نخیر - ظاهرا به من سرعت اپلود نیامده:n23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید زنگ بزنم ببینم کاری میشه انجام داد یا نه:n15:
Printable View
نخیر - ظاهرا به من سرعت اپلود نیامده:n23:
باید زنگ بزنم ببینم کاری میشه انجام داد یا نه:n15:
عجب یکی از عزیزان یه چی گفت ملت هجوم میبرن ، بابا این اپلود بیشترش بستگی به این داره که خیلی نزدیک به مرکز باشید یه مقدار فاصله داشته باشید نمیتونید بگیرید :n02:
ارزو و امید عیب نیست:n09:نقل قول:
ما ایرانی ها به همین زنده ایم:n02:
خو عزیز ارزو باید قابل دستیابی باشه :n02: ارزوی که قابل دستیابی نباشه همون بهتر که دست امید باشه :n31: :n09:نقل قول:
البته بگم مخابرات برای من انکس m رو فعال کرده ولی چون فاصله دارم از مرکز انگار نه انگار حتی یک کیلوبیت هم اضافه نشد بهش همونی بود که روی انکس a بود
این شاتل هم به همین راحتی فعال نمیکنه چون اول و اخرش بازم سرعت اپلود رو روی 1 مگ میبنده ، هر چقدرم کشش اپلود بره بالا حتی تا 3 مگ هم بیاد چه فایده بازم همون ژیان سابقه .... :n01:
من فاصلم تا مرکز مخابراتی خیلی زیاده شاید 4 کیلومتر !
از شاتل سرویس دارم وقتی annex_a بود حداکثر 1 مگابیت کشش داشت الان شاتل روی annex_m گذاشته و تا 2 مگابیت خط کشش داره!
من سرویس گیم فعال هست و بخاطر همین روی 8 مگابیت تنظیم شده و درخواست اپلود بالاتر نکردم!
خلاصه میخواستم بگم شاتل هم روی annex_a و هم annex_m اگر درخواست کنید قرار میده و خیلی هم روی اپلود تاثیر داره!
4 کیلومتر ! کل این مسیر سیم مسی هست ؟ من 1800 متر با مرکز فاصله دارم با attenuation 34-35 ولی 12 مگابیت رو به زور میکشه الان هم که بعد بارندگی 8 مگ هم نمیکشه !:n34:بعد شما با 4 کیلومتر max rate رو زده 15:n04:نقل قول:
همینو بگو چطوریه :n34: لابد پارتی داره :n09: عجیبه چطوری انقدر میکشه تنظیم خاصی کرده نمیدونم :n01:نقل قول:
تازه با annex_m مودم 15 مگابیت کشش زده با annex_a که بالای 19 مگابیت کشش داره :n10:نقل قول:
خط سیم مسی هم هست و فیبر نیست
نمیدونم این مرکز ما چی زده ولی هر چی بوده جنسش خوب بوده که اینطوری هست خط من(ساقی خوبی داشته):n31:
نقل قول:
شما دیگه چرا هر چیزی رو باور میکنی؟ شما که مطالعاتت خوب بود در این مسائل!
اصلاً فناوری ADSL2+ در مسافت بالای 3 کیلومتر حتی 10 مگ رو هم ساپورت نمیکنه!
پس attenuation که رو 45 هست رو چطور توجیه می کنید ؟ چون با این attenuation حداکثر سرعت به 7 مگ هم به زور میرسه :n13:نقل قول:
مسئله عجیبیوجود نداره که توجیح بخواد!... به تصویر زیر دقت کنید. این یکی از همون محاسبه گرهاییه که اکثرتون برای تخمین فاصله استفاده میکنید.نقل قول:
میبینید که با میرایی (attenuation ) برابر 45، کشش خط در ADSL2+ همون15000 مونده و فاصله 2 کیلومتر تقریبی.
یه اشتباه عمومی دارید در استفاده از این نوع محاسبه های تخمینی! که کمی بهش فکر کنید متوجه میشید اشتباه کار معمولا کجاست که به تناقض میرسید.
سوال منم همینه! چطوریه اخه ایشون با اون نویز 45 تاش نباید 15 مگ سرویس داشته باشه ایشون باید حداکثر خودشو بکشه سرویسی بین 4 الی 8 مگ اون هم به زور داشته باشه واس من عجیبه :n01: با اون فاصله اصلا نباید هم بتونه اپلود 1 مگ هم داشته باشه حداکثر باید بتونه 760 تا بگیرهنقل قول:
این سایت شرایط ایده ال رو لحاظ میکنه نه شرایط خط های ایران رو که معلوم نیست چطوری کابل هارو کشیدن به نظر من گرفتن این امار ها از این سایت اشتباهه ، اگر اینجوره شرایط خط من از این دوستمون بهتره اما روی 8 مگ نوسان داره در حالی که فاصله من از مرکز 3 کیلومتره ...نقل قول:
نقل قول:
درسته. مسئله همینه کهمبنا قرار دادن میرایی خط در ایران و لحاظ کردن اون در براوردهایی مطابق با استانداردهای جهانی اشتباهه. چرا که loss signal به دلایل مختلف از جمله فرسودگی کابلها، سولفاته شدن قطعات و ترمینالهای داخل کافوها و حتی تجهیزات بد شرکت روی این میرایی تاثیر گذاشته و براورد رو اشتباه میکنه. و شرایط هر فرد با دیگری فرق میکنه در ایران.
درصورتی که فاصله کم باشه میرایی خط (عددی که میبینید با عنوان attenuation) کمتر اثر گذاشته و max rate که مودم نشون میده بخاطر سیگنال دریافتی کافی میتونه ریت بالاتری رو نشون بده.
ویرایش: شما انچه در موردم خودتون میبینید میتونه دلیلش این باشه که میرایی نشون داده شده در موردم شما ناشی از فاصله زیاد باشه و همین بشدت روی ریت حداکثری تاثیر گذاشته. درحالیکه میرایی اون کاربر ناشی از نویز تجهیزات بوده و فاصله واقعیش بر خلاف ادعا کم بوده. به همین دلیل در سراشیبی افت کشش خط قرار نگرفته.
با این حال نویزی که چه از فاصله و چه از تجهیزات تاثیر مستقیم میزاره روی خط ، نمیشه این مسئله نادیده گرفت که میرابیش 45 باشه و کشش خط روی 15 مگ باشه و از نظر فنی این سرویس ها ، اصلا نباید چنین ریتی ارائه بده نویز نویزه هر چقدرم نزدیک باشه با اون میرابی خط داغون میشه ، نظر من اینکه ممکنه بخشی از مسیر فیبر باشه و یا ممکنه یه dslm نزدیک محل باشه که احتمال ضعیفیه ، ممکنه مرکز یه چکش کاری حسابی کرده :n02:نقل قول:
اگر مبنا رو روی میرابی که هر دو خط روی 45 هست قرار بدیم یا حرف شما صحیح هست و یا اینکه اون عکس ویرایش شدس و واقعی نیست :n01:
نقل قول:
این بحث الان شما قسمت دوم ماجراست.
قسمت اول این بود که مودم براساس الگوریتم داخلی خودش، فاصله واقعی و در تعامل با dslam یک تخمینی از max rate ارائه داده و کاربر میبینه...
