دلیلش واضحه، کم فروشی.نقل قول:
پهنای باند رو چند برابر استاندارد به اشتراک میزارن و در طول روز چون ترافیک بالاس تنظیم میکنن سرعت همه بیاد پایین.
Printable View
دلیلش واضحه، کم فروشی.نقل قول:
پهنای باند رو چند برابر استاندارد به اشتراک میزارن و در طول روز چون ترافیک بالاس تنظیم میکنن سرعت همه بیاد پایین.
خوب تعرفه فعلی که فعلی هست نیاز به تغییری نداره. وقتی نزدیک بشه به تاریخ پرداخت سیستم خودش پیغام میده که مبلغ مورد نظر رو پرداخت کنید. شما چه تاریخی ماه پیش پرداخت داشتین؟ 30 روز بعدش رو حساب کنید . یک هفته حدودا قبل از تاریخ اتمام تعرفه به صورت اس ام اس بهتون پیغام میدهنقل قول:
خودش مبلغ رو مشخص میکنه ولی تا زمانی که به تاریخ پرداخت نزدیک نشدین مشخص نمیشه چقدر باید پرداخت کنید .البته تو بخش حساب زده چقدر برای شارژ ماهیانه پرداخت شده یا باید بشه!نقل قول:
نقل قول:
قرار داد فردا تموم میشه ، مبلغ رو اگه الان واریز کنم ، قرارداد جدید از همین الان شروع میشه ؟ یا رزرو میشه و از فردا شروع میشه ؟ چقدر طول میکشه تا فعال بشه قرار داد جدید ؟ (چند ساعت ؟)
22 که بدون احتساب مالیات هستنقل قول:
یکی دو ماهی هست یک مشکل چندبار برای من پیش امده که با تماس به پشتیبانی وایمکس حل شده من مودم فضای باز دارم که از طریق کابل
LAN به لب تاپ اتصال دارم.مودمم اشتراکی نیست.مشکل اینکه اتصال برقرار ولی هیچ سایتی را باز نمی کند با ایرانسل تماس می گیرم مگن که مودم
شما کانکت هست وداره استفاده میشه حتی درصورتی که سیستم (لب تاب)خاموش هست .خوب اپراتور ایرانسل میگه می خواین رمزتونو عوض کنم
میگم اره رمز عوض میشه و مشکل تا دفعه بعد حل میشه البته ایرانسل گفت یکی داره از وا فای شما استفاده می کنه ولی من وای فای نیستم.
سری اخر این اپراتور ایرانسل راهنماییش بهتر بود گفت که ادرس مک شما یا همچین چیزی مودم شما رو چی چی کردن ..گفت این تنظیمات رو در
سکوریتی تنظیمات مودم انجام دهید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یکی توضیح بدهد دقیقا چه اتفاقی برای من افتاده؟
لطفا یه عکس اس بخش استاتوس مودمتون بگیرید تا مشخص بشه چه بخش هایی فعال و چه بخش هایی غیر فعاله.نقل قول:
ممنون
مودم های هواوی مدم های خیلی خاصی هستن از نظر قدرت دریافت سیگنال قوی هستن .
حالا باید دید مشکل در کدوم بخش از مودم شماست.
روی یک دستگاه دیگه چک کردید؟؟
از سیستم پینگ گرفتین؟ که آیا رسیو دارید یا نه؟؟؟
چه مواقعی نمی تونی پیج باز کنی؟نقل قول:
اون موقع که مشکل درای، از ترافیکتنون هم کم میشه؟ در چه حد؟
نه کم میشه.
من دو هفته پیش نتیجه پینگ روترها رو از طریق دستور tracert در انتهای صفحه 963 همین تاپیک گذاشتم که اولین روتر ایرانسل تایم اوت می داد و الان هم همچنان همون جوره. اگه ممکنه شما هم یه اسکرین شات از tracert سایت گوگل رو با استفاده از وایمکس ایرانسل اینجا بذارین تا ببینیم اوضاع از چه قراره.نقل قول:
چند ساعت طول می کشه که تمدید شه (کمتر از 1 روز)نقل قول:
شما مبلغ رو به علاوه مالیت واریز کن حله.نقل قول:
دقیقاً یادم نیست ولی فکر کنم مبلغ رو با مالیات که واریز کنی توی حسابت بدون مالیات نشون میده ولی نگران نباش چون موقع تمدید خودش بدون مالیات حساب می کنه و مشکلی نیست.
