حاج مهدی سلام...
اینم یه سری سوال دیگه...
غیر از این فروم تو چه فروم های دیگه ای عضوی ؟
اگه بچه اولت دختر باشه اسمش رو چی میزاری ؟
تا حالا تو بیمارستان بستری شدی ؟
تغییراتی که بعد از سهمیه بندی بنزین تو جامعه احساس کردی چیا بوده ؟
Printable View
حاج مهدی سلام...
اینم یه سری سوال دیگه...
radbehnam عزيزم سلام
سلام
به نظرت اول مرغ بوده یا تخم مرغ؟
اول خروس بوده . بعد متوجه ميشه تو زندگيش خيلي تنهاست و ميره يك مرغ خوشگل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب ميكنه به عقد هم در ميان وبعدش هم******بعد تخم مرغ بوجود مياد
چند سالته؟(این سوال همیشه ثابته!)
نميدونم . ولي جواب من هيچ وقت ثابت نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا عاشق شدی؟
نميدونم . فكر كنم عشق برام ديگه معني نداره ولي اگه دوست داشتن زياد باشه آره .
تا حالا مامورا گرفتنت؟
ميخواستن بگيرن در رفتيم
چرا مشهد اینقدر دلگیره؟
اشتباه شده احتمالا جاهاي خوبش نرفتي و.اتفاقا خيلي دل بازه مخصوصا از طرف هاي سجاد كه رد ميشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر چتر بقیه میشی یا بقیه آویزون تو میشن؟
من كه سيريش كسي نميشم ولي بقيه هم اگه سيريش بشن سعي ميكنم دلشو نشكنم :46:
تو حرفات چقدر سوتی میدی؟
كسيكه حرف زياد بزنه زياد هم سوتي ميده ولي من بيشتر سوتي هام از عمد وبراي خندست :27:
اگه تو خیابون منو ببینی چیکار میکنی؟
هيچ چي خيلي طبيعي از كنارت رد ميشم و نميذارم متوجه بشي كه من كيم بعد كه رفتي جلو بر ميگردم و تعقيبت ميكنم ببينم كجا ميري ؟:21:
تا حالا سرت به سنگ خورده؟
بله. تو خونمون از ميله بارفيكس چپه آويزون شدم . يعني پاهام به ميله بود و سرم رو به زمين پام در رفت از ميله و زيرش هم كه سنگ بود سرم محكم خورد به سنگ .
يكبار هم توي استخر اشتباهي توي يك متري شيرجه خفيف زدم سر م خورد به سنگ تهش و ........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا مثل دخترا سنت رو نمیگی؟!!
كه همه فك ككنند دخترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانیتورت چند اینچه؟
اگه از رابطش به سنم ميرسي بهت نميگم . ولي اگه نه ميگم 17 :20:
درسته که djpakhmeh پسر خالته؟
اگه قول بدين آمارمو ازش نگيرين آره.
شما که در زمینه اخطار گرفتن مهارت داری!میشه بگی قضیه ی این چیه: اخطار ها: 0/1 (2)
بهله . يعني يك اخطار گرفتين كه دو پوينت قدرت داره يعني دوتا محسوب ميششه و بيانگر مهم بودن و حاد بودن اخطاره و يعني ارزشش دوبرابره. تعداد اخطارها بر اساس عدد داخل پرانتز حساب ميشه من 3 بار اخطار گرفتم ولي 7 تا دارم
تعداد کل پیغام خصوصیات چنده؟
الان 798 تا ...... از پريروز :27:
درسته که میگن با همسر سومت اختلاف پیدا کردی؟!
دقيقا درسته . بعد از يك مدت يك اختلاف پيدا كرديم واختلاف قديمون بود . اخه هميشه فك ميكرديم هم قديم ولي اينبار كه كفش هاي پاشنه بلندمو پام كردم ديدم من بلندترم .___ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] |______
N73 ات رو چند میدی؟
550 تومن
من احتمالا تا آخر هفته همینجوری سوال میپرسم.
شما تا يكسال هم همينطورييا يكطور ديگ ه بپرسي من بازم پاسخ ميدم ولي بقيش توي پ خ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا خداحافظ
ممنون از سوالات هولناكتون :11:
M.etallic.A عزيزم سلام
حاج مهدی سلام...
اینم یه سری سوال دیگه...
شايد تبالاي 11 تا ديگه عضو باشم كه توي دوتاشون بن شدم :31:
پريســـــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــا:31:
بله . هم براي آپانديس. هم براي يك مريضي ديگه و...........
مهمترينش فحشهايي بود كه ملت به دولت ميدن...هرچي نگاه كردم چيز ديگه اي نديدم ...ها چرا سود زياد راننده تاكسي ها . گرون شدن كرايه ها و باخت تيم ملي ايران در بازيهاي آسيايي
ممنون از سوالات خوبتون :11:
سلام و دوصد سلام به حاج مهدی.
حالت خوبه؟
مرسی که به سوالای قبلیم جواب دادی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ میدونستی سن منو اشتباه حدس زدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت حاج مهدی درسته یا حاژ مهدی؟ برای چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جلو یه دبیرستان دخترونه، تو اوج سرما و یخ بندون، با مخ بخوری زمین و همه بهت بخندن چی کار میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا شده ضایع بشی؟ میشه توضیح بدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم با سیسه دوستیتون کمرنگ یا نامرئی شده، چرا؟
اگه با یکی قهر کنی دوست داری خودت بری جلو یا اون بیاد؟
دوست داشتی اگه این کار الآنت رو نداشتی چی کاره بودی؟
تا حالا تخم مرغ اردک خوردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند کیلویی؟ قدت چقده؟
نظرت در مورد ماه رمضون چیه؟
بلدی 5 بار پشت سر هم بگی "قوری گل قرمزی"؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیانت رو تو چی میبینی؟
خودت رو چطور معنا میکنی؟ میشه چند تا ار خصوصیاتت رو بگی؟
چه جور خصوصیاتی رو دوست داری؟
نظرت رو در مورد این 2 جمله دوست دارم بدونم:
1- زندگي حکايت مرد يخ فروشيست که به او گفتند: فروختی؟ گفت: نخریدند، تمام شد.