اما قسمت دوم وقتیه که کاربر تصمیم میگیره اون مقدار حداکثر رو ست کنه روی سرویس دریافتیش. یعنی مثلا شرکت الان بجای 8مگ باید 15 مگ ارائه بده و اینجا مشکل شروع میشه چرا که نویز تجهیزاتی هرچقدر پهنای باند رو افزایش بدید تاثیر منفیش هم بیشتر میشه و در نهایت سیگنال به مقصد رسیده (SNR) افتی بیش از حد محاسبه شده پیدا میکنه و خط از استبلیتی یا ثبات در میاد! (قطع وصل میشه)
بنابراین اینجا کاربر شاکی میشه که والا بلا من خطم 15 میکشید شرکت دزد الان میگه 10-12 بیشتر نمیکشه ! در واقع در اینجا نویز اولیه وقتی توسط مودم محاسبه و تخمین ریت زده شده که خط پهنای باند 8 مگ منتقل میکرده و مودم بر اساس مقدار ثابت نویز اضافی و طول کابل تا مرکز مخابراتی برای خودش تخمینی زده. اما نویز عملا ثابت نیست و وقتی پهنای باند رو افزایش بده شرکت نویز جدیدی رو مودم دریافت میکنه و محاسبه خودش رو تغییر میده. (دلیلش هم عرض شد که تاثیر منفی بیشتر با افزایش پهنای بانده)
اصلا مسئله این نیست که روی چه ریتی بسته شده مسئله اینجاست که کشش خط رو زده ۱۵ مگنقل قول:
بله درسته هر چقدر پهنای باند کاربر بره بالا نویزش هم بالاتر میره
اینکه معلومه با افزایش نویز توان واقعی خط کم میشه و اون سرویس واقعی رو نمیگیره ، خوده من همیشه پیشنهاد میدم ریت خط رو تا جای که مکس ریت مودم نشون میده و میشه گرفت افزایش داده نشه چون با افزایشش خط دچار اختلال میشه همین اختلال باعث میشه اون سرعت مد نظرمون رو دریافت نکنیم و عملا همون طور که گفتی کاربر میگه چرا شرکت کم فروشی میکنه
این افزایش بی دلیل ریت خط توسط کاربرا حتی به کلیپ انلاین دیدنشونم ضربه میزنه میگن چرا با این سرعت این شکل اجرا میشن نگاه نمیکنن که اون crc مودمه که مثل خوره افتاده به جون خط و این و ان بلا و سرش اورده
به نظر من کاربرا نباید تا جای که خط اجازه میده پهنا باند رو پر کنن ، الان طوریه که اگر ببین مثلا ۱۶ مگ مکس ریت میده بلند میشن به زور باید و حتما ۱۶ مگ رو بگیرن ، نکن برادر نکن فقط خط و سرویست رو خراب میکنی
البته اینم باید اضافه کرد که با افزایش پهنای باند و پر شدن خودکار dslm نویز میندازه ، احتمالا اون دوستمون مرکزشون خلوت باشه...
این قیمت ترافیک اضافه چرا در شرکتها اینقدر متفاوت است و شاتل چرا اینقدر گران فروشی میکنه! صد گیگ رو میگه 165 هزار تومن درحالیکه اسیاتک میده 82 هزار تومن و مخابرات دویست گیگ رو میده 85 هزار تومن! یعنی شاتل دوبرابر اسیاتک و چهار برابر مخابرات داره داره پول میگیره!!! این دیگه گرون فروشی نیست دزدیه قبلا که سرویسها حجمی بودند شاتل بخاطر اینکه پهنای باند کامل آزاد میگذاشت و سرعت حداکثری رو میداد قابل توجه بود اما الان که در سرویسهای غیر حجمی سرعت اسمی شده و قاعدتا شرکتها هم موظفند حداقل سرعت اسمی رو بدن دیگه موندن در شرکتهای گران فروش اشتباهه
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
مخابرات سر خود خطم رو فیبر کرده!! چطور میشه خط رو دوباره به سیمی تغییر داد؟؟ جائی هست که تخلفات مخابرات رو گزارش داد؟؟!
یا مخابرات جائی هست که هیچ ارگان و و بالا دستی نداره و به هیچکس و هیچ چیز پاسخگو نیست؟؟ اگه کاربران خط تلفن شاکی باشن به کدام نهاد و چه کسی شکایت کنند تا رسیدگی بشه؟؟؟!
