از تو Settingنقل قول:
Advanced
left hand
رو بذارید رو
Right hand
Printable View
از تو Settingنقل قول:
Advanced
left hand
رو بذارید رو
Right hand
این هم ای پی مچ سرور
شب ها بهترین پلیرها اینجا هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PC™ | Match Server
تو کنسول بزن اینارونقل قول:
Cl_righthand 1
CL_Lw 0
تشکر . جواب داد .نقل قول:
برای تشکر از دکمه ی " تشکر از کاربر " استفاده کنید
یا حق ...
سلام جهت وارد شدن به به سرور ها باید ورژن کانتر چند باشه؟
ثبت نام مسابقات حرفه ای دوره سوم سایت به صورت 5 نفره مدیریت حرفه ای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرایط ثبت نام:1.معرفی اعضای تیم به صورت پیام خصوصی به مدیریت سایت،mcc.king@yahoo.com ,یا در همین تایپیک اعلام کنید2.فرستادن حداقل یک شماره همراه و یک ایمیل به مدیریت سایت.
3.ورودی هر تیم 25 هزار تومان (به سه تیم اول ثبت نام میکنند 22تومن ورودی گرفته میشود)
4.ثبت نام حداقل 8 و حداکثر 16 تیم برای اجرای مسابقات.
5.قرعه کشی مسابقات به صورت آنلاین انجام میشود،لذا تمامی ادمین و لیدر ها میتوانند در تیم اسپیک حضور داشته باشند.
6.جهت معرفی اعضای تیم بدین صورت نام تیم | نام لیدر | نام اعضا نیک بازی
7.برگزاری در 3 سرور بدون لگ ،وقت مسابقات املا هماهنگ میش
8.از تمامی پلیر ها استیم گرفته میشود در موقغ اولین بازی و هیچ پلیری نمی تواند در دو تیم پلی بدهد.
جوایز مسابقه || اعطای جوایز کمتر از یک ساعت پس از اتمام بازی فینال
تیم اول :مبلغ 90 هزار تومان
تیم دوم :مبلغ 40 هزار تومانتیم سوم : مبلغ 30 هزار تومان به پلبر توب فرگ مسابقات یک کارت شارژ 10 تومانی هدیه داده میشود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قوانين مسابقات:
1. مسابقات به صورت تیمی برگزار خواهد شد.
2.مپ هاي مربوط به مسابقات شامل بمپ گزاري كه بيس A-B داردمي باشد.
DUST 2 – NUKE – INFERNO – TRAIN – Tuscan
3. انتخاب مپ ها مسابقه به صورت توافقي مي باشد.كهليدر هر تيم دو مپ را حذف اعلام كرده و مپ باقي مانده براي مسابقه مي باشد.اگر یگ تیم هر دو مپ برنده شود نیاز به بازی مپ سوم نیست.برنده مپ از طریق برد کل یک مپ حساب میشود.
4.تایم برگزاری مسابقه مطابق جدول مسابقات میباشد.
5.هر تيمي میبایست نیم ساعت قبل از شروع بازی در سرور باشد چنانچهدر ساعت مقرر در محل سرور آماده نباشد آن مسابقه را از دست خواهد داد.فقط 5 دقیقه برای هر تیم صبر میکنیم
6. مسابقات در جدول به صورت گروهي خواهد بود و جدول هم پساز ثبت نام تمامي تيم ها در سایت قرار خواهد گرفت.
7.بازیکنان هر تیم حداقل 5 و حد اکثر 8 نفر باشند
8.تمامي دمو هاي مسابقات پس از اتمام مسابقه در سایت قرار خواهد گرفت.
9.هر تیم که تخلف یا توهین کند از مسابقات حذف میشود.
10.بر روی سرور آنتی چیت UCP فعال میباشد.
ارتباط با ما :
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.mcc.king@yahoo.com
3.شماره تماس 09179818112
4.با تشکر ازحمایت بی نهایت تهران گیمینک
به امید بهترین لحظات درکنار هم
باسلام دوستان من هرورژنی از کانترسورس نصب میکنم موقع ادد کردن سرور ایرانی ادد نمیشه لطفا راهنماییم کنین
سلام دوستان. کسی اون فایل رجیستری برای سریال نامبر کانتر 1.6 رو داره؟
اگه دارید ممنون میشم بهم بدید. یکی هم تو همین تاپیک بود اما. دان نمیشد چون مال 2009 بود. :n02:
نقل قول:5z62e-94jdv-79nam-zjve6-arbwy
سلام جهت وارد شدن به به سرور ها باید ورژن کانتر سورس چند باشه؟
سلامنقل قول:
حتما باید 1.6 باشه
من سورس بازی میکنم از سورس باید چه ورژنی باشه
ایشون میگن کانتر سورس !نقل قول:
چون بیشتر سرور های کانتر استریک سورس ایرانی ورژن 34 هستش شما هم باید کانترتون با این نسخه تطابق داشته باشه !
