ببخشید اگه سوالم تکراریه . اما وضعیت این خطوط فیبر نوری کی تغییر میکنه ؟؟؟ خیلی بی انصافیه مایی که خطمون فیبر نوریه داریم اندازه بقیه هزینه میکنیم اما بقیه 10 مگ دارن کسایی که فیبر نوری دارن 2 مگ !!!نقل قول:
Printable View
ببخشید اگه سوالم تکراریه . اما وضعیت این خطوط فیبر نوری کی تغییر میکنه ؟؟؟ خیلی بی انصافیه مایی که خطمون فیبر نوریه داریم اندازه بقیه هزینه میکنیم اما بقیه 10 مگ دارن کسایی که فیبر نوری دارن 2 مگ !!!نقل قول:
من ۱۰ مگ دارم برو تست هایی که گرفتم رو ببین هیچ فرقی با ۲ مگ نداره تازه کم تر هم هست فقط صبح های زود و تو ساعت های اداری که بچه ها مدرسه هستن و همه سرکار و .... به حدود ۹ مگ میرسه اما درست میگید باید تغییر کنه وضعیت در حق شما بی انصافی میشهنقل قول:
دوستان دیتا ریت خود به خود میتونه نسبت به کیفیت خط تغییر کنه ؟ من خطم یکی دو روز اولی که نتم وصل شد رو 10 مگ بود و ریت دانلود تا 1مگابایت هم میرفت ولی الان دیتا ریت خطم اومده رو 2 مگ و پشتیبانی میگه نسبت به اس ان آر خط پایین و بالا میره ؛ قبلا با ای اس پی های دیگه مشکلی نداشتم و تا 16 مگ هم خط میکشید ولی الان با مخابرات اس ان آر خط نصف شده
دوستان کمک
من تازه یه مودم تی پی لینک کارکرده خریدم اومدم زدم به خط دیدم بدون هیچ یوزری وصل شد اما سرعتش رو 40 کیلوبایت بود ، رفتم تو تنظیمات مودم دیدم یوزر پس صاحب قبلیش روش بود منم اومدم مال خودمو واردش کردم بعد خاموش روشنش که کردم دیگه چراغ اینترنتش روشن نمیشه. چیکار کنم یکی یادم بده!
راستی من طرحم ده مگ خطم فیبر نوری پس چرا سرعتش بین 20 تا 40 کیلو بایت بود؟ اینجوری باشه که هیچی اصلا. ممکنه بخاطر اینکه یوزر خودم نبود باشه؟
من الان باوایمکس ان هستم و منتظر محبت دوستان
بله دوست عزیز دیتا ریت نسبت به snr تغییر میکنهنقل قول:
اگه میتونی ی عکس از استاتوس مودمت بذار تا دقیق تر بهت بگم
یوزرنیم و پسورد رو درست وارد کردی دوست عزیز؟نقل قول:
سرعت خیلی افتضاح من خطم رو ده مگ بستس ولی الان صد کیلو دانلود بیشتر ندارم
شما خطت فیبر فکر نمیکنم بتونن رو ده مگ ببندن فکر کنم دو یا سه مگ بسته بشه
بابا بخدا من به دو مگ راضیم اما این 20 کیلو بود.نقل قول:
اره درسته ، دوبارم زدم اما چراغش روشن نمیشه. مودمو یه بار ریست کنم با پشتش؟
اگه میتونی ی عکس از صفحه تنظیمات بذار ببینم دیگه موردی ندارهنقل قول:
Vpi و vci رو درست وارد کردی
اینایی که گفتیرو نمیدونم. الان اپلود میکنمنقل قول:
نمیدونستم خودکار تغییر میکنه ، ای اس پی های قبلی وقتی میخواستم سرعتم رو رو یه مقدار دیگه ای بذارن پشتیبانی با آزمون و خطا به اون مقدار میرسید ، مثلا 10 جواب نمیداد میذاشت رو 4 ؛ اتوماتیک تغییر نمیکرد (البته رو یه خط دیگه که اس ان آر حدود 8 داشت)نقل قول:
همونطور که مشخصه عکس اول واسه اون یکی دو روزه اوله و عکس دومی وضعیت کنونی ، تا حالا سابقه نداشته کیفیت خط اینقدر پایین بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم 7تا عکس
ببینید زمان گفتن تو مخابرات دروغ محظهنقل قول:
هر کی زمان گفت دروغ گو هست.