البته من این چند ماه اخیر تمدید نکردم و اطلاعی ندارم ولی فکر نمی کنم تغییری کرده باشه.
کلاً اینا مریضن :n21: عوض این همه طرح رنگی و طلایی و بنفش و قهوه ای و .... باید این سیستم مسخره ecare شون رو درست کنند :n21:
دوباره هاب دوم شبکه ایرانسل داره تایم اوت میده و قطع و وصلیهای دائم دوباره شروع شد . اینا که اینو درست کرده بودن دوباره چه غلطی کردن معلوم نیست !
حرص ادم رو این قطعی و وصلی ها در می اره:n23:نقل قول:
معلوم نیست با شبکه چی کار کردن که تقریبا تا مرز خارج کشور تمام اتصالات شده ip های شبکه داخلی...........
سلام دوستان من اگه بخوام وامکس بگیرم 6 ماهه 512 چقدر در میاد پام.
بعدش سرعتش چجوره.
ساعت رایگان داره؟؟؟؟
مودم داخلی میخوام.
برای شارژ دوباره اینتر نتی باید اقدام کرد دیگه.
قدرت وای فای مودمش چقدره.
قرارداد طولانی مدت نبند. فقط ماهانهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان روی وایمکس کریو جواب میده و مشکلی نداره؟!
آقا وابمکس من کانکت میشه ولی هیچ سایتی رو بالا نمیاره چرا؟!!آنتن هم 52 میده سینر 12 هست اون یکی منفی 79؟
بچه ها سرویس بالای 128 هم میدن به کسی که دانشجو نباشه یا مثل ش:n23:اتل و پارس آنلاین دنگ و فنگ داره ؟
باز چه گندي زدن توي اين وايمكس؟؟؟؟؟ الان چند روزه آنتنش به شدت افت كرده. جاي من هميشه آنتن فوله، اما الان چند روزه روي يك خط نوسان ميكنه. امشب هم سرعتش افتضضضضضاحه. همين دو سه ماه پيش چندين روز همين طوري بود گفتن دارن ارتقا ميدن. الان چه خبره باز؟؟؟؟ گندش رو درآوردن ديگه :grrr: :grrr:
مال كس ديگهاي هم همين طوره؟
من از مخابرات دارم در میرم دنبال وایمکس میگردم که هم خونه استفاده کنم هم سر کارنقل قول:
محل کارم 3 خط تلفن داریم مخابرات فیبر نوری کرده نه خودش روش اینترنت میده نه هیچ شرکت دیگه ببینین مملکت چقدر شخمیه
الان 30 صفحه اخر این تایپیک رو خوندم انگار شماهام مشکلاتتون با مخابرات همزمان هست
چنتا سوال دارم
الان تو صفحه ثبت نام بیشتر از 128 نمیشه انتخاب کرد و تو توضیحاتشم خوندم برای تغییر پهنای باند باید تا سر دوره صبر کنم درسته؟
راه اینکه مستقیم 1 مگ نامحدود بگیرم چیه؟ و چه مدرکی راحت تر قبول میکنن
مودم جیبی رو انتخاب کردم که 270 تومن هست تو توضیحاتش نوشته اتصال اینترنت با یو اس بی یعنی رو پی سی با یو اس بی اینترنت شیر میکنه یا باید کارت شبکه بیسیم باشه؟
بعد اینکه تو توضیحاتش اینم بود که مشترک نامحدودی که غیر منطقی دانلود کنه سرویسش محدود میشه ! این غیر منطقی میزانش چقدره؟
چه قوانین احمقانه ای میزارن این شرکتا عین برده دارن با کاربراشون برخورد میکنن
ممنون میشم یکی توضیح بده
دوستان کسی مودم جیبی استفاده کرده ؟ میخوام بدونم گیرندگی وایمکس و فرستندگی wifi اون در حد مودم رومیزی هست یا کمتره ؟
اداپتور هم داره یا فقط باید از طریق usb شارژش کرد ؟
اگر ورق می زدید این تاپیک رو چند صفحه پیش تر درباره مودم جیبی چند نفری از جمله خود من توضیح داده ایم. به هر صورت من مدل قبلی مودم جیبی رو حدود 15 ماهه که دارم. این مودم هم شارژر داره و هم از طریق پورت یو اس بی شارژ میشه.نقل قول:
گیرندگیش هم قابل قبول هستش هر چند که اگر در منطقه ای هستین که ساختمان های بلند شما رو احاطه کرده و شما در طبقات پایین تر هستین احتمال داره واسه آنتن دهی مشکل داشته باشین. بتازگی ایرانسل مدل جدید مودم جیبی رو عرضه کرده که آنتن دهی اون ظاهراً تقویت شده.
وای فای اون هم n هستش با برد منطقی.
سلامنقل قول:
چند سوال در باره ی مودم چیبی داشتم:
1.در حال حرکت مشکل ایجاد نمی کنه؟
2.کم بودن سیگنال تو نویز هم تاثیر داره؟
3.جیبی ایرانسل با جیبی مبین نت فرق داره؟
مرسی
سلامنقل قول:
1- با توجه به اینکه وایمکس در حرکت یا همان Mobile Wimax تا پایان دوره انحصار رایتل(سال آینده:n03:) در اختیار این اپراتور است دو اپراتور دیگر با وجود توانایی فنی ارائه خدمات وایمکس خود در حال حرکت تا آن زمان تنها مجاز به ارائه خدمات وایمکس ثابت یا همان Fixed Wimax هستند. هنگام جابجایی با مودم جیبی یا هر مودم دیگری، اتصال شما به خدمات وایمکس ایرانسل یا مبین نت تا هنگامی برقرار می ماند که در محدوده آنتنی باشید که از طریق آن به خدمات وایمکس این دو اپراتور دسترسی دارید. به محض خروج از محدوده این آنتن و ورود به محدوده آنتن جدید اتصال شما برای لحظاتی قطع شده و پس از چند ثانیه دوباره برقرار می شود و اتصال شما تا زمانی که در محدوده آنتن جدید در حرکت هستید ادامه می یابد.
2- آنتن دهی مودم جیبی از 1 تا 5 تعریف شده که بهترین حالت همان 5 است اما من حتی زمانی که کیفیت شدت سیگنال 1 است نیز معمولا تفاوتی در سرعت احساس نمی کنم.
3- به تجربه دریافته ام که مودم جیبی ایرانسل که ساخت کره جنوبی است به جهت آنتن دهی و موارد دیگر از مودم جیبی رقیب بهتر است. شاید بیشتر از خود مودم، این موضوع به کیفیت پوشش وایمکس ایرانسل مربوط باشد.
سلام..
من وایمکس ایرانسل دارم این ماه تموم میشه قرادادام ،،باید تمدید کنم ..
حالا بین مبین نت و ایرانسل موندم..
چون خیلی از جاها مثل اینکه بهتر آنتن میده..
از نظر قیمت کدومشون تعرفه اش بهتره ؟
دوستان کسی 1 مگ یا 2 مگ نامحدود داره؟ سرعتش چجوریه؟
منظور شما از آنتن همون دکل هستنقل قول:
یعنی اگر من از یک دکل اینترنت بگیرم تا زمانی که با اون دکل هستم هرچه قدر جابه جا بشم مشکلی نیست ولی اگر به دکل دیگه ای متصل شدم قطع و وصل میشه
درسته؟
جسارتا من به جای دوستمون جواب شما رو میدم .بله درسته تا زمانی که به اون دکل وصل هستید و تحت پوشش اون دکل اینترنت دارید و وقتی از پوشش اون دکل خارج شدید یا به یه دکل نزدیک تر وصل شدی اینترنت قطع و وصل میشه .در واقع هنگام سوئیچ شدن بین دکل ها اینترنتت قطع و وصل میشه..نقل قول:
دوستانمن ساکن اهواز هستم و یه هفته ای میشه وایمکس ایرانسل خریدم
میخواستم ببینم من نمیتونم از تعرفه ها پهنای باند نامحدود رو انتخاب کنم؟ آخه انگار تعرفه بعضی استانها فرق داره و واسه خوزستان نمیشه نامحدود گرفت
درسته این قضیه؟
سلام. وقت بخیر.
من تقریباً تمامی مباحث مطرح شده قبلی رو خوندم. دقت کردم دیدم مشکلی که برای من پیش اومده چند نفر هم دقیقاً همین مشکل رو دارند.
من 1 مگ نامحدود از وایمکس ایرانسل دارم در شهر اهواز. از ساعت 6 صبح تا 11 یا 12 ظهر سرعت مناسب هست و از اون به بعد سرعت دانلود بین 15 تا 35 کیلوبایت میمونه و تا شش صبح روز بعد همینطور باقی می مونه. میخوام بدونم اون بچه هایی که از اهواز بودن و همین مشکل رو داشتن تونستن مشکلشون رو حل کنن یا نه؟ مودل مودم هم (wx-fmm-130) هست. آنتن فول و چراغ ها کاملا پر هستن. از 707 ایرانسل و دریافت ایمیل شکایت و هم جوابی نگرفتم. البته مودم رو بردم یک منطقه دیگه ای تست کردم سرعت خوب بود حتی گذاشتم چند ساعتی بمونه و دانلود کنه و به من گفتن سرعت دانلود تا 320 کیلوبایت هم میرفت. یعنی بین دویست و پنجاه تا 320 کیلوبایت متغیر باقی می موند. البته من شک دارم که مشکل از منطقه باشه چون قبلا برای چند ماه 512 نا محدود داشتم به هیچ وجه مشکل افت سرعت نداشتم. کسی میتونه یا میدونه مشکل از کجاس و چطور میشه حلش کرد چون جدا عصبانیم کرده.
دوست عزیز امکان داره bts که ازش سیگنال میگیری شلوغ شده باشه و اون ساعت هایی که گفتی یعنی از 12 به بعد اوج مصرف اینترنت هست درواقع همه ی کاربرا بیشتر تو بازه ی زمانی 12 تا 8 شب استفاده میکنن . این چیزایی هست که به ذهنم رسید.نقل قول:
شما کدوم قسمت اهواز هستین؟نقل قول:
خواستی بیار خودم واست چک کنم
منم ایرانسل دارم و 512 هست(محدود)
دوستان بهترین RTS Threshold چیه؟؟
من یه مشکلی دارم.با لپتاپ براحتی به نت وصل میشم اما تو موبایل و تبلت میزنه Not In range چی کار باید کرد؟؟
به پشتیبانی ایرانسل هم زنگ زدم میگم همه چی درسته.
از دوستان هر کی قند شکن پی ام ناین و سوسک خواست با قیمت مناسب پی ام بده.بر روی ایرانسل تست شده.
اگه تهران هستی که نمی تونی 6 ماهه بگیری. اگه شهرستان هم هستی 6 ماهه 512 (12 گیگ) میشه 63 تومن. که من دقیقاً همچین سرویسی رو می خوام که فقط به خاطر اینکه تهران هستم نمی تونم این رو بگیرم!!! :n21:نقل قول:
سرعتش هم بد نیست. سرعت دانلود هم واقعیه یعنی 512 تقسیم بر 8 که میشه 64. (حد اکثر 64)
ساعت رایگان هم معمولاً تو همه جشنواره هاشون میزارن ولی باز بستگی داره. مثلاً الان در این جشنواره ساعت رایگان داره از 1 تا 7.
برای شارژ دوباره هم بله اینترنتی باید اقدام کنید.
درباره مودم هم اطلاعی ندارم.
دوستان مشکل من حل شد ممنون از کمکتون:n15:نقل قول:
سلام به همه
من یه سوال دارم . مودم تو بالا یا پایین اومدن پینگ چقد میتونه تاثیر داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟
:n13: :n13:
:n13:
راستی بکم من از شهرستان خوی آذربایجان غربی هستم و اینکه سرعت نتم 512 و از مخابرات گرفتم.
لطفا راهنماییم کنین. راستی بهترین پینگ رو کدوم سرویس دهنده میده؟ اینم جواب بدین ممنون میشم. منتظر پاسخ هاتون هستم.
قربون همتون:n16::n18:
مودم تاثیری نداره
سرویس هم به خودی خود تاثیر نداره. کلا پینگ به کیفیت زیرساخت شبکه ربط داره
سلام
دوستان این سرویس در استان گلستان گرگان جوابگو هست؟ بنده نیاز شدید به سرویس 2مگ نامحدود این شرکت دارم.دوستان مشهد دارن بیشتر وقت ها سرعت دانلود 230کیلو هست و روزی 20گیگ دانلود میکنن
تا جایی که می دونم وایمکس ایرانسل تو استان گلستان نیست ( مگر اینکه جدیدا اضافه کرده باشه ):n13:نقل قول:
اگر دنبال بی سیم هستی مبین نت و رایتل فکر کنم گرگان رو پوشش بده
در کل باسه سرویس های بی سیم کیفیت سرعت وایمکس به میزان ترافیک روی انتن وایمکس ربط داره که از انتن به انتن فرق داره و ممکنه باسه گروهی اینترنت کیفیت خوب باشه باسه گروهی نه + میزان ترافیک مسیر هم مرتبط است و چند مورد دیگر
:n16:
پ ن:
اگر خواستی edge ایرانسل هست ولی سرعت بالا نیست و بدرد کار پر حجم نمی خوره