2- خداوند زن را آفرید خداوند زن را از پهلوی چپ مرد آفرید نه از سر او تا بر او مسلط گردد نه از پای او تا لگد كوب امیال او گردد بلكه از پهلوی او تا برابر او باشد و از زیر بازوی او تا در حمایت او باشد و از نزدیكترین نقطه به قلب اوتا محبوب او باشد. (شكسپیر)
مرسی بابت وقتی که میزاری.
سربلند بمانی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی من برگشتم
1.همه پرسیدن کدوکم کشور میخوای ببینی من می پرسم دوم کشور رو نمی خوای ببینی؟(به جز بورکینافاسو)
2.میتونم بپرسم اصالتا کجایی هستی؟(قومیت)
3.بار اخرت باشه به بایرن مونیخ فحش میدی هاااااا!!!!!!!
4.دوست داری زنت خوشگل باشه ولی خبانتکار یا خیلی زشت باشه و نجیب ؟
(از اونجا که میتونم جوابتو حدس بزنم بگم که گزینه ی خوشگل و نجیب نداریم:دی)
5.اگه یه روز بیام تومغازتون بگم من رامیارم چی فکر میکنی و چی میگی؟
6.باکلاس ترین جایی که تا حالا رفتی؟
7.در پیت ترین جایی که تا حالا بودی؟
8.به نظر تو هم تو دوران دبیرستان معلم ها باهات لج بودن : دی
9.تا حالا شیطنتی کردی که بعدش ناراحت بشی و بخوای از طرف معذرت خواهی کنی؟ اگه اره بتعریفش؟
10.به نظرت گور خر سفیده با خط های سیاه یا سیاه با خط های سفید؟
11.این شعر رو در وصف چه کسی گفتن؟
دیو سیاه قهوه ای
دیو سیاه قهوه ای
تو منو دیوونه کردی
تو منو بیچاره کردی
12.چند سالته؟ :دی (چرا میزنی؟؟؟؟؟؟ اییییی.... قلوه.قلوه.قلوه.قلوه)
13.شماره مبیلتو بهم میدی؟ میخوام بهت اس ام اس بدم
14.اگر اون خانومی رو که توی سری قبل بهت گفتم رو یه روز که اومدی خونه جفت حاجیه خانوم ببینی چی میگی؟؟؟؟چه کار میکنی؟؟؟؟
فعلا همینا کافیه
بجواب بینییییم
سلام حاجی!
در این مدت کم پی به مقامات شما بردیم قربان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه جواب سوالای این حقیر زیردست رو هم بدین
1-چرا غمگینی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-دست راستتو بیشتر دوست داری یا دست چپتو ؟
3-چرا ولت کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-دو تیپ دختر هست اگر قرار باشه فقط یکی رو انتخاب کنی با کدوم ازدواج میکنی؟
الف)یک دختر چادری بسیجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ب)یک بچه سوسول خفن پولدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-من فکر کنم 4 گزینه ی الف است
6-چرا اواتار من توت فرنگی است؟
7-چرا انقدر مثبتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-من بچه کجام؟
9-خودت فکر می کنی بامزه ای؟(من فکر می کنم که هستی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-می تونی جواب سوال قبلی رو ندی:27:
11-ساعتی چند می گیری به من اسپم زدن یاد بدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی شرمنده
گفتم یه خسته نباشید بگم بهتون
این قسیل ماموت تو ایران پیدا شد چرا رفت آمریکا ؟
سلام حاجی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این مدت کم پی مقامات شما بردیم
اگه ممکنه به سوالای این حقیر زیردست هم جواب بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-حاجی حاجی مکه؟
2-چرا انقدر غمگینی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-چرا اواتار من توت فرنگیه؟
4-چرا ولت کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-دو تیپ دختر هست اگه قرار باشه فقط یکی رو انتخاب کنی با کدوم ازدواج می کنی؟
الف)یک دختر چادری بسیجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ب)بک بچه سوسول خفن پولدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-من فکر کنم جواب 5 الفه
7-چرا انقدر مثبتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-چی کار کنم سنت رو بهم بگی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-من بچه کجام؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-فکر می کنی خیلی بامزه ای؟(من فکر می کنم که هستی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-میتونی به سوال قبلی جواب ندب:27:
12-دست راسستتو بیشتر دوست داری یا دست چپتو؟
13-ساعتی چند می گیری به من اسپم زدن یاد بدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14-بعد از این صندلی داغ اول از همه حال کی رو میگیری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کامپیوتر قات زد دوبار زدم:31:
شما جواب دومی رو بده:46:
مخلصیم حاج مهدی...
1-چرا؟
2-جدی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-یه نفرو بکش... ( نکش اسمشو بگو )
4-چه حالی داری این همه اسمایلی میریزی وسط
5-بازداشت شدی تا حالا؟
6-دعوایی؟
7-چرا؟
8-دلیل آپاندیس ترکیدن چیه؟؟ من یه سه روزی بستری بودم به خاطرش!
من الان هیچی به ذهنم نمیرسه بجز این:
حاج مهدی به نظر تو اخطار گرفتن مث چی میمونه؟
چرا توپ گرده؟
هواپیما سوار شدی؟
پاک شود...
سلام حاج مهدی گل :
حاج مهدی از کی توی فروم بیشتر از بقیه بدت میاد (فعل معکوس)
اگه الان سرعت اینترنتت 2 mb بود چیکار میکردی
TEC عزيز سلام و درود :11:
سلام و دوصد سلام به حاج مهدی.
حالت خوبه؟
ممنون شما چطوريد ؟
مرسی که به سوالای قبلیم جواب دادی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ميكنم وظيفمونه
هیچ میدونستی سن منو اشتباه حدس زدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه !:18:
به نظرت حاج مهدی درسته یا حاژ مهدی؟ برای چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد از حاژي بپرسيم ببينيم نظر اون چيه :31:
اگه جلو یه دبیرستان دخترونه، تو اوج سرما و یخ بندون، با مخ بخوری زمین و همه بهت بخندن چی کار میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره ميخورم زمين ميگم اينها شيرينكاري بعد همونطور كه روي زمين افتادم با دماغم تو يخها شمارمومينويسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا شده ضایع بشی؟ میشه توضیح بدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يادم نمياد . آدم پررويي هستم اگر هم بشم سريع طبيعيش ميكنم :27:
فکر میکنم با سیسه دوستیتون کمرنگ یا نامرئی شده، چرا؟
بيشتر از هميشه است :40:. چون يك راهنمايي منو كرد كههنوز دارم بهش فكر ميكنم واستفاده ميكنم . نه من با جلال مشكل دارم نه اون با من و هردوموندست در دست به اسپم فروم خويش كنيم آباد . يك كم ديگه صبر كنيد اونم دوباره مياد تو جمعمون
اگه با یکی قهر کنی دوست داری خودت بری جلو یا اون بیاد؟
فرقي نداره و به طرفش بستگي داره ولي اگه تو فروم باشه من ميرم اگه بيرون باشه من ميرم :27:
دوست داشتی اگه این کار الآنت رو نداشتی چی کاره بودی؟
سوال خيلي جالب و مغز پر كني بود .:18: كاريكاتوريست :27:
تا حالا تخم مرغ اردک خوردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ولي تخم مرغ خروس خورم :27:
چند کیلویی؟ قدت چقده؟
كشتين منو . قدم ؟ 184
چند كيلويم ؟ اول بگين كيلويي چند هست ؟:27: 75 كيلو
نظرت در مورد ماه رمضون چیه؟
خيلي خوبه . باز تيكه هاي ماه رمضوني شروع ميشه . مثلا قديمها ميگفتيم دهن ماه رمضون دروغ نگو . جديدا ميگيم دهن ماه مبارك دروغ نگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( منظور همون دهن روزه است )
بلدی 5 بار پشت سر هم بگی "قوری گل قرمزی"؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوري خل خرمز
غوري گل سبز
قوري درخت قهوه اي
قوري گل منگولي
قوري گل سبز وبا ره راههاي بنفش كه دورش عكس ناصراتلدين شاه باشه :18:
فك كنم يك كم سخت بود
خیانت رو تو چی میبینی؟
خيانت در اعتمادو خيانت در امانت. خيانت در رفاقت.
خودت رو چطور معنا میکنی؟ میشه چند تا ار خصوصیاتت رو بگی؟
شجاع:27:
با نمك:20:
با جنبه :21:
بد دهن :2: ( البته با تمرينات مدوام خوب شدم )
زود جوش :13:
غير قابل تصور :19:
چه جور خصوصیاتی رو دوست داری؟
خصوصيات مردانه براي مردان وخصوصيات زنانه براي زنان
نظرت رو در مورد این 2 جمله دوست دارم بدونم:
1- زندگي حکايت مرد يخ فروشيست که به او گفتند: فروختی؟ گفت: نخریدند، تمام شد.
مثل اين ميمونه كه من برم توي اصفهان كنار ذوب آهن كارخونه ذوب يخ بزنم :18:
2- خداوند زن را آفرید خداوند زن را از پهلوی چپ مرد آفرید نه از سر او تا بر او مسلط گردد نه از پای او تا لگد كوب امیال او گردد بلكه از پهلوی او تا برابر او باشد و از زیر بازوی او تا در حمایت او باشد و از نزدیكترین نقطه به قلب اوتا محبوب او باشد. (شكسپیر)
خوبه ...... فقط اينطور برداشت ميشه كه مرد بايد قدش از زن بلند باشه:46:
مرسی بابت وقتی که میزاری.
سربلند بمانی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون .سربلند وپيروز باشيد :11:
سلام خوب بیدی جیگر ؟
خب امیر رو که برعکسش نکردی ولی خب عیب نداره اون برعکس نشده اش کلی عیب و ایراد داره دیگه چه برسه به اینکه بخاد برعکس بشه
بریم سر سوالات ؟
تا حالا از سوالات خانمها بیشتر خوشت اومده یا آقایون ؟ در کل منطورمه
تا حالا کسی ازت چیزی پرسیده که راستش رو گفته باشی ؟ ( روی صندلی داغ منطورمه )
تا حالا میدونی چند تا سوال ازت شده ؟ ( روی صندلی داغ منطورمه : دی )
تا حالا توی سوالاتی که روی صندلی داغ ازت پرسیدن آیا سوالی بوده که تو رو یاد خاطره نا جالبناکی بندازه ؟ اگه ممکنه بگو کدوم سوال
جالبناکش چی ؟ باز هم اگه ممکنه بگو کدوم سوال
از زمانی که روی صندلی داغ نشستی تا به حال آیا آرزو کردی یه خورده کمتر سر شناس بودی آخه تا بحال نزدیک 30 صفحه از این تاپیک رو به خودت اختصاص دادی ؟
از زمانی که روی صندلی داغ نشستی تا بحال چند پاکت سیگار دود کردی رفته هوا ؟
اگه سیگار نکشیدی پس کدوم یکی از اعضای خانواده دود رو استعمال کردی ؟
اگه بچه ها گوششون رو بگیرن و فقط من بشنوم باز هم نمیخای بگی که به سیگار علاقه داری یا نه ؟
باز هم سوال داشتم میام
حال میکنم باهات حاج مهدی
ممنون که جواب میدی
کوچیک شما طرقه ( یا به قول بچه ها بابا بزرگ )
ستایش او را که در این مقام داد ما را مجال که بار دگر گریبان حاجی گرفته و خفتش رها نکنیم باشد که سوالی بس دشوار ز وی بپرسیم که زیر فشار 1500 بار از حال جامد به مایع بدل گشته حال خویش باز نیابد .
1- چگونه است که هر چه بر دل فرو آید بر دیده زیبا نماید ؟
2- ز کتب مقدس دگر ادیان به کدامین نظاره کرده و کدام یک غور نموده اید ؟
3- بی بی شبی فرغون خویش بر داشت روان به کوی یار شود چون برخاست
به کوی یار خویش رغیب دگر بیافت و ایشان توانمند و پر زور و بی بی ضعیف و سوسول و ناچار با گردن کج روانه خانه شد . حال بی بی را چاره چیست؟
4- چون به مقالات مولوی نگریستم بدیدم ایشان به عمر خویش اشعار سرودند بیش ، چگونه باشد که کسی به عمر چنین بسیار تواند نوشت ؟
5- چون است که مسیحیان به کتاب خود انجیل معتقد نیستند و گویند که عیسی ز خود نوشته است ؟
6- چگونه است که به ماه مبارک رمضان چون هر سال عزم میخانه نمودیم که حالی ببریم و پیاله ایی بزنیم که ناگه
مردی از کنارمان بگذشت و بینی خویش بر زمین تخلیه و حال بی بی ....نمود ؟
7- بی بی را سیم تنی به هنگام چت در این مقام بگرفت و گریبانش بفشرد که از خود عکسی در بکن یا وبکمی و بی بی بیچاره را نه جمال است نه وبکم چه چاره جوید که دک کند این سریش ؟
8- چگونه باشد که جوانی بود چالاک و زیبا رو و چون زنش بدادیم پیر و زشت رو شد ؟
9- گویند که پروانه را عشق است به شمع که دور سرش چرخ زند و خود بر وی کوبد تا بسوزد در عشق شمع و ما شمع در آب شدن بدیدم
پرسش اینست که شمع گریه میکند به حال پروانه یا ز خجالت آب میشود ؟
10- فرهنگ به چه گویند و به ملک ما با فرهنگ کیست ؟
تا بعد
بازم سلام:20:
اندفعه کوتاهه
این شعرو کی خونده:
چشم رضا و مرحمت بر همه باز می کنی چون که به بخت ما رسد این همه ناز میکنی
اگه می دونی مال کدوم البومه؟(خیلی ساده اس اگه نگی دیگه...........) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HOME PAGE ات چیه؟
هدفت از زندگی چیه؟
(جواب پیش بینی شده:ملت بخندن):31:
بازم ممنون
سلام
با اجازه من هم شرکت می کنم :
- اگه بین یه عده گرن کلفت مسلح به چوب و چماق گیر بیفتی اولین چیزی که به ذهنت خطور می کنه چیه ؟
اه چه شانسی دارم من!!!یه چند روز کار داشتم p30world نبودم!فکرم اینجا بود و گفتم وقتنی اومدم به تایپیک سر میزنم دیدم کی رو صندلی نشسته!اگه زودتر میرسیدم بیشتر میتونستم سوال کنم!!!
1- چند توصیه واسه اسپمر شدن؟
2- چه کنیم که اسپم کنیم و بن نشیم؟!
3- اگه بن شی چه می کنی؟
4- فکر میکنی به 2000 تا پست برسی؟
5- نظرت در مورد من؟
6- فکر می کنی صندلی نشین بعدی کی باشه؟
7- فکر میکنی کی پستات بشه به اندازه ی boy iran؟
8- فکر میکنی کی تعداد پست های مفیدت بشه 2000 تا؟
9- به نظرت من کی میشم یک اسپمر خوب؟
سه باره سلام
(مجموعه سوالات باغه وحش:31:)
1.كدوم جونور از همه قدرتش بيشتره؟
مار
عقرب زرد
اموفيل
2.اگه يه كاميون 18 چرخ از روي يه لاك پشت رد بشه چي ميشه؟
3.چه حيووني از همه نازتره؟
4.از چه حيووني ميترسي؟
5.دن براون كيه؟
6.معادله اين كلماتو بگو:
يارانه
گويانه
پنهان پژوه
كنجكاو
(اين كلمات فارسين به جاشون كلماتي كه در روزمره استفاده ميشه بگو)
7.بيشتر از كار با كامپيوتر چيز ياد گرفتي يا از كتاب خوندن؟
8.واليبال هيجان انگيز تره يا فوتبال؟
9.تا حالا شده به خاطر تاخير كار اداري سر مسولش غر بزني؟
10.اگه 2 نفر تو خيابون دعوا كنن چي كار ميكني؟
11.اين اشعارو كامل كن:
منم كه كار ندارم به غير بي كاري...
غرب وطن نمي شود خانه من نمي شود....
رسيد مژده كه ايام غم نخواهد ماند....
