10 مین جواب داد مگیه چیز پی ... و پروک سی وصل نیست میگم نه جانم چند بار پرسید .. گفتم شما به کاربرای تانوما دسترسی دارید میگه بعله ... من که باورم نمیشه از مدل حرف زدنشون معلومه هیچ کاری نمیکنن خلاصه که باز گفت ثبت کردم پیگیری میشه .. دوستان کسی افت سرعت داره ؟ آپلود مثل قبل رو 200 هست اما دانلود افتضاح باید اونم 200 باشه داخی با سرور خود مخابرات که بدتره فکر کنم خودشون مشکل دران نمیگن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیبر نوری دارید آپلود 200 هست؟نقل قول: