به نظر من سخت...آخه من عربیم خوب نیستنقل قول:
Printable View
به نظر من سخت...آخه من عربیم خوب نیستنقل قول:
نقل قول:
بچه ها این شماره 3 رو راست میگه .نمیشه گفت .این رو فقط من و امیر میدونیم .
وصله های بد هم به امیر نمیچسبه .خواهشا رعایت کنید
نقل قول:
از عاشقی هم بدتر . نه امیر ؟ ولی چیز خوبیه . درسته امیر ؟ :31:
اوه .... اینجا (خارج کشور) من فکر میکردم خیلی خر تو خر بشه تازه میخواستم ماشین حساب ببرم!!!کد:عصر ايران: 5 تقلب در آزمون كنكور سراسري 89 تاكنون گزارش شده است...
ولی اینقدر مرتب بود همه چی اصلا آدم شاخ در می اورد یکی از دوستام می گفت رفتم گلام به روتون مظطراح ، 4-5 نفر محافظ باهاش رفتن (البته تا دم در رفتن)
در کل از دانش آموزا فکر نکنم کسی تقلب کرد
در کل تو کنکور تقلب به این صورت نیست که مثلا 1-2 تا سوال رو به هم بگن
تقلب جوری دیگری صورت میگیره
---------------------
در رابطه با مورد 3 که امیرخان گفتن:
من نمیدونم چرا اینجوریه ولی این همه آدم اومدن گفتن چی کار میکنیم چی کار نمیکنیم خود ایشون هم دو مورد گفت یکیش رو نگفت ولی نمیدونم چرا همه از جمله خود من فقط مورد 3 توجهشون رو جلب کرد؟! آیا با دونستن اون همه یه رقمی میشیم:31:
دیگه به این بحث های کنکوری آلرژی پیدا کردم به خدا !
سلامنقل قول:
گفتم بحث مناطق خاموشه دوباره داغش کنم!!!!!!
نفر 30 منطقه 3 مکانیک توی امیر کبیر یا تهران قبول نمیشه!
یدر ضمن یه نفر اینجا آمار درسخونای تهرون! رو داده بود
من سخته برام باورش ولی بازم خیلی خوشحالم کرد
در ضمن برای اینکه خیالم راحت بشه وبرم توی دپرسی!!!! علاوه بر اینکه فردا ریاضی فیزیکمو دوباره صحیح میکنم اونارو هم از نو میزنم ببینم سر جلسه من خراب نکرده باشم!!
در ضمن تایپیک کنکوریای پارسال و احینا اگه هست پیلارسال رو میدونین من چطور باید پید کنم؟؟ میخوام حال اون رو بعد کنکور بدونم.!!
در ضمن ما هم خیلی بیکاریما! ساعت 1 بامداده؟
دیدی اشتباه داغ کردی؟!:31:نقل قول:
پارسال که 96 - 98 اگه اشتباه نکنم مکانیک تهران قبول بود 88 هم فکر کنم مکانیک امیرکبیر
امسالم همینه شایدم بیشتر
من دوستم از مهندسی امیر کبیر گفت.
هم کلاس بودیم. اون شد 133 منطقه و عمران و برق و مکانیک سه دانشگاه رو نیاورد
در ضمن
گفت من (یعنی خودش) اگه 70 هم میشدم نمیتونستم عمران امیر کبیر بشینم!
من خیلی تعجب کردم ولی منبعی به موثقی اون ندارم و بهش هم اطمینان دارم.
ولی من که خوشحال میشم اینجوری باشه که شما میگی!
بابا بچه ها چی میگین من دو سال پیش که خواهرم کنکور دادو شد 136 منطقه 3 برق ومکانیک امیر کبیرو قبول میشد ولی به خاطر علاقش رفت پلیمر
100% با دونستن اون رتبه یک رقمی میشیم ( یعنی میشه . امیر رو میگم ):31:نقل قول:
چیز خاصی هم نیست.
دارم مشکوک میشم!
اصلا نکنه شما دوتا که خارج هستین از این نظرم با ما فرق میکنین وسهمیتونم بیشتره تو صندلیا!!
حتما صندلی نو ها رو اول میدن شما!
بازم فردا من یه تحقیقی میکنم.
نه ... اینجوری نیستنقل قول:
شما یه سر به تاپیک بانک درصد و کارنامه بزن
بین 95 -100 حداقل دوتا مکانیک تهران بودن
مکانیک امیرکبیر هم داشتیم
تازه امسال ممکنه بیشتر هم بشه
نه بابا فرقي نميكنه هممون منطقه 3 هستيم شما فك كنم اشتباه ميكنيد من مطمينم خواهر من با 136 برق امير كبيرو قبول بود كه من ميكفتم ديوانه اي نميري ولي اون علاقه نداشت
اصلا یه چیز دیگه من گفتم 2سال پیش رتبه 3 کنکورو داشتیم داداش اون 4سال قبل شده بود دویست و خورده ای الان امسال تموم شد فارغ التحصیل میدونید چی خوند؟؟
هوافضای امیر کبیرررررررررررررررررررررر ررررر
100% بهتر از 24000 میآره اینو مطمئن باشنقل قول:
متاسفانه اون پسرعموم كه گفته بودم مرگ مغزي شده امروز فوت كرد . فقط اين نصيحتو از من بشنويد كه به خدا كمربند ايمني بستن قرطي بازي نيست بلكه مرگ و زندگي ادمو تعيين ميكنه مخصوصا الان كه فصل مسافرته تو رو خدا به خاطر خودتونم كه شده اين هشدار منو جدي بگيريد.
درصدامو ببينيد و گريه كنيد و به همه نشون بديد و به اونايي كه كنكور دارند بگيد كه بابا اگه فقط دو هفته قبل از كنكور بخوايد تازه شروع كنيد عاقبت تو هم اين ميشه
ادبيات : 54 ----------- 14 درست 4غلط
ديني : 0 --------------سفيد
عربي : 19.2 ---------- 7 درست 6 غلط
زبان : 28 -------------- 9 درست 6 غلط
زمين : 10.6----------- 4 درست 4 غلط
زيست : 12---------- 16 درست 30 غلط
فيزيك : 5.5 ---------- 2 درست ا غلط
شيمي : 6.6 --------- 5 درست 8 غلط
رياضي : 0-------------- سفيد
ادبيات من فقط معني لغات و تاريخ ادبياتو خوندم و توي كنكور علاوه بر اينا 7 تا از 8 تا قرابتو درست زدم.( ا روز مطالعه )
ديني و رياضي و زيست و زمين اصلا نخوندم
عربي فقط قواعد سوم رو خوندم ( 1روز مطالعه )
زبان سوم و پيش 1 رو خونم ولي من هميشه درصد زبانم از 70 كمتر نبود و چون 37 دقيقه ادبيات و 35 عربي وقتمو گرفت با 3 دقيقه وقت فقط تونستم 15 تا سوال اولو جواب بدم و هول شدم و اگه 2 دقيقه ديگه وقت داشتم ريدينگا رو هم جواب ميدادم.( 7 روز مطالعه )
فيزيك تنها درسي بود كه من كامل خوندم حالا اين انصافه كه جزء پايين ترين درصدام بشه خدا لعنت كنه طراحاي فيزيك تجربيو ( 5 روز مطالعه )
شيمي فقط دومو خوندم ( 1روز مطالعه )
حالا به من بگيد اين درصدا با 15 روز مطالعه خوبه يا بده ؟
در ضمن من تعيين رشته نميكنم ميخوام تو كنور 90 رتبه زير 1000 بيارم ايا اين امكان پذيره براي من؟
اگه اره متعادلترين و ديرترين زمان شروع مطالعه براي كنكو 90 چه زمانيه؟
ببين alphacino
به نظر من که هیچ نگرانی نداره
اول از همه تسلیت میگم ایشالله غم اخرت باشه
ببین به نظر من والبته یکی از بچه ها هم گفتش باید پیوسته درس بخونی .می تونی از همین تابستون شروع کنی با روزی 3 ساعت یا 4 ساعت بقیا اش هم به تابستونت برس ببین مهم نیست چقدر درس می خونی فقط پیوسته و درست بخون همین
چیزی هم که من خودم نو کنکور امسال تجربه کردم مدیریت زمانه رو این حتما به خصوص الان که وقت بیشتری داری کار کن خیلی مهمه
بازم سوالی داشتی من در خدمتم
قثط هیچ وقت فاصله ننداز بین مطالعه ات چون حتی اگه 1 هفته مثلا نخونی باز انگار از اول داری شروع میکنی
موفق باشی
دوستانی که مثل خودم زیاد با رشته ها و دانشگاه ها آشنا نیستن می تونن از این سایت استفاده کنن
کد:http://reshteha.roshd.ir/index.html
آغاز قرنطينه دوم كنكور
معاون سازمان سنجش آموزش كشور گفت: قرنطينه دوم كنكور 89 آغاز شده و پاسخنامه داوطلبان كنكور در حال قرائت است.
ابراهيم خدايي، معاون سازمان سنجش آموزش كشور با بيان اينكه قرنطينه اول كنكور تمام شده است، افزود: در قرنطينه اول كنكور حدود 50 نفر حضور داشتند.
وي با بيان اينكه قرنطينه دوم كنكور كه قرنطينه قرائت پاسخنامههاست از 5 شنبه آغاز شده است، گفت: در حال حاضر پاسخنامههاي داوطلبان كنكور با تدابير امنيتي ويژه در حال ارسال به سازمان سنجش است.
معاون سازمان سنجش آموزش كشور با تأكيد بر اينكه كنكور 89 در كمال آرامش و بدون هيچ مشكلي برگزار شده است، اظهار كرد: در كنكور امسال يك ميليون و 286 هزار و 813 داوطلب ثبتنام كردهاند كه از اين تعداد بيش از 55 درصد در دانشگاههاي كشور پذيرش ميشوند.
وي با بيان اينكه پاسخنامههاي كنكوريها 2 بار با دستگاههاي علامتخوان تصحيح ميشود، افزود: در صورتي كه بين قرائت 2 پاسخنامه مغايرتي وجود داشته باشد پاسخنامه داوطلبان به صورت دستي نيز قرائت ميشود.
خدايي با اشاره به چينش متفاوت سؤالات كنكور، گفت: در كنكور 89 احتمال تقلب چشمي وجود نداشت و داوطلبان در آرامش كامل آزمون خود را دادند.
سلامنقل قول:
خیلی دستت درد نکنه از این کار
سایت گزینه دو هم هست که رشته ها رو خوب معرفی کرده
مثلا برای رشته ریاضی:
دوستان همایش امیرکبیر رو فراموش نکنید خیلی میتونه کمکتون کنه:کد:http://gozine-2.ir/modules.php?name=Content&pa=list_pages_categories&cid=5
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=420261
خب حتما چیز مهمی هست که بهت ضربه زده.نکنه مسئله زیستی بود؟!!!:31:نقل قول:
به نظرم بگی بهتره تا کسایی که اینجا رو میخونن انجامش ندن.:11:
وا !
یعنی شما ریاضی ها با رشته های دانشگاهی اشنا نیستین ؟!!
به نظر من بهتره با دانشجوها مشورت کنین ... البته اگه میخواین
سلام
با این درصدها در کنکور آزاد چه ترازی میارم.حدودا؟
ادبیات70
عربی 70
دینی90
زبان80
ریاضی5
فیزیک 20
شیمی 20
حدودا 5500 تا 5700نقل قول:
ادبیات70
عربی 70
دینی90
زبان80
ریاضی5
فیزیک 20
شیمی 20
یک سوال ، رتبه قابل خریدنه ؟ در یک جمعی بودیم با چند تا کنکوری ، بحث بود بینشون اون میگفت من رتبمو می فروشم اون یکی می گفت می خرم !!!
رتبه ؟
قربانت ! اگه خریدنیه بگو من میخرم ...
بچه ها کارت ازاد اومد ....
بچه ها ! كارتاي آزمون غير پزشكي دانشگاه آزاد اومد :
کد:http://78.109.199.240/Loader.aspx?azt=1
خب به دو چیز بستگی داره.نقل قول:
1-چقدر پول داشته باشی.:27:
2-پارتیت چقدر کلفت باشه.:27:
یاد یه آهنگ ترکی افتادم که میگه.
Shans Yok.Cepte Para Yok.Ev Araba Yok.Yok Allah Yok.
