این یکی سالمه ( الان تست کردم )نقل قول:
Printable View
این یکی سالمه ( الان تست کردم )نقل قول:
دوستان این بازی رو لپتاپ با کانفیگ راحت اجرا میشه؟
Cpu core i7 2.5~3.5
Graphic gt740m یا ati 7670
Ram 6 ddr3
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
بله ....نقل قول:
احتمالاً راحت اجرا میشه .
بهتر بود پستتون رو در :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دادید .
بله حق با شماست معذرتنقل قول:
زیاد به این فروم وارد نیستم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
سلام ودرود
لطفا لیست سری بازی های کامل gta رو از IV به بعد بفرمایید؟
سلامنقل قول:
episode from liberty city
chinatown wars
كسي سيو 100 درصد واسه پيج 1.0.7.0
داره براي اين ورژن ميخوام 1.0.7.0
نقل قول:
چه سوت و کوره اینجا
یه مشکل دارک
وقتی میرم تو فرودگاه مثه مور و ملخ میریزن رو سرم و میکشنم پلیسا
چیکار کنم که راهم بدن تو بدون دردسر
ورژن بازی هم ۱.۴
درضمن میشه سوار هواپیما شد یا خیر ؟
ممنون
شما چاره ای جز فرار نداری :n02:نقل قول:
تو خود بازی نمیشه...
اما یه سری مد هست که با اونا میشه سوار شد.
توی اولین مرحله ای که با manny میریم یه ماشینو تعقیب میکنیم وقتی به محل مورد نظر میرسیم و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته
مثلا توی اون قسمت manny به من میگه که پشت ماشینش صبر کن...هرچی صبر میکنم هیچ اتفاقی نمی افته....
مشکل چیه؟؟؟؟
درضمن توی بازی افت فریم دارم..
گرافیک رو هم اپدیت کردم و کرک هم عوض کردم ولی افت فریم تا حدودی هست...چه کنم؟؟
خب بعدش میری تو انبار و یه ملتیو میکشی و خلاص دیگه :/نقل قول:
چندتا فریم میده به طور متوسط ؟ ویندوزت 64 بیتیه ؟ اگه آره بازی رو آپدیت کن حل میشه
خب همین دیگه...یارو توی ماشینه نشسته و اصلا پیاده نمیشه...توی انبار هم رفتم کسی نبود...
یه مرحله ای هست نمیدونم منظورت اونه یا نه: باید یک ماشینی رو توی خیابون دنبال کنی البته باید فاصلتو باهاش نگه داری که نفهمن داری دنبالشون میکنی تا اون ماشینه میرسه به یه انباری بعد میری تو انبار دمارشون رو در میاری منظورت اونه؟ راستی یه چیز بگم اگه منظورت اینیه که میگم باید بری بالا پشت بومم اون انبار بعد فکر کنم از شیشه نورگیر بپری پایین بری توی انباره درست یادم نیست شیشه بود یا در بالای پشت بوم اما اگه شیشه بود فکر کنم باید بشکنیش:n09:نقل قول:
قسمت اولش همینی بود که خودت گفتی.. یعنی باید تعقیب کنم و طرف هم نفهمه و توی یه خیابون دم یه انبار نگه میداره ولی همچنان نشسته توی ماشین...این کاری هم که شما گفتی کردم ولی یارو هنوز توی ماشین تمرگیده....
کرک سالم بازی رو دارید؟؟
کرک razor رو دان کن
دانلود کردم ولی این برنامهsocial club ارور داد....ای باباا
یه بازی هم نمیتونیم بکنیم
چه اروری میده؟نقل قول:
اقا اروره درست شد ولی وقتی میرم توی بازی صفحه رنگ سبز گرفته و هیچی معلوم نیست..چکار کنم؟؟
کسی میتونه کرک سالم خودشو برام اپلود کنه بهم بده؟؟؟
کسی میتونه این مرحله رو رد کنه و سیوشو بده به من؟؟؟
دهنم سرویس شده...یکی کمک کنه:n28:
کدوم مرحله؟نقل قول:
همین مرحله ای که توش گیر کردم ......
نقل قول:
توی اولین مرحله ای که با manny میریم یه ماشینو تعقیب میکنیم وقتی به محل مورد نظر میرسیم و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته
مثلا توی اون قسمت manny به من میگه که پشت ماشینش صبر کن...هرچی صبر میکنم هیچ اتفاقی نمی افته....
اشتباه.. پاک شود
درست یادم نیست اما شاید باید به manny یا کس دیگه ای زنگ بزنی یه چیزی تو همین مایه ها البته چون نمیدونم کدوم مرحله رو میگی میگم شاید یه کار دیگه هم بکن برو توی ستینگ بازی زیر نویس رو اکتیو کن ببین وقتی میری توی اون مرحله چی مینویسه و باید چکار کنینقل قول:
رفتم فعال کردم...وقتی میخوایم دنبالش کنیم میگه ماشین رو دنبال کن و نگذار که بفهمه دنبالشی تا به محل قرار برسهنقل قول:
وقتی هم میرسیم میگه : پشت ماشینش صبر کن...