اما مخابرات الان اکثر فکرش روی فیبره چون تا چند وقت دیگه خیلی جاهای دیگه هم فیبر میشه و اگه فکر نکنند مشکل ساز میشه
اقایون کمک من 4 چشمی منتظر راهنمایی دوستان هستم!
شما برو داخل interface setupنقل قول:
سر برگ internet رو باز کن
قسمت virtual circuit ، رو روی PVC2 بذار و ی عکس برام بگیر تا بقیش رو بگم بهت
[QUOTE=omniahd;8529508]تو دوتا عکس جاش کردم
بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
تنظیماتت کاملا درست و هیچ مشکلی نداره
فقط دقت کن پسورد رو درست وارد کرده باشی
اگه بازم دیدی نشد مودم رو از قسمت maintenance میتونی factory reset کنی
این کارو بکن و بگووو تا برای کانفیگش کمکت کنم که از اول کانفیگ کنی
شما که نت وایمکس داری نرم افزار TEAm viewer رو نصب کنم تا خودم برات کانفیگ کنم
داداش یه نگاه به این عکس بنداز ببین درسته همیه چی؟
صبح یوزرمو از استقلال گرفتم
دوست عزیز سرویست رو هنوز برات فعال نکردننقل قول:
وقتی اون تیک قرمز ،سبز شد تازه سرویس فعال میشه عزیز
ی گزینه وصل سرویس اون پایین داری با اون امتحان کن ببین وصل میشه یا نه
ای بابا مودموریست کردم که!
دلیلش چیه پس چرا زنگ زدن گفتن بیا یوزر بگیر؟
چیکار کنم؟
عیب نداره شما وایمکس داری اول با اون گزینه وصل سرویس که در سمت چپ سامانه کاربری هست ببین وصل میشه یا نه؟؟؟نقل قول:
مودم رو من کمکت میکنم کانفیگ میکنیم دوباره مشکلی نداره
سایت سامانه باز نمیشه که وصل سریع و بزنم اما قبلا با وایمکس وارد میشدم زدم روش بازم نشد
شرمنده درگیر من شدی داداش
الان باز باوایمکس واردش شدم زدم روش گفت باموفقیت انجام شد اما اتفاقی نیفتاد منم زدم رو انصراف تاپنجرش بره. هنوز مثلثه
اگه بت زدن اون گزینه وصل نتونستی وصل کنی تنها راهش اینه به پشتیبانی زنگ بزن که البته فکر کنم باید بری مرکز استقلاا تا کارت حل بشهنقل قول:
مودم رو خواستی دوباره کانفیگ کنی بگووو تا کمکت کنم
دشمنت شرمنده
حتما مزاحمت میشم. خیلی کمک کردی
این مشکل هیچی حالا یه مشکل جدید
وقتی مودم به خط وصله اصلا نمیشه باتلفن حرف بزنی همش نویزه و صدای خش خش و برفکی تو همون لحظه چراغ اتصال مودم به خط هم خاموش میشه.
بدبخت شدم اره؟
نه داداش این مشکل اصلا موضوع مهمی نیست و بخاطر نبودن اسپیلیتر (نویز گیر جدا کننده سیکنال صدا از دیتا )سر راه تلفننقل قول:
اگه ی اسپیلتر جدا داری سر راه تلفنت بذار وگرنه اسپیلیتر رو از سر راه مودم باز کن و سر راه تلفن بذار مشکلت حل میشه
فقط حتما بعدا برای مودمت هم ی اسپیلیتر بخر
ایول ایول نصب کردم رو تلفن درست شد
خیلی خیلی ترسیدم
گفتن براتون فعال نکردن و دوباره باید برید استقلال
خدایی این همه راه و از بهارستان با اتوبوس و بدبختی چرا باید دوباره برم
ولی داداش سعی کن ی اسپیلیتر برای مودمت بخری که احیانا نویز خطتت بالا نرهنقل قول:
راستی نویز خطت هم چک کن که مشکلی نداشته باشه
چاره ای نیست باید بری دیگه انشالله فردا درست میشه صبح برو که بتونی توی صبح و ظهر که سرعت خوبه استفاده کنی بعد از ظهرها و شب ها سرعت داغون میشه
من فقط واسه دانلود شبانه گرفتمش. یعنی شبانه پر؟ بابا مبین نت که اینقد داغونه شبانش با روزاش یکیه برامن. تازه سرویسم 128 اما در عمل یک مگه!
