این قدرم که شما میگین بد نیست!
قبل این که از سرعت شکایت کنین اون توضیحاتی که داده رو بخونین. مثلاً اگه سرعت 8M بگیرین سرعت دانلودتون 100KB/s باشه سرعتتون خوبه!
Printable View
این قدرم که شما میگین بد نیست!
قبل این که از سرعت شکایت کنین اون توضیحاتی که داده رو بخونین. مثلاً اگه سرعت 8M بگیرین سرعت دانلودتون 100KB/s باشه سرعتتون خوبه!
شما از کارکنان صبانت هستی دیگه؟
*من دیگه حرفی ندارم چون شما ظاهرا اینجا اومدید تبلیغ کنید.میگید با 8 مگ 100 کیلو دانلود خوبه:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n 04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n 04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:
آخه این چه مسخره بازی که درآوردند . 11 گیگابایت حجم را با سرعت 30 کیلوبایت رو چکارش کنم..!؟ از بس سرعت پایینه Appstore (آیتونز) باز نمیشه (با این سرعت پایین با چی پی ان هم دیگه باز نمیشه) .
من تو نمایشگاه که خریدم سرویس 1 مگ رو میگفت شبانه حدود 100 هست ولی الان 30 هست
دوستانی که 2 مگ و 4مگ دارند لطفا بگویند شبانشون چنده
من وقتی اکانتم را شارژ کردم سرعتم شبا 220KB/S بود برا 128k خوب الان سرعت را آوردن پایین و بهانه دستشون هست که سرعتتون بنا به سرعت اسمی قراردادتون هست ! خوب یک سوال اگه موقع شارژ اکانتم ، اگه می دیدم سرعت بنا به سرعت اسمی خواهد بود مگه اسکلم که اکانتم را شارژ کنم !!نقل قول:
من سرعت برام خیلی مهم نیست چون به نت چیز وصل میشم میخوام پینگش خوب باشه ایا سرویس نامحدود صبانت که زده تا 9 گیگ مصرف منصفانه بعد سرعت اسمی مشکلی نداره و دوستان راضی هستن ؟نقل قول:
عزیز فکر کنم شما یه صفر جا انداختی باید 1024KB/s باشه یعنی 1MB/s دوباره حساب کن 8mb/s تقسیم بر 8 میشه چند= 1MB/sنقل قول:
کلا ایرانیا تو تبدیل بیت و بایت مشکل دارن. فک کنم جزوی از ژنتیکشون شدهنقل قول:
دوستان سرعت شبانه سرویس ها مختلف فرق میکنه ؟
شارژ من که تموم شد
فعلا قصد خرید ندارم
جایگزین برای مشهد چی پیشنهاد میکنید؟
سرعت روزانه خوب
سرعت شبانه قایل قبول؟
فعلا که با تکنولوژی پارینه سنگی دیال اپ
اومدم پست زدم
سرویس های جدید 12 مگابیت صبانت بزودی
آسیاتک توی مرکز ما اینترنت 10 مگابیت میده پهنای باندش توی مرکز کلا 10 مگابیت هست :n04: ببین اینها دیگه کی هستن
صبانت هم می خواد 12 مگ بده شاید بضضی مراکز مخابراتی به زور پهنای باند به 12 مگابیت نرسه
از دیشب سرعت شبانه به 20-30 کاهش پیدا کرد (قبل از این 100 داشتم) ، الان هم که ساعت شبانه تموم شده سرعت همون 20 ه ! تا صدات در بیاد میگن: سرعتا واقعی شده و تا حالا که سرعتت بیشتر از پولی بود که می دادی (!!) چرا چیزی نمی گفتی !