همه این کارارو کردم..حتی کرک رو هم عوض کردم ولی هیچ کاری صورت نمیگیره و وقتی میرسیم اون طرف توی ماشینش میشینه و کاری نمیکنه
خوب اون مرحله باید از پله بغل ساختمون بری بالای پشت بوم و از نورگیر فکر کنم باید بپری داخل ساختمون اون انبار و دشمنارو لت و پار کنینقل قول:
تا زمانی که این طرف نره توی انبار هیچ اتفاقی نمی افته....این کاری که گفتی هم کردم ولی توی انبار کسی نبود
فقط تنها راه سیو بازی هست..یکی کمک کنه
پچش رو دانلود کن شاید مشکلت حل بشه شایدم مشکلی نباشه و یک کاری رو توی بازی انجام ندادی
من از پچ و از این چیزا سر در نمیارم...توی گوگل هم پر از این پچ هاست...
خواهشا اگه کسی از دوستان میتونه کمک کنه و پچ سالم رو برام بزاره تا دانلود کنم یا سیو این مرحله رو بزاره خیلی ممنون میشم...
خواهشا اینبار یکی یه حالی بده
سلام
من ابتدا بازی رانصب کردم سپس کرک روزارکپی کردم وبعدپچ 1.0.7.0 رونصب کردم
ولی اول social club روپاک کرد وبعد ارور داد
گرافیکم هم اپدیده وکلیه برنامه های xliveوgame liveروهم نصب کردم اگه مسشه راهنمایی کنید
سلام دوستان من در مرحله ای که Ray تماس میگیرو با Roma به پیش تالبوت میرویم گیر کردم بعد از این که میگوید خودروی 4 در بگیر .راهنمایی کنید ممنون میشم
خوب شما هم یه ماشین از خیابون گیر بیار که ظرفیت 4 نفر رو داشته باشه چون قراره 3 نفر سوار بشن بعد صدای اسپیکر رو بلند کن تا صدای اون یارو که آدرس میده رو خوب بشنوی
استاد خوب من نمیدونم کجا باید برم اگه میشه شما آدرسشو بدید ممنون میشم.نقل قول:
من که کل شهر لیبرتی سیتی رو از بر نیستم آدرس بدم شما فقط سه تا کلمه انگلیسی رو بدونید واسه پیدا کردن آدرس مشکلی نخواهید داشت اون یارو وقتی میگه تورن لفت بپیچ سمت چپ وقتی میگه تورن رایت بپیچ سمت راست وقتی میگه گو استرایت یا گو آن مستقیم برو دقیق یادم نیست تالبوت چه جملاتی میگه بعضی وقتا هم گیج بازی در میاره و میگه مطمئن نیستم و حرفای چرت و پرت شما باید دقیق به حرفاش گوش بدی
ممنون.اگه که تو نقشه تونستید جاشو بزارید تا استفاده کنیم.
یک مرحله ای است در اولین مرحلهی شهر سوم فک کنم Rb باشه نیکو به یک محله میره و آدم هارو میکوشه بعد کامیون شروع به حرکت میکنه و نیکو باید برود پشت کامیون و خودشو به پشت کامیون میگیره و بعد میگه اسپیس رو نمیدونم چکار کنید من نمیدونم باید چکار کنم.
اگر لینک دانلود بازی Gta v رو داری البته معتبر باشه بزارید تا دانلودش کنیم با تمامی نرم افزار های لازمش مثل کرک و...
ممنون میشم.
نه شما باید مسیری رو که اون شخص ادرسش رو میگه رو بتونید به زبان انگلیسی درک کنید تا برسید به محل مورد نظر
اون قسمتی هم که باید بپره پشت کامیون جایی هست که شما باید دوام بیارید روی سقف ماشین اگه به سمت راست پیچید باید سمت چپ رو نگه دارید که از بالاش نیفتید پائین و در مواقعی که کامیون مستقیم میره تند تند اسپیس رو بزنید تا نیکو سینه خیز جلو بره اونقدر که بتونه از شیشه جلوی ماشین بپره داخل کامیون
بازی GTA V برای PC نیومده معلوم هم نیست که کی بیاد فعلا شما این بازی رو انجام بدید... برای GTA V فعلا باید کنسول داشته باشید
ممنون. من تو اونجا که میره پشت کامیون گیر کردم فقط ویزان میمونه هیچ کار دیگه ای نمیکنه .
v برای کامپیوتر هم آمده جدیدا" من داخل سی دی فروشی دیدم حتی خریداری هم کردن گویا درست است.
دوست عزیز خود راک استار هنوز بازی رو معرفی نکرده برا PC چه برسه به انتشار ..!نقل قول:
شما فقط space زو بزن!نقل قول:
فرستاده شده از LT29iِ من با Tapatalk
ممنون. پس شایع عات هست برای انتشار v؟
فقط space بزنم تند یا معمولی؟:n24: