مخابرات خیلی شلوغه و دیگه پهنای باند نداره اگه ثبت نام نمیکنه به همین دلیله به نظر من پارس انلاین و اگه شبانه واست مهم نیست های وبنقل قول:
Printable View
مخابرات خیلی شلوغه و دیگه پهنای باند نداره اگه ثبت نام نمیکنه به همین دلیله به نظر من پارس انلاین و اگه شبانه واست مهم نیست های وبنقل قول:
اين 3 باره به اين تاپيك پست مي دم ارور ميده. اين اينترنت ايرانسل هم تعطيله!
من امروز اينترنتم قطع بوده كجا بايد زنگ بزنم؟
اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مال كيه؟بياد جمعش كنه!
2020 زنگ زدم پيغام داد مال ما نيستي يكي از اين 4 تا كه نمي دونم كدومشونه!
شماره بچه هاي بالا رو بديد منم وصل شم من بي اينترنت مي ميرم:n02:
اشتباه شد .....
چيزي نيست شماره بچه هاي بالا رو علي داره ازش بگير كمتر از 15دقيقه مشكلت حل ميشه نيازي هم به پشتيباني نيستنقل قول:
نه خير ! داره صبح ميشه مثل اينكه بايد سر بي اينترنت زمين بذاريم :دي
دهنمو سرویس کرده ای پی مخابرات. شانس بیارم چراغ ADSL نپره وگرنه ده ها بار باید مودمو ریستارت کنم تا ای پی مخابرات بهم بده .تنها با با ای پی مخابرات سایت باز میکنه ولی مرده شور برده پینگش خوبه.
بعد از 3هفته برا من عالی شده دیگه هیچ مشکلی نداره حتی گسترش ارتباطات هم مثل قبل شدهنقل قول:
این دیگر چیست ؟ باز معلوم نیست دارن چیکار میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مرکز مخابرات آزادی چه مزخرفیه؟؟ پارس آنلاین هم گفت ثبت نام نمیکنیم!
همون آسیاتک فقط میشه گرفت. این چه وضعیه درست کردن لعنتیا؟
دوستان کسی 1 مگ نامحدود داره؟
اوضاع سرعت و دانلود چطوریاس؟
یکی از دوستام داره، دانلودش 100 تا 120 هستنقل قول:
من دارم.نقل قول:
متوسط شب و روز اینجوریه:
سرعت از سرورهای خارجی 100
سرعت سرورهای داخلی 130
پینگ خارجی 150
پینگ داخلی 60
-------
البته یکی دو روز افت سرعت پیدا کردم سرعت بالای 70 ندیدم ( که احتمال میدم به خاطر این بارندگی ها باشه !)
.
یکی از گیت وی های گسترش ارتباطات ریسپانس خیلی خوبی داره... پینگش هم کمه خیلی...
گیت وی: 5.222.112.1
ولی کمی تایم اوت داره انگار... :n02::n08:کد:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=136ms TTL=40
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 136ms, Maximum = 136ms, Average = 136ms
Pinging google.com [216.239.32.20] with 32 bytes of data:
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=178ms TTL=41
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=173ms TTL=41
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=170ms TTL=41
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=171ms TTL=41
Ping statistics for 216.239.32.20:
Minimum = 170ms, Maximum = 178ms, Average = 173ms
Pinging google.co [173.194.67.100] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.67.100: bytes=32 time=135ms TTL=40
Reply from 173.194.67.100: bytes=32 time=144ms TTL=40
Reply from 173.194.67.100: bytes=32 time=146ms TTL=40
Reply from 173.194.67.100: bytes=32 time=145ms TTL=40
Ping statistics for 173.194.67.100:
Minimum = 135ms, Maximum = 146ms, Average = 142ms
کد:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=137ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 1, Lost = 3 (75% loss),
Minimum = 137ms, Maximum = 137ms, Average = 137ms
واسه من proxy فقط رو گسترش ارتباطات کار میکنه و رو مخابرات proxy تعطیلنقل قول:
برای من UP/Down Stream رو از 2044/2044 آوردن روی 1024/253...نقل قول:
الان محدودیت آپلود سخت افزاری دارم، یکی کمی صفحه باز کنه یا آپلود کنه، پینگ سر به فلک میکشه...
مرض دارن؟ تو شلوارشون مگس سبز دارن؟ :n19:
من نمیدونم اینا میان یکی یکی کاربرا رو چک میکنن؟چقدر حوصله دارن!!!!!!!نقل قول:
سرویستو تغییر دادی؟
فکر نمیکنم تکی تکی چک کنن...نقل قول:
سرویسم رو آوردم روی 512 نامحدود، البته حدود 1.5 ماه پیش... محدودیت نرم افزاریم الان 512 برای دانلود و 1024 برای آپلود هست که چون سخت افزاری روی 256 برای آپلود و 1024 برای دانلود، محدود شده، اگر آپلود کنم، پینگ به فنا میره...