آخه اگه بنا به سرعت واقعی بود که هیچ درازگوشی نمیومد ازتون اشتراک بگیره بعدم همچین میگن بیشتر از پولی که دادی استفاده می کردی انگار ما نمی دونیم بقیه ی دنیا قیمت و سرعت و کیفیت اینترنت چقدره
اینم از نتایج وعده ی رو هوای آقای وزیره که سرعتها کم هم میشه ! تازه براتون تبلیغ اینترنت 12 مگابیت هم می کنن :n08: آره 12 مگابیت ولی اگه بفهمیم دانلود می کنی به صورت "منصفانه" میشه 128 :n08:
البته امیدوارم موقتی باشه بالاخره 7 ساله دارم با صبانت زیر یه سقف زندگی می کنم بهش وابسته ام :n11:
---------------
پی نوشت: مودم رو خاموش و روشن کردم روزانه به 100 برگشت
بسیار عالی. ولی به گوش دوستان برسونید اینترنت 12 مگ که هیچی , اینترنت 120 مگ هم بدهند با سرعت دانلود شبانه 30نقل قول:
به درد خودشون و ع.مشون میخوره. برای خودم تو روز سرعت دانلود 450 رو چه بش کنم؟ سرعت شب 30 رو کجای دلم بذارم؟
هفته ی دیگه تخلیه میکنم. میخواد شبانه ش درست بشه یا نشه, دیگه هیچ فرقی نمیکنه. پینگشم که خارج کلا تعطیل
پینگ داخلی هم نوسان داره بعضی وقتها میره روی 150 , به چه دردی میخوره این سرویس اینترنت؟ در ضمن شما تستهایی
که میذاری از مرکز میذاری, به هیچ عنوان این سرعتها و پینگها به یوزرها داده نمیشه, نمونه اش خود بنده و دیگر عزیزان که 4 صفحه ی
قبل تستها و مباحثش هست. الان 6 مگ تو سایت صبانت هست, به من که ندادن گفتند فعلا ارائه نمیشه. حالا 12 مگ ....!!
موید باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حجمم تموم شد :n02: دیال آپ چه حالی می ده ها :n08: چند روز شارژ نمی کنم ببینم چی میشه اگه سرعت شبانه براتون درست شد منم شارژ می کنم نشد بعد از 8 سال از صبانت خداحافظی می کنم :n24:
اتفاقا اگر سرعت ها رو واقعی کنن بهترین کار رو کردن من بیشتر از ۵ سال شاتل بودم اکانت ۵۱۲ سرعت روزانه ثابت ۱۸۰-۲۰۰ شبانه ثابت ۶۴ ( سرعت واقعی ) همه چیز منظم و دقیق بود هر کسی میدونست سرعت بالاتر شبانه میخوای باید سرویس بالاتر بگیری ۱۲۸ با ۱۶ دانلود میکرد ۲۵۶ با ۳۲ منم همیشه با ۶۴ میدونستم چقدر پول میدم چقدر اش میخورم سال اخر که شروع کرد محدودیتو بهم برخورد امدم بیرون اما اینجا من پول سرویس ۲ مگ میدم سرعتم قبل از مسخره بازیهای ۲ هفته گذشته ۶۰-۶۵بود (شب) بعدشم شد ۱۸ بالاخره هم شد ۳۰ وقتی اعتراض میکنم میگه طول باند رو برای همه باز گذاشتیم شبا همه دانلود میکنن به نظر من کسی که پول ۱۲۸ داده بیاد با اونایی که ۲۵۶ خریدن یا ۱ مگ یا ۲ مگ همزمان به یک اندازه از طول باند استفاده کنه همه ۶۴ باشیم این ظلمه به من که ۴ برابر اون ادم پول دادم سرعت باید شبا واقعی باشه هر کسی هم سرویسی که سرعتش پاسخگوی نیازش باشه رو اگاهانه انتخواب کنه وقتی همه چیز منظم روشن و از روی حساب کتاب باشه دلخوری هم پیش نمیاد
دوست عزیز این "طول باند" نوشتن شما منو کشتهنقل قول:
اگه منظورت
bandwidth
هست که میشه عرض باند :)
عزیز در اصل میشه پهنای باند :n09:نقل قول:
من گفتم طول باند چون این اصطلاحی است که پشتیبانی تمام شرکت هایی که من ازشون سرویس گرفتم هر بار که به پشتیبانی زنگ زدم بابت پایین بودن سرعت ( که خدا رو شکر تعداد دفعاتشون کم هم نبوده ) ازش استفاده کردن من در اوردی نبوده اما اگر تنها چیزی که شعورت اجازه داد از متنی که من اینجا نوشتم بفهمی این بوده پس مشکل خیلی عمیق تر از این حرفاست راجع به کشتنت هم من چیکارم شهر داری بکشتت
سلام دوستان من 1 مگ صبا نت از نمایشگاه مشهد خریدم سه ما + 3 گیگ 9000 تومان + 10000 هزینه نصب + 5 گیگ 15000 تومان جمعا 34000 تومان
تا حالا سه شب شبانه استفاده کردم دو شب اول حدود 30 بود سرعت که 200 یا 300 مگ دانلود کردم
اما شب سوم که واقعا غافلگیر شدم سرعت روی 220 تا 230 قفل بود حدود 2.5 گیگ دانلود کردم
در ضمن روزانه هم روی 210 تا 230 قفله
معذرت کدوم منطقه هستید و چقدر طول کشید تا براتون وصل کردن ؟نقل قول:
کارکنان صبانت؟! من چند صفحه قبل از صبانت شکایت کرده بودم.نقل قول:
من نمی گم خوبه!!! می گم قوانین ITC ایران این رو می گه!