لینک دانلود بازی با لینک مستقیم و لینک های کمکی از چند سرور :
پارت 1 - 700 مگابایت : | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] |پارت 2 - 700 مگابایت : | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] |
پارت 3 - 175 مگابایت : | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] |
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واااای چقدر کانتر باز ...
جدید اقدام به خرید سرور برای کانتر سورس ورژن 34 کردم
IP : 10.201.59.67:20000مدهای دیگر به زودی
Pars Bax | Zombie
سوال داشتید برید این سایت
سلام من وقتی وارد هر سروری میشم زود میاد بیرون :n28:
سلام من تو counter global offensive وقتی میخوام وارد یه سرور بشم بعد زدن دکمه کانکت یه تروریسته میاد بعد یه دفعه میره به صفحه home بازی. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین اینجور شاید درست شــدنقل قول:
کد:https://www.youtube.com/watch?v=TgwXk1AOgSs
درست نشد اصلا تو استیم من یه همچین تنظیماتی نداره.
خدا کنه زود تر درست بشه دارم دیوانه میشم سه روزه فقط تو اینترنت دنبال اینم.
شما از این متن تو این لینک سر در میارین؟؟؟
راه حل اول میگه :نقل قول:
1 - steam رو ببند ( از تو تسک منیجر هم ببند اگه باز میمونه )
2- Cmd ویندوز رو باز کن ( استارت ، All programs ، Accessories ) راست کلیک کن روش Run as administrator رو بزن
بعد توش این جمله رو تایپ کن
bcdedit.exe /deletevalue nx
به فاصله ها هم دقت کن
بعد یک بار ریستارت کن
دوباره استیم رو باز کن و تست کن .
---------------
راه حل دوم میگه :
اگه برای همه سرور ها این مشکل رو داری از استیم خارج شو و کامپیوتر رو ریستارت کن و تست کن .
---------------
راه حل سوم میگه :
از استیم خارج شو
Run ویندوز رو باز کن ( توی استارت تایپ کن Run میاد )
بعد این رو توی Run تایپ کن
"C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair
( البته ببین این فایل برای شما توی همین پوشه هست یا خیر )
استیم رو باز کن و تست کن.
------------------
و آخرین راه حل :
ممکنه به خاطر ایراد بازی یا استیم باشه . لطفاً کامپیوتر رو ریستارت کن و استیم رو اجرا کن و بازی رو با آنتی ویروس خاموش اجرا کن .:n02:
دستت درد نکنه :33:
ولی هیچکدومشون نشد.استیم هم نتونست مشکل رو حل کنه. ولی من بیخیال نمیشم:n24::n25: اینم کانتره:34::42:
سلام من میخوام کانتر رو با کابل lan بازی کنم IP و... هر دو کامپیوتر رو هم درست کردم و تو hlds هم سرور رو میسازم ولی وقتی میرم تو بازی و میخوام وارد سرورم بشم این اخطار رو میده: VALVE validation rejected
چیکار کنم؟
شما باید فایل کانفیگ رو تو قسمت CFG ها درست کنی !نقل قول:
( ../cstrike/cfg/server.cfg )
نقل قول:
مرسی داداش ولی باید چیکارش کنم که درست بشه؟؟؟ این فایل رو چیکارش کنم؟
کپی و پست کن توی پوشه ای که دوستمون گفتند !نقل قول:
ببخشید ولی چیرو کپی کنم تو اون ادرس؟میشه کامل توضیح بدید :(نقل قول:
یه سی اف جی خوب و مطمئن پیدا کنید فایلش رو توی پوشه ینقل قول:cstrike پست کنید !
شما ندارید؟؟میشه یکی بهم بدید من بلد نیستمنقل قول:
فقط بشه با لن بازی کرد دیگه تموم
بفرمایین . ولی حرفه ای هستش . بهترین کانفیگ کار ها از این کانفیگ استفاده میکنن .
ادیتش رو خودم انجام دادم .
دوست عزيز برخلاف اينكه داريم بازي هاي ديگرو شبكه بازي ميكنيم ولي بازي Counter-Strike Source 2010 شبكه نميشه در هنگام ساخت سرور سيستم دومي سرورو ليست نميكنه تا واردش شه.نقل قول:
اين فايلي هم كه گذاشتين هم تو عكس زير ميتونيد ببينيد براي هر دو سيستم گذاشته شده تو پوشه cfg در ادرس G:\Counter Strike Source 2011\cstrike\cfg
البته يه احتمال ميديم بازيمون اصلا واسه شبكه نباشه آيا ممكنه ؟
دوست عزیز ورژنی که شما دارید 41 هستش و بنده 4 سال کانفیگ کار حرفه ای کانتر هستم و تا حالا جز کانتر ورژن 34 و 70 برای بازی های شبکه و لن ندیدم .نقل قول:
شما ابتدا این نرم افزار رو دانلود کنید .
Password :hamidgamenet
پس از نصب برنامه رو که اجرا کنید بازی به صورت خودکار بروز میشود .
با تشکر ,
یا حق
دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بديد :n13:
نرم افزاري كه گذاشتين نصبي نيست اكستركي و ايا بايد در محل نصب بازي خودم فايلهارو كپي كنم بعد اجراش كنم ، نرم افزاره قابليت شناسايي فايل هاي بازي كانتر قبلي منو داره يا نه چون اينجوري كه من انجام دادم و بعد از اينكه از حالت فشرده توي يه پوشه ديگر روي دسكتابم خارج كردم و اجراي css_autoupdater.exe و انتخاب فلش سبزه دوباره داشت بازيو در داخل پوشه نرم افزاره از طريق اينترنت دانلود ميكرد و متاصفانه با اينكه زيان اينگليسي از منوش انتخاب كردم بيشتر گزينه هاي نرم افزار زبانش روسي و اينكه كدوم فايلو بايد اجرا كرد css_autoupdater.exe يا updater.exe
البته فايل updater.exe اجرا كردم ارور error while loading options ميده
احتمالا بايد اين دو فايلو تو پوشه اصلي بازي كپي بشه ؟
کاانتر بازا یه سوال
من میخوام مسابقات کانترو گلوبال آ فنسیو تو گیمنت بذارم
الان راحت میتونم لن بیارم
فقط 2 مشکل هست
1 این که چیکار کنم که نتونن به اصطلاح فری بگیرن یعنی دو طرف نتونن همدیگرو ببینن !
2 اینکه فایلی مثل 1.6 هست که من بتونم dedicate بسازم که همه بهش جون بشن
مثلا از سیستم سرور هاست بشم و همه بهش جوین بشن تو به سرور البته سیستم سرور تو بازی نباشه
با تشکر
کاانتر بازا یه سوال
من میخوام مسابقات کانترو گلوبال آ فنسیو تو گیمنت بذارم
الان راحت میتونم لن بیارم
فقط 2 مشکل هست
1 این که چیکار کنم که نتونن به اصطلاح فری بگیرن یعنی دو طرف نتونن همدیگرو ببینن ! البته وقتی میمرن میتونن همدیگرو ببینن چیکار کنم نتونن ببینن !
2 اینکه فایلی مثل 1.6 هست که من بتونم dedicate بسازم که همه بهش جون بشن
مثلا از سیستم سرور هاست بشم و همه بهش جوین بشن تو به سرور البته سیستم سرور تو بازی نباشه
با تشکر
توضیحات بیشتر :نقل قول:
در کانتر استریک سورس که کد زیر رو بزنید صفحه پس از مردن سیاه میشه ( به نظر من بازم امتحان کنید ) :نقل قول:
mp_fadetoblack 2
در مورد سوال دومتونم هم اگه سرچی تو گوگل میکردید به نتیجه می رسیدید .
یا حق ..
من نمیدونم چجوری باید dedicate بسازم و البته کلید کنسول کلاینتا بسته بشه
هیشکی کدارو میدونه
البته واسه گلوبال آفنسیو میخوام
کدای کنرای قبلی چیاس؟
دوستان من چند ساله بازی نکردم الان اومدم بازی رو دان کنم دیدم 1000 تا نسخه مختلف اومده. میشه بگید واسه تک نفره بازی کردن کدوم یکی نسخه از همه بهتره؟ لینک هم بدید ممنون میشم.
red and black چطوره؟