خب میدونی چقدر کاربر هست؟از کجا میفهمن که دان/اپ استریم شما اینقدره حتما چک میکنن و از طرفی وقتی شما سرویستو تغییر میدی اونا میفهمن و دوباره چکش میکنن منم قبلا که ماناماد بودم رو 17مگ :n19:بودم بعد که سرویسمو تغییر دادم کمش کردن(البته چند روز بعد از اینکه تغییرش دادم)نقل قول:
عجب!!وقتی proxy رو فعال میکنم بعد از چند دقیقه نت قطع میشه و تا مودمو خاموش و روشن نکنم درست نمیشه
:n09:
سلام بچه ها من تازه عضو این سایت شدم من سرعت 1m.b دارم سرعت توی طول روز عالیه تا یک کلیک میکنم میاد اما سرعت اپلود و مخصوصا دانلود خیلی پایینه سرعت 40 یا 50 k.b بر ثانیه . خیلی پایینه ..... از ابادان
idmرو بزار رو 32 کانکشن ببین درست میشه؟نقل قول:
یا گیت وی رو عوض کن
با speed test یه تست بگیر ببین چند میده؟
میخوام از بکس بپرسم که شما هم اینطور هستید 11شب به بعد سرعت خیلی میاد پایین سرعت دانلود به 5 الی 10 kb . sec میرسه خیلی افتضاحه از اشناها پرسیدم که میگن ما اینطور هستیم بعضیا هم میگن اینطوری نیست گفتن که کاربر زیاد میاد شلوغ میشه سرعت میاد پایین یعنی دلشون خوشه 2 تا 6 ترافیک رایگان گذاشتن که اصلا نمیشه استفاده کرد
بکس راستی که میگن چند وقته مخابرات سرعتش خراب شده ؟ چون من یک هفته بیشadsl گرفتم از مخابرات اطلاع زیادی ندارم ممنون میشم جواب بدین و کمکم کنید
بکس راستی که میگن چند وقته مخابرات سرعتش خراب شده ؟ چون من یک هفته بیشadsl گرفتم از مخابرات اطلاع زیادی ندارم ممنون میشم جواب بدین و کمکم کنید
کا این چیزایی که گفتی idm speed test اینا چیان اصلا باید چکار کنم توضیح بده واسم لطفا
:n09::n09::n09:
منتظر تست های بعدی ما باشید:n09:
همون دیگه بدون idm که نمیشه دانلود کرد برنامه idm را دانلود و برو تو سایت speedtest.net و یک تست بگیر سرعت واقعی ات را نشان میدهدنقل قول:
بهترین نت تاپیک:n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستخوش این نت
من تا 2 ماه پیش از پاس ماناماد نت میگرفتم که بعد از اون انداختنمون با اسیاتک , الان من پولی که واسه نت 512 نامحدود میدادم رو دارم به این شرکت دزد میدم و بدترین سرعت و پینگ ممکنه رو دریافت میکنم , اخه کجای دنیا دیدین که نامحدود رو حجمی بدن؟512 با حداقل 12 گیگ با همون قیمت 29 هزار تومن که این 12 گیگ رو تقسیم کردن و تو هر روز فقط تا 400 مگ میشه با سرعت پایین 30 دانلود کرد و ما بقی اون میشه 10-12 , زنگ میزنم میگه برو محدود بگیر البته سرعتش تو شب پایینه و باید تو روز دانلود بکنی و حجم بخری و اصلشم هم همینه ,بهش میگم این عینه دزدی و غیر قانونیه , میگه همینه که هست و ما تنها جایی هستیم که تو اهواز رو فیبر میده نمیخوای برو با گوشیت یا وایرلس بگیر , من به کجا میتونم از این شرکت دززززززد شکایت بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت جدید ماناماد چقدر مسخره شده حتی لینک ibs رو هم نزاشته که اگر کسی خواست چک کنه . خیلی .........ن
ناکس تعرفه ها رو تا میتونسته گرون کرده بعد بالاش نوشته جدید.
سایت ماناماد باز شد ولی فکر میکنم تعرفه هاش همون قبلیا باشننقل قول:
:n21:انگار دوباره شروع شد
هر چیه زیر سر ماناماده چون هر وقت یه کاری میکنن سرعت ما خراب میشه :n21:
نت پوکیده :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
4روز سرعت خوب 3هفته خراب اینجور که نمیشه
پینگ خارج هم به 1ثانیه میرسه:n21: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود داخلی با 16کانکشن 150کیلوبایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود خارجی با 32کانکشن نهایتا 50کیلوبایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
اين دانلود شبانه چطوره؟
من قبلا 512 نامحدود داشتم
الان تبديل كردم به 2 مگ محدود
مگه از 1 تا 7 رايگان نيست
ديشب idm رو تنظيم كردم واسه دانلود الان كه چك كردم 2.5 گيگ از حجمم پريده
كسي ميدونه چرا؟
چیییییی،بهترین نت تاپیک p30world من هستما :n09:نقل قول:
اینجا تاپیک مخابرات خوزستانه نه تاپیک رکورد سرعت .اگر تستی گذاشته میشه باید از اینترنت مخابرات خوزستان باشه نه جای دیگه.
داداش شما فکر کنم 1000 تا از پستهات این بوده که بری تو تاپیک بقیه ی استان ها، سرعت اینترنتت رو به رخ بقیه بکشی... :n09: فقط از من گفتن بود، به این کار میگن ندید بدید بازی درآوردن :n19:نقل قول:
---------------
پینگ داخلی گسترش ارتباطات رو ببینید :n02:
اینم خارجیش:
اینترنت یه لحظه قطع و وصل شد، سرعت و پینگ عالی شدن...
من تو تاپیک شما کی آخه چیزی گذاشتم،اتفاقی اومدم این جا دیدم دوستمون نوشته بهترین نت تاپیک گفتم بهترین نت تاپیک را نشون بدم :n09:نقل قول: