سلامنقل قول:
بندرعباس هفته پیش قیمت گرفتم 120 میل 130 هزار تومن بود.
Printable View
سلامنقل قول:
بندرعباس هفته پیش قیمت گرفتم 120 میل 130 هزار تومن بود.
سلام دوستان
دانهیل لندن از نظر پخش و ماندگاری چطور هست؟
تقلبی داره؟
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
سلامنقل قول:
عطر خوش بویی هست موندگاری نسبتا خوبی داره ولی پخشش جالب نیست برعکس دانهیل قهوه ای که هم خوب میمونه هم پخشش بالاست
دانهیل تقلبی من ندیدم:n17:
سلام دوستان
یه عطر بود با اسمِ Tobaco Vanile اگه اشتباه نکنم.
بوی خاص و جالبی داشت(اما یه کوچولو بوش به دردِ آقایون تقریبا مسن با ۴۰-۵۰ سال سن میخورد)
میخواستم ببینم برا من که ۱۵ سالمِ چه جوریِ؟
یه ادکلن خوب هم به من معرفی کنید ممنون میشم :n16:
در فصول بهار و تابستان از ادکلنهای خنک استفاده کنید
دوستان قیمت این ادکلن ها رو کسی داره؟
dior homme intense
dior farenheit
و این که در رده قیمتی اینا چه عطری پیشنهاد میشه؟
من هم یک ادکلن یا یک عطر خوب حدود قیمت 30 تومان برای محل کارم می خواهم ؟ چه بگیرم ؟ عطری یا ادکلنی باشه موندگاری بالا همه پسند و همه جا بشه گیرش اورد برای آقایون باشه
سلام عطری که گفتید بنظرم مناسب شما نیست چون اصولا عطرهای گرم سنگین هستندنقل قول:
من پیشنهاد میکنم از عطرهای اسپرت خنک و یا ملایم مایل به شیرین استفاده کنید
Style In Play از لاگوست
Its Me از جاکومو
و چون به بهار نزدیکیم عطر فوق العاده دوست داشتنی کول واتر از داویدووف
:n06:
سلام دوست گرامی در حال حاضر عطر با قیمت 30 تومن بعیده که پیدا بشه الان پایینترین عطرها از برندهای اماراتی نظیر امپر، ریو و غیره بالای 50 تومن هستند...نقل قول:
البته یک عطر به اسم Nice هست که مردونست و فکر کنم زیر 50 باشه (دقیقش رو نمیدونم ) و همچنین عطر chichi مردانه.
پیشنهاد من به شما صرف هزینه 55 تومن برای خرید عطرهای ریو هست که مشابه سازی اکثر عطرهای معروف هستش
عطرش نیست ادکلن چی ؟نقل قول:
حالا اگر خواستیم بالای 50 تومان مایه بذاریم چی پیشنهاد میکنید البته نوعی را پیشنهاد کنید که تو شهرستان ها پیدا بشه ؟ بعد بالای 50 تومان خرج کنیم تا چندبار می تونیم استفاده کنیم اخه من تا حالا نه عطر نه ادکلن استفاده نکردم به غیر از عطر محمدی یا همون گلاب :n02:
عطرهای ریو با حجم 100 میل در رنج قیمتی 55 تومن (حالا کمی پایینتر یا بالاتر ) هستند پیشنهاد من بین عطرهای ریو :نقل قول:
Rio Wood Black
در تکمیل فرمایش شما کارهای اسمارت هم کیفیت خوبی دارن ،شخصا بیشتر از ریو قبولشون دارم،پیشنهاد من هم بلو دچنل از اسمارت هست.نقل قول:
Sent from my HTC Rhyme S510b
دوستان آرتیسان جان وارواتوس تقلبی هم داره؟خیلی اختلاف قیمتها زیاده،از 160 تا240واسه 125میلش قیمت دارم،همه هم معتبر:-)
فکر نکنم این ادکلن خاص تر از اونی هست که تقلبی داشته باشه ! قیمتش هم فکر کنم حدود 160-180 واسه 125 میل هستنقل قول:
----------------------
یادش بخیر ادکلن اسمیت & وسون رو 3 سال پیش 65 گرفتم ! دیروز یه سایت زده بود 400 هزار تومن !!!
سلام
من زیاد به عطر وارد نیستم ،
سوال 1- فروشنده عطر (حرفه ای) با بو کردن عطر می تونه تشخیص بده رایحه چی بوده؟! (قبلا عطری خریده بودم که هم خیلی خوشبو و هم پخش نسبتا خوبی داشت، ولی هم اون فروشنده مغازه رو تعطیل کرد رفت ، هم من یادم نمیاد دقیق اسمش چی بود! درضمن به نظرم کیفیت عطر هاش واقعا خوب بود)
سوال 2- عطرهایی که به صورت گرمی فروخته میشه ، آیا از نظر بو و رایحه با عطرهای اصل(به صورت بسته بندی داخل شیشه های 100 میل یا بیشتر ) یکی هست؟
عطر خنک مردانه با قدرت پخش بالا که خیلی هم آزاردهنده نباشه برای دیگران ، چی پیشنهاد میکنید؟(و اینکه اگه به صورت گرمی مثلا 10 گرم یا همون 10 میل بخرم ، رایحه ها یکسان خواد بود؟! )
سوال 1- بله افراد حرفه ای میتونن از روی رایحه حتی اسم عطرها رو بگن و اگر هم نتونن میتونن بگن از چه خانواده ای هست و مشابه ترین عطر به اون رو معرفی کنند!نقل قول:
سوال 2-عطرهایی که به این صورت فروخته میشوند از نظر رایحه شباهت دارند ولی صدردصد یکی نیستند ، به مراتب تندتر و شدیدتر هستند،
حالت خطی دارند(یعنی اول و اخر یک بو دارند و با گذشت زمان از استفاده اون تغییری در بو ایجاد نمیشه اما در عطرهایی که اونها رو بصورت معمول میخریم تغییر رایحه رو داریم یعنی نت اول نت میانی و نت انتهایی که با گذشت زمان هرکدوم خودش رو نشون میده)
و در نهایت دستتون برای انتخاب در خیلی از موارد باز نیست یعنی این عطرهایی که میگید شامل همه ی عطرهای موجود نیستند و انتخاب هاتون محدود خواهند بود
عطرهای خنک ازاردهنده نیستند بطور کلی و همچنین از پخش بو و ماندگاری ضعیفتری نسبت به عطرهای گرم برخوردارند.
اما بین خنک های مردونه با پخش بالا ایسی میاکه بلو شناخته شده هست
همان گونه که ناظر محترم انجمن بدرستی بیان فرمودند اگر عطرهای پایه روغنی (گرمی) متعلّق به شرکت های معروفی از قبیل سیمرایز، فرمنیخ، ژیوودان، آی.اف.اف باشه، شباهت زیادی به رایحه ی عطر اصیل پایه الکلی داره امّا این شباهت صد در صد نیست. چرا که فرمول عطر اصیل فقط در دست شرکت سازنده و عطّار اون است. ولی اگر به شرکت های متفرّقه متعلّق باشه معمولاً عطرها خطّی بوده و مخصوصاً فاقد نوت اوّلیّه عطر اصیل هستند.نقل قول:
دوّمین مطلب مهم اینه که فروشنده و دلّال تقلّب ننموده و عطر روغنی را با مادّه ای مثل پروپیلن گلیکل یا پارافین رقیق و خراب ننموده باشد.