باس بری مخابرات و درخواست بدی که خطت دوباره مسی بشه تنها راهش همینه و اگرم انجام ندن دیگه کاری نمیشه انجام داد ، تو این زمینه با شکایت هم به جای نمیرسی ، نهایت کاری که میتونی بکنی اینکه بری توی سایت 195 یه شکایت نامه پر کنی تا جواب گو باشن و دلیلش رو ببرسی و اگرم راه باشه که مسی بشه خط و انجام بدن :n01:نقل قول:
واقعا که ، فیبرنوری توی همه جای دنیا عالیه و همه دنبالش میرن اما توی ایران همه ازش فرار میکنن اونم بخاطر انحصار مخابرات لعنتی
برای ماهم همینطور شده منتهی خط ما PCM بود که نمیشد روش adsl گرفت حالا شده فیبر و آزاد که خوب شده شماره تلفن هم عوض شده بنظرم طرح توسعه داشتن.فیبر کردن خط تخلفی نیست که بشه شکایتی کرد درواقع فیبر نوری امکانات بیشتر مخابراتی داره و ارزونتر هم هست مس دیگه قدیمیه مخابرات و اسیاتک روش سرویس Adsl میدننقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
استفاده از دانلودسنتر و آپلودسنتر شرکت شاتل از ترافیک بین الملل کم میکنه یا ترافیک داخل به حساب میاد؟
ترافیک شاتل لند داخلی حساب می شهنقل قول:
خط رو چند مگ بسته شده ؟نقل قول:
نقل قول:4 مگ:n02:
سلام دوستان میخام از پارس انلاین بیام شاتل این قیمتای جدید که گداشتن برا خرید سرویس سرعت 512 ماهی 12500 یا سرعت 1 مگ ماهی 20 تومن
یا جشنواره نداره برا مشهد راهنمایی کنید با این قیمتای جدید کدوم ظرح رو بگیرم
سلام. شما مشخص کنید در ماه چقدر می تونید هزینه کنید تا دوستان بهترین راهنمایی رو بتونن داشته باشن. همچنین میزان مصرفتون در ماه رو هم حدودی بگین و بیشتر برای چه کاری از اینترنت استفاده می کنیدنقل قول:
واقعا !؟ تا حالا ندیده بودم خط روی 4 مگ باشه سرعت توی speedtest از 4 بالاتر بره !نقل قول:
تعجب نداره برای منم همین شکلهنقل قول:
دوستان این طرحهای جدید هنوز محدودیت سرعت داره؟
من سرویس ۸ مگ دارم ولی سرعت دانلود ۲روز خیلی پاییینه
نویز نداری؟ با پشتیبانی تماس بگیر جواب میدن! وضعیتت خطت رو هم بزار اینجا ببینیم چطوریه...نقل قول:
نسبتا خوبه attainable rate زده ۱۳مگنقل قول:
یعنی محدود نمیکنن؟!
سلامنقل قول:
با پشتیبانی که صحبت کردم گفت خط شما تا 8 مگ ساپورت می کند:n02:
میشه یه عکس از صفحه مودم بدیننقل قول:
تا زمانی که ترافیک داری نه محدود نمیکنن ...نقل قول:
خب داداش منظورم همین بود دیگه ! خط شما رو 4 نیست بیشتره ، رو 4700 هست به خاطر همینم هست تو اون تست بالا 4 میره اگه 4 بود تو عالی ترین حالت باید 3.7 یا 3.8 باشهنقل قول:
شاتل یه مقدار بیشتر میبنده. الان چند تا از دوستان 8 مگ شاتل گرفتن رو 9 بسته شاتل خط همشون رو.نقل قول:
واقعا معلوم نیست چ خبر تو ممکلت از 9 شب که رد میشه نت اصلا کار نمیده پینگ با 8.8.8.8 الان زدم شده 440
پهنای باند شدیدن کمه معلوم نیست چرا فکری به حالش نمیکنن.