شانس ندارم.تو جیبم پول ندارم.خونه و ماشین ندارم.ندارم خدایا ندارم.:27:
کارت شما رو نشونن می ده؟ واسه ی من میگه اطلاعات غلطه! مطمئنم درسته!
یه خبر مهم سوالات عمومی از 25 تا شده 20 تا و باید تو 60 دقیقه جواب بدیم!!! (حالا این خوبه یا بد!!!)
من افتادم بعد از ظهر لعنت به این شانس:2:
ویرایش: یعنی هر سوال عمومی میشه 5 % پس بین سه تا هم شک کردیم بزنیم خیلی خوبه!!!:31:
من هر چی شماره پرونده و کد رهگیری رو میزنم ارور میده:نقل قول:
کارت شما رو نشونن می ده؟ واسه ی من میگه اطلاعات غلطه! مطمئنم درسته!
اطلاعات وارد شده جهت ورود به سیستم معتبر نمی باشد.
ده بار زدم
درستم میزنم !
فکر کنم سیستم قاطی کرده
اختصاصیا هم کم شده کلا شدن 100 تا سوال!!!!نقل قول:
یه خبر مهم سوالات عمومی از 25 تا شده 20 تا و باید تو 60 دقیقه جواب بدیم!!! (حالا این خوبه یا بد!!!)
ربطی به شانس نداره کهنقل قول:
من افتادم بعد از ظهر لعنت به این شانس
گروه آژمایشیت و زیرمجموعه ات مال بعد از ظهره
هر سوال یه دقیقه . در صورتی خوبه که متن سوال و گزینه ها طولانی نباشه . معارف انسانی که هر گزینه خودش یه متن سوال بود و کلی طول میکشید فقط گزینه ها رو خوند.
سیستم شون قاطی کرده !!!واسه منم هی میگه:
اطلاعات وارد شده جهت ورود به سیستم معتبر نمی باشد
شما چه جوری کارت گرفتین ؟؟
واسه منم پیغام خطا میده
شما سوالای سالهای قبل آراد رو تا حالا نگاه کردی؟!!!!!!!!نقل قول:
هر سوال یه دقیقه . در صورتی خوبه که متن سوال و گزینه ها طولانی نباشه . معارف انسانی که هر گزینه خودش یه متن سوال بود و کلی طول میکشید فقط گزینه ها رو خوند.
همون .... عمومی ها ازاد چرته بابا
من حداکثر نیم ساعت همه شون رو حل میکنم ....
جوااباش یه کلمه س فقط
اختصاصیا که پارسال هم همینطور بود!:31: حالا نکته جالبش اینه واسه هر درس عمومی میانگین 20 دقیقه وقت داریم! کلا 80 دقیقه!نقل قول:
اختصاصیا هم کم شده کلا شدن 100 تا سوال!!!!
آره میدونم ولی پارسال که اینجوری نبود پارسال یادمه مکانیک هم صبح بود ! نمیدونم اینا از کجا فهمیدن من مکانیک زدم!!!:31:نقل قول:
ربطی به شانس نداره که
گروه آژمایشیت و زیرمجموعه ات مال بعد از ظهره
پس بگو چرا دیگه نمیره من مال خودمو با فایرفاکس زدم اومد ! کارتش خیلی بزرگه گفتم حتما ایرادی داره حالا هرچقدر با ie میزنم نمیاد!!!نقل قول:
مال منم اینو میگه:
اطلاعات وارد شده جهت ورود به سیستم معتبر نمی باشد.
گندشون بزنن با این سیستمشون!!
چه ربطی داره؛ بازم 3 تا غلط یکی رو میسوزونه.نقل قول:
شما ها همگی آن لاینید که!!!
کسی واسه آزاد نمیخونه؟
من که واقعا حالشو ندارم!!
از یه طرفم معماری تهران جنوب زدم 7000 به بالا میخواد!
یکی حدوده درصداشو میشه بگه؟
دانشگاه آزاد رو می گید شما ؟؟؟نقل قول:
اگر آره منبعتون چیه ؟؟؟
7000 به بالا ...
ریاضی حدود 30 - فیزیک شیمی 70 اینا - عمومی ها هم بالای 70
من امروز یکمی ریاضی خوندم واسه ازاد :دی
فقط یه نگاهی رو خلاصه هائی که نوشتم میکنم و تستاشو میزنم ... همین