سلام قیمت ایوسن لورن لانویت(نسخه edt) در حال حاضر چقدره؟ من سفیر و هایلند 320 اینا قیمت دارم ولی تو سایتها خیلی ارزونتره! کسی قیمت درست داره تو تهران جایی که قیمت خوب بده؟
درود من 2روز پیش پرفیومشو قیمت گرفتم مشهد 318بود.اما بخوام بخرم از نت میخرم حتما. ضمنا رو کاغذ تست گرفتم پرفیومش پخشش خیلی عالی هست و همچنین ماندگاریش.نقل قول:
ارادتمند
دوستان این عطر های بیک جدید چطوری هستند ؟ نظرتون چیه راجبشون ؟:n12:
عطر های خوبی هستشنقل قول:
رایحه های خوبی دارن
اما من زیاد خوشم نمیاد هر چند یه زمانی رنگِ مشکیش رو میزدم.
برای همین یه بیرون رفتن ساده و به عنوان عطرِ روزانه خوبه.
سلام
برای دوستم یه عطر در حد 80 تا 100 تومان می خوام بخرم.چند تا گزینه بدین برم واسه تست.گزینه ها زیاد باشه و خوب
25 ساله-خانم هستن
مرسی
از کمترین قیمت ها به سمت افزایش قیمت:نقل قول:
chifonاز برند اَمپر حدود 55 تومن ((ستش هم هست با جعبه جالبی! که فکر کنم همون حدود 100 در بیاد عطر خوشبویی هست...))
Let`s Love از برند بنتون حدود 80 الی 90 تومن
Ck One Shock For Her از کالوین کلین حدود 110 تومن
و
its me از برند جاکومو با رایحه بسیار خاص اما موندگاری ضعیف 125 تومن
و
پیشنهاد من برای خرید این عطر هست که با توجه به رده قیمتیش یکی از موندگارترین ها با پخش بوی خوب محسوب میشه:
Wish از برند چوپارد ((البته همین رنگش منظورمه چون رنگهای دیگش هم هست...)) تقریبا 125 تومن
در تکمیل پست قبل خیلی اتفاقی این عطر رو از فرانک اولیویر دیدم((نیچر))
راستش تستش نکردم اما چون قیمتش زیر 100 هست گفتم شاید براتون جالب باشه:n06:ظاهر جالبی هم داره:n02:
چه مارک افترشیو خوبه؟
دوست گرامی برای این موضوع بهتره که از این تاپیک استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان پخش و ماندگاری ادکلنهای EMPER چجوره ؟
هی میگه EMPER BY EMPER
ممنون
والا من شخصا همین chifon از امپر رو دارم و از نظر پخش و ماندگاری ازش راضیم!نقل قول:
منتهی عطر اماراتی هست دیگه دوتا نکته داره یکیش اینکه عطرش خاص نیست و موادی که برای تولیدش بکار رفته درجه یک نیستن
دوم اینکه عطرهاش خطی هستند یعنی تغییر رایحه ندارن اول و اخرش همون یک نوع رایحه رو داره
یه عطر تند و تیز میخوام ... برای بابام ...حد.ود 70 80 ساله هست !!
ادکلن مورد علاقه اش جیکا هست ... نمیدونم می شناسید یا نه ؟؟ ولی وقتی میزنه همه در میریم :|
باید بوی تندش خیلی زیاد باشه !!
قیمت هم مهم نیست ...
فراری اسنس عودنقل قول:
آرامیس 900
توسکان لدر از تام فورد
:n06:
+
البته یک عطر ارزون اماراتی هم هست pure black یعنی اینو کسی استفاده کنه من یک دقیقه تحملش رو ندارم :دی
پیشنهاد من اینه دوستانی که میخوان ریو بخرن حجم پایینشو بخرن ( 15 میل ) هم قیمتش کمه ( 9 تومن ) هم ببینن که به سلیقشون میخوره یا نه ، اگه هم خوششون نیومد پول زیادی رو از دست ندادن
سلام
من میخواتسم ادکلن اکسریوس بگیرم..
با توجه به اینکه رایحش گرمه تو بهار ماندگاری خوبی داره یا نه؟
سلام دوست گرامینقل قول:
این عطر گرم و تند هستش و بنظر من برای بهار و تابستون مناسب نیست! اصولا عطرهای گرم مناسب فصول پاییز و زمستان هستند
اما در مجموع ماندگاری کمی نداره (اصولا اکثریت عطرهای گرم ماندگاری بالاتری دارند نسبت به دسته عطرهای سرد)
اما من دیدم که توی تابستون هم بوی آرامش بخشی داره..نقل قول:
من بین این ادکلن و ایسی میاکه بلو گیر کردم!!
نقل قول:
خیلی رو مخه این pure black :n08:
البته برداشت ها از هر عطری باتوجه به سلیقه بویایی میتونه متفاوت باشهنقل قول:
این همونی نیست که شیشه قرمز رنگی داره؟ بنظر من که خیلی گرم و تنده!
در مقابلش ایسی میاکه بلو هست! عطری کاملا خنک و یکی از موندگارترین عطرهای خنکی که تا حالا دیدم!
البته خنک هست اما رایحه گیاه گونه ای که داره ((برای من عطر برگ گل شمعدانی!)) برای بعضی ها زیاد قابل قبول نیست:n06:
در نهایت اصلا این دو مورد با هم قابل قیاس نیستند
اما میشه گفت ایسی میاکه بسیار مناسبتر هست برای بهار و تابستان
بله شیشه قرمز زنگ دار..نقل قول:
کلا شما یه ادکلن خنک برای بهار و تابستان که شیک و خاص باشه و ماندگاریش خوب باشه چی پیشنهاد میکنید؟
آیس من تری ماگلر ((البته یک کمی سخت پیدا میشه :دی)) ولی کلا عطرهای برند تری ماگلر تک هستند خیلی خیلی بعید هست بتونید عطری با رایحه مشابهشون پیدا کنید!نقل قول:
پلو بلو هم واقعا دوست داشتنی هست اما مشابه رایحش پیدا میشه...
ایسی میاکه رو هم حتما تست کنید شاید رایحش برای شما دوست داشتنی باشه ولی واقعا ماندگاری و پخشش عالیه(بین عطرای خنک)
دوستان عطرهای ژک ساف و من تا حالا 3 مدلشو گرفتم بنظرم کیفیت خوبی دارند میتونید لیست کاملشو که مشابه چه عطرهایی داره بزارید ممنون میشم
ایسی میاکه رو حدودا 4 ماه پیش تو بازار تست کردم،همانطور که دوستان هم گفتن پخش بوی بسیار بالایی داره
فکر کنم قیمت 75 میلش 125 بود،البته درست یادم نیست:n02:
با سلام
من یک لیست از ادکلن های درجه یک مورد علاقه م که تا حالا استفاده کردم قرار میدم
امیدوارم به دوستان در انتخابشون کمک کنم
1- BLACK XS عطرش گرم
2- TOM FORD BLACK ORCHID گرم
3- 212 VIP گرم
4- ONE MILLION گرم
5- BLUE CHANEL خنک
6- Givenchy (یک مدلش خیلی عالی اسمش یادم رفته) عطرش تلخ
7-ESCADA SEXYGRAFITI گرم (برای خانوماست ولی چون عطرش خیلی خوبه آقایون هم استفاده میکنن)
8-LACOST ESENTIAL خنک
9- AKOYA (بهترین ادکلن با عطر یاس و عطرهای طبیعی به نظرم) خنک
10- LALIC NOIR خنک (از عطرهای مورد علاقم)
ادکلن مردانه در حال حاضر شخصا این دو مدل رو ترجیح میدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی همه ادکلانهای این لیست به نظرم عالی و درجه یک هستن و موندگاریشون خوبه :n12:
فقط متاسفانه همه کمی قیمتشون گرونه :n27: (بالای 70 تومان هستن )
ولی شیشه کوچیکشون (10گرمی) رو هم میتونید تهیه کنید
از اسپرهای ارزون هم امپر ماکسیما رو میتونم مثال بزنم
موفق باشید :»:» :)