نه عزیزم شبانش خوبه من سه شب پیش از ساعت 2 تا 7 حدود 17 گیگ دانلود کردم بدون هیچ مشکلینقل قول:
شب و بعد از ظهر که میگم منظورم تا حدود ساعت دوازده یا یک که مردم از نت استفاده میکنن
از الان اروم اروم خوب میشه
البته بستگی به مرکز مخابراتی و شلوغی و خلوتی مرکز هم داره
اینم تست سرعت همین الان.
ایول . رفیق یک دنیا ممنون، شادمون کردی.
بریم اسلیپ کنیم که فردا باید بریم دنبال کاراش. تو امتحانات دانشگاهم هست پسفردا امتحانه!
شب بخیر مای فرند.
امشب من سرعتم ساعت هایی که افت داشت کم بود نسبت به دیروز دیروز عصر به بعد خیلی بد شد امشب خیلی هم بد نبود و ساعتی که اعصاب خورد کن باشه نداشتم ساعت حدود ۱۰ که تست گرفتم پهنای باند کامل داشتم
دقیقا منم مثل شما بودم نت امشب خیلی بهتر از دیشب بودنقل قول:
وای دیشب کلا یاد دایال آپ افتاده بودم هر سایتی می خواستم باز کنم نمیشد ولی خداروشکر امشب بهتر بود امید وارم همینجور بهتر بودنش ادامه داشته باشه
دوستان من شبا وقتی با مودم وایرلس وصل میشم سرعتم به حداکثر نمیرسه اما با مودم معمولی حداکثر میشه.هر دو مودم هم tp-link هستن.وقتی با مودم وایرلس وصل میشم اگه از قند شکن استفاده کنم سرعت حداکثره.به نظرتون ایراد کار کجاست؟
در ضمن مطمئنم خودم تنها دارم از وایرلس استفاده میکنم و کسی ازم دزدی نمیکنه.
سلام به همه دوستان
امشب وضع نت شما چطوره؟
نت من که امروز پنج شش ساعتی قطع بود و الانم خیلی داغون اوضاع
برای من که امشب مثل همیشه داغونه
حتی سایت اسپید تست باز نمیشه که تست بگیرم
تایم اوت زیاد با پینگ بالای 450
افتضاح تر از اینترنت مخابرات ندیدم تا الان
سرعت دانلودم از سایتهای داخای بزور به 250 میرسه
سرویس 10 مگ فوق حرفه ای !!
شما هم مثل من صبح تا حدود ساعت دوازده و یک خوبه ولی بعدش داغون میشه؟نقل قول:
من بدک نیست تست نگرفتم ولی مشکلی نداشتم البته یه سایت خارجی بود یه خورده طول کشید تا باز شد صبح عالی بود قشنگ تو ۱۵ دقیقه ۸۵۰ مگ دانلود داشتم تقریبا ثانیه ای یک مگ میگرفتم کلی خر کیف شدم تاحالا اینترنت با این سرعت نداشتم تو تایم رایگان از این به بعد نتیجه گرفتم که صبح ها زود بیدار شم حدود ۶ تا هم روز طولانی تری داشته باشم و هم این که به کار های بیشتری برسم و هم این که اینترنت وحشی استفاده کنم واقعا وحشی اون موقع معنی داد برام امشب ۵ گیگ دانلود دارم که از سرور های خارجی هست تقریبا همش ببینم چطور عمل میکنه امید وارم که خوب باشه ببینم میتونه اپن سوزه رو بگیره یک شبه یا نه یه خورده هم داخلیه ۵۰۰ مگه از دانلود ها یعنی امیدوار باشم؟ ایا مخابرات از این ازمون سر بلند بیرون میاد؟ برای دیدن ادامه ی برنامه شمارا به دیدن قسمت بعدی در صبح ساعت ۶ دعوت میکنم
اصلا نگران نباش مخابرات در ازمون شبانه برنده اول و جای نگرانی نیست من چهار شب پیش 17 گیگ دانلود کردم و هیچ مشکلی نبود ولی از بعد از ظهر به بعد تا ساعات شبانه خیلی داغون و غیر قابل تحمل میشهنقل قول:
دقیقا مثل شمانقل قول:
تا ظهر عالیه بعد داغون میشه
الان هم همش تایم اوت دارم و سایتها هم بزور باز میشن