12.اگه تو يه روز برفي وقتي داري از خيابون رد ميشي يه نفر ليز بخوره و بيفته زمين چي كار مي كني؟
ممنون از توجهتون
موفق باشين:11::11::11:
سلام مجدد و خسته نباشید به حاج مهدی خودمون
اینم سوالات آخر منه دیگه خیالت راحت منو از میدون بدر کردی :10:
فقط اومدم معامله کنیم :5:
1: چند میدی عکساتو نزارم تو سایت ؟:27: (قیمت خوبی بهم پیشنهاد شوده )
2: چند میدی سنتو لو ندم ( اینم قیمت خیلی خیلی خوبی بهم پیشنهاد کردن ):21::27:
درضمن قرار جمعه من نمیام
موفق باشی ...:40:
سلام
اون چه دري هستش كه هيچ وقت بسته نيست ؟
مرسي
بهروز
پس کجایی حاج مهدی؟
از شما بعیده که این مدت به فروم سر نزنید :دی
ramyar.v عزيز سلام دوست خوب
حاجی من برگشتم
1.همه پرسیدن کدوکم کشور میخوای ببینی من می پرسم دوم کشور رو نمی خوای ببینی؟(به جز بورکینافاسو)
جواب توي پرانتز درسته :27: .نه جدي مالاگاسكالانا رو اصلا دوست ندارم ببينم نميدونم چرا ولي احساس خوبي ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.میتونم بپرسم اصالتا کجایی هستی؟(قومیت)
بله بپرس. خوب بپرس ديگه .
پدرم و اجداد پدري اهل سرزمين فرهنگ و ادب نيشابور هستند.
مادرم و اجدادش اصالتا مشهدي هستند.
خودم تولد تهران وبزرگ شده ي مشهد هستم
3.بار اخرت باشه به بایرن مونیخ فحش میدی هاااااا!!!!!!!
چشم....ولي اگه جايي ديگه رفتم شما نبودي فحش بدم يا نه ؟:18:
4.دوست داری زنت خوشگل باشه ولی خبانتکار یا خیلی زشت باشه و نجیب ؟
(از اونجا که میتونم جوابتو حدس بزنم بگم که گزینه ی خوشگل و نجیب نداریم:دی)
سوال جالب وسختي بود : خشكل نجيب باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي اگه واقعا قرار باشه يكي رو انتخاب كنم مورد دوم
5.اگه یه روز بیام تومغازتون بگم من رامیارم چی فکر میکنی و چی میگی؟
با خودم فكر ميكنم اين چقدر منو دوست داشته اومده پيدام كرده :27:دستتو ميگيرم به زور ميگم بايد چيزي بخري.
6.باکلاس ترین جایی که تا حالا رفتی؟
هتل شركت نفت توي اب وبرق مشهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7.در پیت ترین جایی که تا حالا بودی؟
دومادي رفيقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8.به نظر تو هم تو دوران دبیرستان معلم ها باهات لج بودن : دی
نه اتفاقا با اينكه شر بودم خيلي ها شون دوسم داشتند. هنوزم توي خيابون ببين منو بجاي اينكه من برم طرفشون اونهامنو صدا ميزنند ( داشتم همچين قضيه اي ) و دوست دارن بدونند سرنوشتم چي شد :27:
9.تا حالا شیطنتی کردی که بعدش ناراحت بشی و بخوای از طرف معذرت خواهی کنی؟ اگه اره بتعریفش؟
آره.اول دبيرستان روزهاي آخر بود سر كلاس قرآن بوديم و معلم امتحان ميگرفت.معلم خيلي باحال بود وباهام رفيق. ماهم سواستفاده ته كلاس با بچه ها شروع كرديم آواز خوني :27:چندبار تذكر داد اصلا تحويلش نميگيرفتيم آخر ديگه قاطي كرد اومد محكم دستمو گرفت و خون تو چشاش جمع شد منو كشيد بيرون گرفت زد منم گرفتم زدمش دقيقا مثل يك دعواي پاياپاي خيابوني بود ديگه جدامون كردند. من امتحانات كل رو دادم وقتعي ميخواستم برم واسه دوم ثبت نام گفتن اخراج شدي :27:واسه همين رفتم هنرستان:31: بعد از چندين وقت وتوي دوران دانشجويي مغازشو ديده بودم و چند بار ميرفتتم پيشش خيلي باحال بود و من با همين رفت و آمدم يه جور عذرخواهي ميكردم ازش :46:
10.به نظرت گور خر سفیده با خط های سیاه یا سیاه با خط های سفید؟
گوره خر بنفش خر خاكيه با راههاي سياه و سفيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11.این شعر رو در وصف چه کسی گفتن؟
دیو سیاه قهوه ای
دیو سیاه قهوه ای
تو منو دیوونه کردی
تو منو بیچاره کردی
علي دايي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12.چند سالته؟ :دی (چرا میزنی؟؟؟؟؟؟ اییییی.... قلوه.قلوه.قلوه.قلوه)
يك كم بيشتر از جواب هاي قبل :27:
13.شماره مبیلتو بهم میدی؟ میخوام بهت اس ام اس بدم
موردي نداره . توي پ خ بگو بهت بدم. ولي بهت گفته باشم من روزي 200 تا ميس كال دارم . ميگي نه از كاربري بنام yazz بپرس :27:
14.اگر اون خانومی رو که توی سری قبل بهت گفتم رو یه روز که اومدی خونه جفت حاجیه خانوم ببینی چی میگی؟؟؟؟چه کار میکنی؟؟؟؟
همون كه پرو اومده بود ؟ ميگم خوب حالا ميتوني پرو كني :27:
فعلا همینا کافیه
بجواب بینییییم
ممنون بابت سوالات فني تخصصي :11:
NOOSHIN_29 عزيز سلام
سلام حاجی!
در این مدت کم پی به مقامات شما بردیم قربان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما لطف داري
میشه جواب سوالای این حقیر زیردست رو هم بدین
شك نداشته باشيد كه ميدم :46:
1-چرا غمگینی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزمرگي-مرور زمان-مشكلات
2-دست راستتو بیشتر دوست داری یا دست چپتو ؟
هردوش به يك اندازه تلاش كردند ولي پاي راستمو بيشتر دوست دارم :40:
3-چرا ولت کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون خطر داشتم حسن :31:
4-دو تیپ دختر هست اگر قرار باشه فقط یکی رو انتخاب کنی با کدوم ازدواج میکنی؟
ب)یک بچه سوسول خفن پولدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچكدوم سعي ميكنم يك نرمال تر انتخاب كنم ولي اگه واقعا مجبور باشم يكي رو بالاجبار انتخاب كنم باز بستگي داره :
الف ) اگه چادري بودن ملاك بسيجي بودنش باشه دختر خوبي باشه بله انتخاب ميكنيم :31:
ب) اگه پولدار باشه و بچه سوسول هم باشه اما دختر خوب و نجيبي هم باشه اين رو هم انتخاب ميكنيم :27:
5-من فکر کنم 4 گزینه ی الف است
حالا ديدين من خيلي غيرقابل پيش بينهي هستم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-چرا اواتار من توت فرنگی است؟
بخاطر اينكه يه روز رفته بودين شمال و توي باغچه ي خونه ي قومتون يك بوته ي توت فرنگي بود شما يكيشو كندي و خوردي وخيلي خوشمزه بود اما سمي بود وباعث شد شما بري بيمارستان . در بيمارستان ................................. و به همين دليل توت فرنگي آواتارتون هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مثبتم نه منفي من خنثي هسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-من بچه کجام؟
تهران ؟:18:
9-خودت فکر می کنی بامزه ای؟(من فکر می کنم که هستی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما لطف داري . آره منم باشما هم عقيده ام :31:
10-می تونی جواب سوال قبلی رو ندی:27:
ولي دادم :46:
11-ساعتی چند می گیری به من اسپم زدن یاد بدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا وقت ندارم وخيلي ها تو نوبتن . از دوستان-pd20069-sise-icy- bb-bravehearth و ...... فعلا ياد بگيريد تا به مراحل خوف برسيد اون موقع سرقيمت كنار مياييم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم از شما بابت سوالات خوبتون تشكر ميكنم :11:
bb جان سلام
حاجی شرمنده
گفتم یه خسته نباشید بگم بهتون
شما لطف داري خستگيمون با وجود رفقايي مثل شما در ميره :40::46:
این قسیل ماموت تو ایران پیدا شد چرا رفت آمریکا ؟
سكه ي شاه ولايت هرجارود پس آيد. اون نامردهاي آمريكايي اينها رو تو ايران چال كردن تا بگن اين ايرانيها فسيل توشون زياده واگر برنميگشت آمريكا فرداي روز منوگير مينداختن و ميگفتن يك فسيل ديگه پيدا شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بي بي عزيز :11:
NOOSHIN_29 عزيز بازم سلام
سلام حاجی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این مدت کم پی مقامات شما بردیم
اگه ممکنه به سوالای این حقیر زیردست هم جواب بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-حاجی حاجی مکه؟
نه بعضي ها مثل ممن حاجي حاجي مشهدم ميشه :46:
8-چی کار کنم سنت رو بهم بگی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد دختر خوبي باشي ويك مئدت مثل بقيه دخترها برام پ خ بفرستي تا ببينم چي ميشه ؟:27: ( شوخي ) امكان نداره بگم :31:
14-بعد از این صندلی داغ اول از همه حال کی رو میگیری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال همه رو ميگيرم . اين كار هميشگيمه :31:
بازم ممنون :11:
حاج مهدی اندر حواشی انجمن شایعه گردیده است که حاج مشهدی مهدی کم آورده :27:
پند به حاج مشهدی مهدی میکنم کم آوردی سوت بزن جوان :27:
LeBron عزيز سلام.
مخلصیم حاج مهدی...
1-چرا؟
چونكه
2-جدی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه شوخي هم داريم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-یه نفرو بکش... ( نکش اسمشو بگو )
ژرژ وه آ بازيكن سابق فرانسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-چه حالی داری این همه اسمایلی میریزی وسط
اول يك كم سردم ميشه بعد كه دارو ندارمو ميريزم وسط گود يك حالت تشنج بهم دست ميده بعد غش ميكنم از دهنم كف مياد همونطور كه وسط خيابون دراز كشيدم يك دختر مهربون بهم يك ليوان آب ميده :27: و من هميشه اين حركتو دوست دارم:31:
5-بازداشت شدی تا حالا؟
قرار بود بشم دررفتم :20:
6-دعوایی؟
با كي ؟ نه فعلا حسش نيست ولي اگه مورد خاصي باشه تا تهش هستم :21:
7-چرا؟
چون يكبار رفته بودم با بچه ها گل كوچيك مچ پام شكست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-دلیل آپاندیس ترکیدن چیه؟؟ من یه سه روزی بستری بودم به خاطرش!
خوب منم بستري بودم :31:
آپانديس يك كيسه اي است در سمت پايين و راست شكم كه ميشه گفت اضافي هست در بدن و در كشورهاي اروپايي بعضي ها ا همون اول آپانديس رو برميدارن چون اگه بعد به مشكل خوردن بتركه شايد منجبر به مرگ هم بشه. و اين مشكل ناشي از دويدن و تحرك زياد با شكم پر است .اپانديس منو شما نتركيد چون اگه بتركه يحتمل منجر به مرگه مال مارو قبل از تركش درآوردن .( بهمن ميگن يك مرد همه فن حريف :31: )
ممنون از لطف و عنايتتون :11:
Carl عزيز سلام
من الان هیچی به ذهنم نمیرسه بجز این:
حاج مهدی به نظر تو اخطار گرفتن مث چی میمونه؟
اخطار گرفتن مثل اين ميمونه كه داري واليبال بازي ميكني خطاي كف پا ازت بگيرن و بهت كارت بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر از شما :11:
آقا مهدي عزيزم سلام جيگر
چرا توپ گرده؟
چرا نباشه ؟
توپ مثلثي : ببين اول اومدن توپ رو مثلثي درست كردن ديدن تيزه مثلا طرف بخواد توپي رو كه روي هواست رو سرضرب شوت كنه اون تيزيش خداي نكرده بره تو پاش يا بعدش بخوره تو چشم دروازه بان ..............
توپ مستطيلي : اومدن توپ رو مستطيل وار ساختن اما خوب موقع پنالتي زدن اصلا جهت گيري خوبي نداره و فقط مستقيم حركت ميكنه و اصلا چرخش و كات نميگيره ................
توپ ذوزنقه اي : اومدن توپ رو به اين حالت درست كردند ديدن هردو مشكل توپ هاي بالا رو داره..........
توپ گرد : اومدن توپ رو گرد درست كردن همه چيش خوبه اما باز بعضي ها گير ميدن ميگن چرا توپ گرده ؟
توپ پيشنهادي : من پيشنهاد دادم به فيلا فدارسيون دوچرخه سواري كه توپ ها رو به ايت صورت بسازند كه يك ورش ته مثلث باشه يك طرفش گرد و دوار باشه فكرشو بكن بدون اينكه وقتي توپ رو ميكاري قل بخوره سرجاش ثابت واميسته و با اونور گرديش شوت ميكني.
( يك سوال پرسيد چي همه جواب و دليل آوردم :31: )
هواپیما سوار شدی؟
نه .بچه بودم آرهولي يادم نيست
elendil عزيز سلام
سلام حاج مهدی گل :
حاج مهدی از کی توی فروم بیشتر از بقیه بدت میاد (فعل معکوس)
از همه اينهايي كه ازم سوال پرسيدن ونپرسيدن بدم مياد ( فعل معكوس )
اگه الان سرعت اینترنتت 2 mb بود چیکار میکردی
فوتبال هاي بارسلون رو همشو دانلود ميكردم
torgheh عزيز سلام بابا
سلام خوب بیدی جیگر ؟
من خوب تو چي ؟:46:
خب امیر رو که برعکسش نکردی ولی خب عیب نداره اون برعکس نشده اش کلی عیب و ایراد داره دیگه چه برسه به اینکه بخاد برعکس بشه
امير رو برعكس كني تازه مثل بقيه ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بریم سر سوالات ؟
بريم :20:
تا حالا از سوالات خانمها بیشتر خوشت اومده یا آقایون ؟ در کل منطورمه
هردوشون خوب بودن :20:
تا حالا کسی ازت چیزی پرسیده که راستش رو گفته باشی ؟ ( روی صندلی داغ منطورمه )
بجز اين يكي نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا میدونی چند تا سوال ازت شده ؟ ( روی صندلی داغ منطورمه : دی )
نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا توی سوالاتی که روی صندلی داغ ازت پرسیدن آیا سوالی بوده که تو رو یاد خاطره نا جالبناکی بندازه ؟ اگه ممکنه بگو کدوم سوال
جالبناکش چی ؟ باز هم اگه ممکنه بگو کدوم سوال
بازم نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از زمانی که روی صندلی داغ نشستی تا به حال آیا آرزو کردی یه خورده کمتر سر شناس بودی آخه تا بحال نزدیک 30 صفحه از این تاپیک رو به خودت اختصاص دادی ؟
باز هم نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از زمانی که روی صندلی داغ نشستی تا بحال چند پاکت سیگار دود کردی رفته هوا ؟
دوباره نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سیگار نکشیدی پس کدوم یکی از اعضای خانواده دود رو استعمال کردی ؟
بگم نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بچه ها گوششون رو بگیرن و فقط من بشنوم باز هم نمیخای بگی که به سیگار علاقه داری یا نه ؟
باز هم سوال داشتم میام
حتما بيا دفعه ي بعد قول ميدم همه رو بگم آره :46:
حال میکنم باهات حاج مهدی
منم با تو جيگر .خيلي خوشت دارم :40:
ممنون که جواب میدی
وظيفست
کوچیک شما طرقه ( یا به قول بچه ها بابا بزرگ )
بابابزرگ ممنون از سوالات مفهومي :11:
سلام آقا مهدی
اگه سرتون خلوت شد به سوالای من جواب بدید
1- نظرتون در مورد دوستی با جنس مخالف چیه؟
2- تا حالا دوست دختر داشتید؟
3- چرا اسم خودتونو گذاشتید حاجی؟
فعلا همینا به ذهنم میرسه ممنون میشم جوابشو بگید:11:
bb عزيزم سلام بابا
ستایش او را که در این مقام داد ما را مجال که بار دگر گریبان حاجی گرفته و خفتش رها نکنیم باشد که سوالی بس دشوار ز وی بپرسیم که زیر فشار 1500 بار از حال جامد به مایع بدل گشته حال خویش باز نیابد .
1- چگونه است که هر چه بر دل فرو آید بر دیده زیبا نماید ؟
ياد اين مثل افتادم : هركه از ديده برفت از دل برفت :40:
2- ز کتب مقدس دگر ادیان به کدامین نظاره کرده و کدام یک غور نموده اید ؟
گوشه هايي از انجيل رو خوندم ولي نه زياد
3- بی بی شبی فرغون خویش بر داشت روان به کوی یار شود چون برخاست
به کوی یار خویش رغیب دگر بیافت و ایشان توانمند و پر زور و بی بی ضعیف و سوسول و ناچار با گردن کج روانه خانه شد . حال بی بی را چاره چیست؟
بايد با زبون تا كني تا قدرت. اگه زبون نداشتي پول نداشتي قدرت نداشتي ميتوني با مرام طرفو طالب كني :46: يك سري ديگه با فرغونت برو كه طرف نباشه :27:
4- چون به مقالات مولوی نگریستم بدیدم ایشان به عمر خویش اشعار سرودند بیش ، چگونه باشد که کسی به عمر چنین بسیار تواند نوشت ؟
هركه عمرش بيش شعرش بيشتر:18:
5- چون است که مسیحیان به کتاب خود انجیل معتقد نیستند و گویند که عیسی ز خود نوشته است ؟
مطمئنين انجيله ؟ از توضيح بيشتر در مورد اديان معذورم :46:
6- چگونه است که به ماه مبارک رمضان چون هر سال عزم میخانه نمودیم که حالی ببریم و پیاله ایی بزنیم که ناگه
مردی از کنارمان بگذشت و بینی خویش بر زمین تخلیه و حال بی بی ....نمود ؟
خوب حالا چه ربطي به ماه رمضون داشت ؟ :27: خوب بيخود ميكني ماه رمضون عزم ميخانه ميكني :31:
7- بی بی را سیم تنی به هنگام چت در این مقام بگرفت و گریبانش بفشرد که از خود عکسی در بکن یا وبکمی و بی بی بیچاره را نه جمال است نه وبکم چه چاره جوید که دک کند این سریش ؟
كاري نداره . برو توي اينترنت سرچ كن اين همه عكس هاي ايرانيها هست يكيشو بده بگو فقط همينو داشتم اينم يك نمونه تا طرف بي خيالت بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- چگونه باشد که جوانی بود چالاک و زیبا رو و چون زنش بدادیم پیر و زشت رو شد ؟
خوب دقيقا نميدونم كه چجوره زنه بيشتر خوشگل ميشه خودت يك رابطه اي براش پيدا كن من كه فهميدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- گویند که پروانه را عشق است به شمع که دور سرش چرخ زند و خود بر وی کوبد تا بسوزد در عشق شمع و ما شمع در آب شدن بدیدم
پرسش اینست که شمع گریه میکند به حال پروانه یا ز خجالت آب میشود ؟
زخجالت گريه ميكند :20:
10- فرهنگ به چه گویند و به ملک ما با فرهنگ کیست ؟
فرهنگ مجموعه آداب وروسوم يك قوميت ملين دين و كوچه و محل است . وما بايد فرهنگ ايراني اسلامي داشته باشيم :18:
تا بعد
ممنون از سوالات ادبي :46::11:
حاج مهدی بازم سوال صد تا سوال
اگه بگم الان زیر صندلی یکی کبریت زده چیکار میکنی ؟
اگه بهت بگن باید معتاد بشی کدوم نوع از معتاد بودن رو انتخاب میکنی ؟
NOOSHIN_29 عزيز سه باره سلام
بازم سلام:20:
اندفعه کوتاهه
این شعرو کی خونده:
چشم رضا و مرحمت بر همه باز می کنی چون که به بخت ما رسد این همه ناز میکنی
استاد شجريان
اگه می دونی مال کدوم البومه؟(خیلی ساده اس اگه نگی دیگه...........) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غوغغاي عشق بازان ( ثابت كردم كه هرجور سوال رو جواب ميدم :31:)
HOME PAGE ات چیه؟
صفحه ي اصلي . در اينترنت و سايتها منظور همون INDEX است
هدفت از زندگی چیه؟
رسيدن به آخر زندگي
(جواب پیش بینی شده:ملت بخندن):31:
نه ملت بخندن هدف كوتاه و گذراست ( بازهم نشون دادم كه غيرقابل پيش بيني هستم:20: )
بازم ممنون
من هم از شما تشكر ميكنم :11:
Creeping Death عزيز سلام
سلام
با اجازه من هم شرکت می کنم :
- اگه بین یه عده گرن کلفت مسلح به چوب و چماق گیر بیفتی اولین چیزی که به ذهنت خطور می کنه چیه ؟
زياد باشن و قوي فرار :31:
كم باشن و ضعيف رو كم كني :21:
زياد باشن وضعيف روكم كني همراه با فرار :31::21:
كم باشن وقوي فرار همراه با رو كم كني :21::31:
ممنون از سوالتون :11:
سلام
هرچي فكر مي كنم مي بينم نپرسيدن عيب است!
2- يك نثر مسجع نويس
1- چرا تازگيها كم اوردي؟
4- اگر عزرائيل بياد بهش چي ميگي؟
3- چرا به ديوار ميگيم ديوار؟ ( دفعه قبل چواب ندادي)
5- از كدوم موجود مي ترسي؟
7- x+y=z و z-x=y
حالا:
z-y=?
8- جمله بساز:
مجنون - داغون - حيرون - ايران
9- نويسدگي رو دوست داري؟
6- تاريخ تولد رهبر رو مي دوني؟
10 - چي به سر تاپيك حدسيات اومد؟ ( فكر مي كني ميشه بالا اوردش؟)
به تريتب شماه از 1 تا 10 جواب بده