آخه تعریف فار رو زیاد شنیدم میگن درسنامه فار خیلی بهتره از نشر الگو:sq_11:نقل قول:
آخه تعریف فار رو زیاد شنیدم میگن درسنامه فار خیلی بهتره از نشر الگو:sq_11:نقل قول:
هر دو خوبن اما کیاسالار وقت کمتری میگیره البته تقریبا با همون کیفیت!!نقل قول:
کسی نظر دیگه نداره؟:41:نقل قول:
راستش من سومم و در مورد پیش نمیدونم اما در کل (حداقل واسه سوم) نشر الگو واسه دانش آموزای خیلی سطح بالا هستنقل قول:
به نظر من فار رو بگیر از دینامیک ش شروع کن به خوندن. دینامیک رو خییییلی عالی توضیح داده و از تمام کتابای دیگه بهتره. ولی سینماتیک خیلی فرق نمیکه بیشتر باید تست حل کنی.نقل قول:
برا پیش 2 هم که کلا فار رو بگیر.
سینماتیک چی خوبه؟
تست یا آموزش ؟نقل قول:
فیزیک پیش 1 :
تست : خیلی سبز
آموزش : فار
برای جمع بندی از کتاب آزمون فار هم میتونید استفاده کنید ... !
فیزیک پیش فار هم کتاب خوبیهنقل قول:
سلام
من واسه فیزیک پیش1 نشر الگو رو دارم ولی چیز زیادی متوجه نمیشم یعنی از درسنامش خوشم نمیاد( خیلی گنگه به نظر من! ) به نظرتون اینو بخونم واسه پیش 2 فار بگیرم یا واسه هر دو فار بگیرم در ضمن پشت کنکوریم ممنون
اصلا همونطور که الگو با هندسه گسسته اش گل کرد و معروف شد ، انتشارات فار هم با همین کتاب فیزیک 1 پیش اش معروف شد
البته فیزیک 2 پیش بنظرمن اصلا معلمهای دبیرستانی سواد تدریسشو خیلی ندارند و تو کتاباهم اگه نگاه کنید این موضوع مشخصه و حتی بعضی ها درسنامه فیزیک2 پیش شون در واقع تایپ مجدد کتاب درسیه
این کتاب رو من دیدم ، تمام تستاش تالیفیه ، تست هاش هم خیلی خیلی قوی و خوب بود پاسخ هاش هم بدک نبود ،نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نظرتون درباره هندسه مبتکران چیه؟کتاب ابوالقاسمی خوبه؟البته تعریف جبرشو شنیدم
سلام دوستان کسی یه جزوه خوب از گراف داره ؟؟؟؟؟؟
آخه هرچی میخونم نمیتونم تست بزنم
ذوستان تقریبا بیش از صد صفحه تاپیک رو خوندم اما واسه دو کتاب حسابان و فیزیک 3 نتیجه نگرفتم
یک کتاب واسه حسابان میخوام (به جز گاج سبز) و فیزیک که آموزش باشه و تست هم داشته باشه بد نیست (دانش آموز سال سومم قرار نیست تست کار کنم)
آقا ما رفتیم کتاب سبز بخریم دیدم همش کاهی هست!!!!!!!
کسی هست کتاب سبز سال قیل رو داشته باشه کنکور قبول شده باشه و نخوادش؟ با یه درصدی ازش میخرم؟
کسی هست؟
اگه هست لیستتون برام پیام خصوصی کنید
نقل قول:
حسابان : حسین شفیع زاده -انتشارات خوشخوان
محسن عسلی - انتشارات خیلی سبز - (کتاب آموزش)
فیزیک 3 : دکتر تنکابنی پور - انتشارات خیلی سبز (نوشته مصلایی نباشه !)
دکتر فرین کمانگر - انتشارات مبتکران (اندیشه سازان)
هندسه 1و2 یه درس خاصیه که نمیشه گفت هیچ کتابی بده یا خوبه !نقل قول:
اول اول باید کتاب درسی و تمریناشو بخونید کامل ، حتی 2-3 بار ، بعد تست بزنید .
که خیلی نمیشه گفت کدوم کتاب بهتره و یه کم سلیقه است حتی
با اینکه کتاب ابوالقاسمی خیلی خوب و معروف و قدیمیه اما من هندسه پایه بیگی از انتشارات الگو رو بیشتر می پسندم
تو گراف اصلا نباید فرمول حفظ کنی با 6 ~ 7 تا فرمول کل مساله های فصل حل میشن اگه به مفهوم هاش توجه کنیننقل قول:
البته یه کم پایه آنالیز ترکیبی هم لازم داره
ظرف یکی دو روز آینده یه اسکن از جزوه خودمو میذارم شاید کمک کرد
خیلی ممنون اما به جز اون خیلی سبز بقیه رو نگفتید آموزش هستند یا تستنقل قول:
_________
الان که سایت خیلی سبز بستست اما تمام سایتا رو گشتم از عسلی دو کتاب بود که تست بودن نه آموزش
آموزش این یکی هست که از خیلی سبزه اما عسلی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدا که گسسته رو کامل خوندید میبینید گراف یکی از آسونترین بخش هاستنقل قول:
همونطور هم که یکی از بچه ها گفت بعضی کتابا اومدن واقعا هرچی فرموله چرت و ÷رت برا گراف هستو آوردن....به نظرم من فار خیلی خوب و ساده و روان توضیح داده.
سلامنقل قول:
برایه حسابان پیشنهادی ندارم ولی فیزیک 3:الگو و خیلی سبز(خیلی سبز رو ÷ی دی افش رو فقط دیدم)یکی از دوستان هم سبز رو گفته بود
چه درسیش رو میخوای؟نقل قول:
راستش از بین کتابایی که گفتی من فقط اندیشه فائق رو داشتم که کتاب خوبی بود و واقعا به درده کنکور میخوره ....سطحش هم خیلی بالا نیست سوالای پرت هم نداره(خیلی سبز رو معلممون میگفت چرته راستی:) )نقل قول:
مرسی اگه اینکارو بکنب خیلی ممنونت میشم :thumbsup::thumbsup:
آخه معلم مدرسمون واسه هر بخش کلی فرمول گفته که دو سه فقط باید بشینی حفظشون کنی چه برسه به اینکه کاربردشو یاد بگیری!!!1
فاار بخر.نقل قول:
عالمه.
دوستان من تصمیم گرفته بودم تحلیلی رو بزارم کنار!حالا می خوام شروع کنم! یک کتاب واسه کی که تحلیلیش صفر ه معرفی کنید.
تست یا آموزش ؟نقل قول:
دوستان من تصمیم گرفته بودم تحلیلی رو بزارم کنار!حالا می خوام شروع کنم! یک کتاب واسه کی که تحلیلیش صفر ه معرفی کنید.
تست : گاج سفید از همشون بهتره
آموزش : فــــار
با این فار می شه دیگه خوب یاد گرفت؟نقل قول:
سطح تحلیلیم خیلی پایینه ها،این فار تستم داره؟
نقل قول:
میخواستم بنویسم : "کتاب آموزش نه !" :31:
کتاب تست اش که نوشته عسلی هست تو همون پاسخهای تشریحیش درس خیلی کاملتری نسبت به اون کتاب آموزش داره
و چون از تستهای خیلی خیلی ساده به تستهای سخت رفته حالت آموزشم داره و از 2باره کاری جلوگیری میکنه
خوشخوان هم کلا یه متن نوشته که "برای دانش آموزان فلان می باشد و برای ... " کلا تو توضیح همه کتاباش کپی پیست کرده
کتاب حسابانش آموزش خوب و متعادلی داره اتفاقا و بعدش تست آورده که بعضی تستهاش از تستهای کتابای دیگه سطحش بالاتره اونم نه اینکه خیلی پیچیده باشه بلکه راه حلاش کمی طولانیه و تمرین بیشتری تو حل یه تستش هست
نقل قول:
بنظر من خیلی سبز کتاب دیفرانسیلش اون جور که باید و شاید در حد بقیه کتاباش خوب در نیومده اما از اندیشه فائق قطعا بهتره ، اندیشه فائق از جهات زیادی مشکل داره .
گاج 91 رو هنوز ندیدم .
آره میشه ..نقل قول:
تست های آموزشی داره تو متن درس .
اما خودش جداگانه یه کتاب آزمون داره که فوق العادست به نظرم . ( برای دوران جمع بندی و ... )
سلام میخواستم ببینم چجوری میتونم طوری درس بخونم که دانشگاه های خوب قبول بشم مثل تهران؟ چه جزواتی بنظرتون خوبه؟
سلام به نظرتون کتاب نشر الگو گسسته چطوره؟ نشر الگو رو دارم اگه خوب نباشه برم فار بگیرم!
من برا شیمی پیش یک، خیلیسبز و برای دیفرانسیل 1 ، الگو رو دارم. به نظرتون برا قسمت دوم این کتاب، همین انتشارات رو بگیرم یا کتابهای دیگه؟
این دوتا رو که من داشتم که به نظرم خوبن، کتابهای دیگه رو نمیدونم.
برای شیمی پیش دو من مبتکران رو توصیه میکنمنقل قول:
بنظرم اونقدر کافی هست که نخواهید کتاب دیگری ، مثلا فار بگیریدنقل قول:
بنظرم 2 ی همین انتشارات ها رو بگیرید عالیه ، مخصوصا شیمی2 خیلی سبز رو .یک سالیه که شیمی های بهمن بازرگانی دیگه زیادی حواشی و مذخرفات ِ خارج از متن داره قاطیش میکنه .نقل قول:
ممنوننقل قول:
در ضمن من واسه هندسه 1 و 2 و تحلیلی جزوه ندارم بنظرتون از کتاب بخونم تست بزنم یا آموزش و تست بگیرم و چه کتابی ممنون
هندسه 1و2 اول ِ اول باید کتاب درسی رو فعال (یعنی با کاغذ و قلم کنارتون! هر چی میگه بنویسید و خلاصه کنید و حل کنید) بخونید و تمریناتشو کامل حل کنید و حتی چند بارنقل قول:
بعد به اندازه کافی تست بزنید که تو این درس خاص جوریه که خیلی نمیشه گفت چه تستی بده چه تستی خوب ; اما به نظر من من هندسه پایه بیگی انتشارات الگو تست هاش خوبه
برعکس هندسه 1و2 ، کتاب درسی هندسه تحلیلی به هیچ دردی نمیخوره و شما به یه جزوه یا کتاب که پایه و مفهوم های هندسه تحلیلی رو آموزش داده باشه نیاز دارین و یه کتاب هم برای تست و تمرین
برای اون بخش آموزشش کتاب های : سید موسوی یا نصیری -مبتکران /حسین هاشمی- فار/ بیگی - الگو همشون کتابای خوبی اند و باید ببینید کدوم به مذاق شما سازگارتره ولی در کل اولی پایه ای تر و دو تای بعدی تستی تر هستند
برای اون بخش تست اش هم کتاب های : سیروس نصیری - خیلی سبز / منصف شکری - گاج / علی پور - الگو
براي زمين شناسي كنكور كه ميخام 40تا50 بزنم چه كتابهايي هست؟ هم تست هم آموزش
هم زمین شناسی هفت چیز خیلی سبز هست هم مهروماه
نشر دریافت هم یه جمع بندی داره
ریاضیات تجربی (همون کتاب جامع)نقل قول:
فیزیک 3 و پیش 1 جلد اول و دوم و پیش دوم
ادبیات دوم و سوم
خود کتاب رو خوب بخونی بنظرم بهتره...شما دارید می گید 40 یا 50 درصد...دیگه ارزش نداره برید برای کتاب های خیلی سبز و ...رو تهیه کنید.نقل قول:
................
سلام
کتاب زیست شناسی اندیشه سازان رو الان مبتکران چاپ می کنه؟ نویسندش کیه؟
برای زیست سوم دبرستان چه کتابی خوبه؟