یه چیزی به نام ضریب اشتراک رو فراموش کردین که طبق قوانین می تونه تا 1 به 10 هم باشه. پس اگه تقسیم بر 10 کنید می شه: 102نقل قول:
منم الان 16 روز است که پهنای باندم روی 6 مگ بود و snr هم 12 بود و هیچگونه دیسی نداشتم.اما از امروز بعدازظهر بعد از 16 روز بدون مشکل بودن پهنای باند منو دوباره کردن 4مگ و میگن نمیشه روی 6مگ گذاشت چون نویز زیاد داره و چراغ لینکتون کلا خاموش میشه.امتحان هم کردند و دیدم بله خاموش شد.یعنی یکدفعه سر چند ساعت همه چی بهم خورد و خط من دارای نویز بسیار شدید شد.الان رفتم داخل کانفیگ مودم و دیدم بله پهنای باندم را دوباره روی 4 مگ گذاشتند ولی نویزم اصلا زیاد نشده و snr هم مثل سابق(یعنی مثل موقعیکه پهنای باند روی 4 مگ بود و بعد روی 6 مگ گذاشتنش) عدد 21 را نشان میدهد و فهمیدم به هیچ وجه نویز خط من زیاد نشده است.(با همین 21 دسی بل پهنای باند منو روی 6مگ گذاشتند و بعدش snr شد 12 ولی بازم هیچ مشکلی نداشتم)و پشتیبانی دارد به دلیل واهی نویز پهنای باند منو کم میکنه.من از تمام این صفحات کانفیگی که گفتم عکس گرفته ام و مدرک مستدل دارم.هر کار هم که کردم زیر بار نرفتند و گفتند نویز خطتتان زیاد شده و چراغ لینکتان خاموش میشود(انگار نه انگار که 16 روز گذشته بدون مشکل پهنای باند من 6 مگ بوده است).دیگر به خدا مانده ام چکار کنم.اگر میشود من را راهنمایی کنید. :n28:فقط اینو بگم که نویز آپلودم قبلا 21 بود اما الان 19 هست.این تنها فرقی است که کانفیگ مودمم با قبل کرده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان الان دو شبه سرعتم 200 تا 230 شده شبانهنقل قول:
خیام شمالی مرکز صابری
راستش من مخابرات داشتم تو نمایشگاه سرویس رو گرفتم بعد یک هفته پورت تخلیه شد و یک هفته دیگه طول کشید تا رانژه صبا نت وصل بشه حدود 14 روز
دیشب شبانه 2 تا فایل میزاشتم میرسید به 250 یه فایل میشد 120!البته بین 60 تا 120 متغیر بود
من دیشب کم بود سرعت ولی پریشب یه 6 گبگ دان کردم :D
380 بود سرعت
یک مگ طلایی توی مشهد کسی داره ؟ تا صبح چقدر دانلود میشه ؟
دروغ چرا بگم, راستش دیشب حدودای 5 صبح تست زدم سرعت با چندتا لینک بین 230 تا 270 بود.
بعد از چند شب دیشب انگار درست شده بوده تا حدودی شبانه.
امشب میزنم دانلود ببینم چند گیگ میگیره تا صبح.
این در صورتی درسته که همه خطوطی که با هم شیر شدن 8mb/s سرعت شون باشه و پهنای باند اصلی هم حداکثر 8mb/s که در واقعییت اینجوری نیستنقل قول:
کلک مرغابی
این صبانت خیلی حقه باز و کلکه!:devil:
تا دید به خاطر کاهش سرعت درخواست جمع اوری زیاد شده یکی دو شب سرعت رو به حالت قبلی برگردوند تا ملت از جمع اوری خط انصراف بدن !:n10:
الان ساعت 4 صبحه و سرعت رو 30 فیکس شده:grrr:
بعد از 6 سال از صبا خداحافظی می کنم:n22:
آقا من اشکم در اومد تا تونستم پهنای باند 6مگ داشته باشم.از بس که خطم نویز داره.اینقدر سیمکشیها رو عوض کردم و از مخابرات هم با هزار بار نامه نویسی خواستم بیاد کابل کشی دم خونمون رو عوض کنه و از بهترین نوع کابل در داخل خونه استفاده کردم الان نویز دانلودم روی پهنای باند 6 مگ تازه شده 13 دسی بل که بعضی وقتها تا 6 دسی بل هم میره.(و بازم قطعی دارم)حالا صبانت میخواهد پهنای باند 12 مگ بدهد!!!!! :n04: قطعا نویز دانلودم میره زیر صفر.اول باید زیرساختها درست بشه تا خطوط تلفن توانایی داشتن چنین پهنای باندهایی را داشته باشند بعد بیان 12 مگ بدن.چه فایده که به خاطر تجهیزات قدیمی داخل مراکز مخابراتی و کابل کشی بد اونها تا درب خونه مصرف کننده اینقدر نویز وجود داره که فکر چنین پهنای باندهایی رو هم نمیشه کرد و نمیشه ازشون استفاده کرد.من مرکز مخابرات صابری وحید(یکی از افتضاح ترین مراکز مخابراتی مشهد)هستم.و فاصله ام با این مرکز 2.5 کیلومتر هست.
اعلام وضعیت امشب:
سرعت با 2 لینک تا 10 لینک همزمان روی هم بین 230 تا 270 :
کمال داداش اصلا ثبات نداره. تا 2 شب پیش واسه من رو 30 بود. الان بهتر شده.
بازم انتظار داشم سرعت 350 تا 400 باشه. چیه باو 4-5 گیگ :n02: البته بازم شکرخدا. یه چند شب بدانلودم
عوضش هم میکنم به موقعش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب سرعت من با یک لینک به طور متوسط 80 کیلو بایت بود با سه تا لینک 220 بود.اما با یک لینک که از سایت سافت گذر بود جالب بود که سرعتم تا 180 یا 200 هم میرفت.حدود ساعت 4:30 صبح چهارشنبه.
سلام
دیشب سرعتم با 2 لینک 150 تا 200 بود...
البته صپح حدود ساعت 6 دیدم...
کلا حدود 2 گیگ دانلود کردم...
سلام من از مخابرات میگیرم اونم مثل صبانت سرعت شبانش 30 کیلو هست.روز 200 کیلو. ولی با یه ترفند میتونم سرعتو تو شبانه روی 200 نگه دارم.رایگان از ساعت 1 شروع میشه خودشون میگن باید چند دقیقه بعد از 1 دانلود کنی(فک کردن ما خریم مثلا) ولی من چند دقیقه قبل 1 دانلود میکنم که سرعت جابیفته اصلا هم از ترافیکم کم نمیشه نمیدونم روی صبانت جواب بده یا نه.اگه میشه یه نفر ار دوستان امتحان کنه نتیجشو اعلام کنه
اعلام وضعیت
با سرویس 512
2.5 گیگ
یادش بخیر 5 گیگ:n28:
پشتیبانی صبانت = یه مشت بی شعور !
مرکز مخابرات بعثت = یه مشت بیشعور !
خسته شدیم به مولا :n28:
دقیقا هیچی حالیشون نیست، فقط یک چیزای کلی بهشون یاد دادن و اونا هم تکرار میکنننقل قول:
من چند روزه نویز دارم، بردم سرخط وصل کردم لب تاپ هم بردم دیدم نویزم با توی اتاق یک ذره فرق داره
باز اینا میگن مشکل از خودتونه
Sent from my Xperia Go using Tapatalk
من اکانتمو 3 روز پیش تمدید کردم ولی توی پنل زده disabled ! به هرکیم زنگ میزنم منو پاس میده اون یکی . آشغالا انگار می خوان شاتل هوا کنن خو آخه شرکتی که اکانتینگش اینطوری باشه دیگه مسئولاشم همینقد بارشونهنقل قول: