نقل قول:
فکر کنم سری جدیدتر باشه ... این رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.electronicpulp.net/2009/02/25/new-acer-aspire-one-with-thinner-chassis-possibly-116-inch-screen-coming-soon
نقل قول:
فکر کنم سری جدیدتر باشه ... این رو ببینید :
کد:http://www.electronicpulp.net/2009/02/25/new-acer-aspire-one-with-thinner-chassis-possibly-116-inch-screen-coming-soon
خوب نمیشه دقیق گفت حدش چقدره ... اما مثلا می تونی با Pc mark نتیججه دو لپ تاپ را ببینی ... مثلا فکر کن دو تا دونده هست اولی با سرعت 667 می دود و دومی با سرعت 800 ... خوب کدوم سریعتر عمل میکنه ؟ مسلماً پرفومانس FSB800 بالاتر است از 667 !نقل قول:
برای این کار دو لپ تاپ از سایت notebook review انتخاب می کنیم :
Dell Studio 15 (1555 و Dell Studio 17
مشخصات سیستم ها :
Dell Studio 17
Intel Core 2 Duo T9300 (2.5GHz) processor
3GB system RAM - 2 DIMM (DDR2-667
320GB 5400rpm HDD
256MB (GDDR2) ATI Mobility Radeon HD 3650 graphics
Dell Studio 15
Intel Core 2 Duo processor P8600 (2.4GHz, 3MB L2 Cache, 1066MHz FSB
# 3GB DDR2 SDRAM 800MHz System Memory
# ATI Mobility Radeon HD 4570 graphics (256MB)
# 250GB 7200RPM SATA Hard Drive
حالا اگر از گرافیک و سرعت هار که البته موثر هستند چشم پوشی کنیم نتیجه تست ها جالب هست :
wPrime processor comparison results (lower scores mean better performance)
Dell Studio 17 (2.5GHz Intel Core 2 Duo T9300, Windows Vista SP1)
31.574s
Dell Studio 15 (1555) (Core 2 Duo P8600 @ 2.4GHz)
32.995 seconds
این نشون میده که چقدر سرعت سی پی یو و باس سیستم میتونه در سرعت کلی سیستم تاثیر داشته باشه
سلام دوست من.من میخوام یه لب تاپ خوب برای دانشگاه و کار کردن با نرم افزارهای مهندسی بخرم که قیمتش حدود 1400000 تومان باشه و بشه باهاش به اینترنت هم رفت.قربانت سعید.:20:
سلام عزیزان.
بچه ها تو سایت خود ایران اچ پی قیمت dv6 1199 رو زده 1560000 تومان.
ولی بچه های انجا گفتن که 1490000 هستش.
از کجا میتونم ارزون گیر بیارم ولی با گارانتی؟
راستی ممکنه تا اخر شهریور بیاد پایین؟
سلام دوستان ....
من دنبال یه لپ تاپ با مشخصات زیر می خوام :5:
Intel Core 2 Duo 2.5GHz processor-6MG Cache
4GB system RAM DDR3 or 4GB system RAM DDR2-1066
VGA 1GB - 512bit
hard 250GB or Hither
LCD 16.5
:8::8::8:با بودجه حداکثر 1.5 تو مدل های HP یا Sony اگه چیزی هست ممنون می شم بگید.........:8::8::8:
اون 1560000 با گارانتی 24 ماهه هستش که کیف و موس وایرلس و بیمه بهت میدن ولی با گارانتی 18 ماهه معمولی 1490000 هستش.نقل قول:
از صفحه اصلی سایت برو تو قسمت لیست قیمت و لیست قیمت نوتبوک رو دانلود کن. اونجا کامل نوشته .
من می خواستم یه لپ تاپ توشیبا بخرم. قیمت حدود 1100000. ممکن منو راهنمایی کنید.
سلام
من میخوام یه نت بوک با مانیتور 10 اینچ به بالا بخرم. حدود 600 و خورده ای میتونم بدم. بازده باتریش برام مهمه میخوام بدون شارز بتونه زیاد کار کنه. ویندوز ایکس پی هم داشته باشه.
چند تا سوال هم راجه به نت بوک دارم چون تا حالا با این دستگاهها کار نکردم.
- کلا قدرت این دستگاهها در چه حد هست؟ من کارم بیشتر چرخ زدن در اینترنت، تایپ، دیدن فیلم و عکس و فایلهای پی دی اف هست.
میتونم انتظار داشته باشم این کارها رو برام به راحتی انجام بده؟
- آیا کارت گرافیک این دستگاهها دایرکت ایکس رو ساپورت میکنه؟ و اگر این کار رو انجام بده، میتونم بازیهای قدیمی ( 10 سال پیش ) رو این سیستمها بالا بیارم؟
لطفا یه دستگاه با مشخصاتی که دادم معرفی کنین و به سوالهامم جواب بدین.
ممنونم :)
نظرتون راجع به این مدل چیه؟
10 ساعت هم باتریش کار میکنه + صفحه تصویر 10 اینچی + پورت LAN
َASUS EeePC 1005HA
کد:http://eeepc.asus.com/global/product1005ha-spec.html
برای فیلم کوچیکه میتونی با اینقیمت ایسر برداری با کانفیگ خیلی بالاتر مثل 5738نقل قول:
نه میخوام کوچیک و جمع و جور باشه. 10 اینچ مناسبه.
بازده باتری برام خیلی مهمه. وگرنه خودم الان یه لپ تاپ دل ارزون قیمت دارم که متاسفانه باتریش 2 ساعته خالیه. میخوام بشه بالای 8 ساعت باهاش کار کرد. ( کار تایپ تو ورد و خواندن PDF )
در ضمن قیمت ASUS EeePC 1005HA چنده؟ به نظرم خوب میاد.
سلام دوستان من یه یک ماهی هست که دارم دنبال لپ تاپ می گردم واقعا خسته شدم.می خواستم hp1199 بگیرم که کیفیت صفحه رو دیدم راضی کننده نبود.می خواستم fw46 بگیرم که شانس ما پیدا نمیشه.دو تا سوال دارم.
1- hp1199 و hp1225 واقعا چه تفاوتی دارن غیر از cpu که 200 هزار تومان فرق قیمت دارن(صفحه نمایش هاشون فرق دارن) ؟ چون 1199 هم BD Rom داره چون یکی از دوستام این مدل رو خریده.
2-اگه بخوام sony بگیرم بنظرم fw490 ها هستند اما واقعا خیلی تنوع دارند .کسی از دوستان میتونه همه مدل هایی که تو ایران موجوده رو بزاره ببینم.
در آخر تورو خدا منو راهنمایی کنید که چی بگیرمم. 1600000 هم بودجه دارم و نمی خواهم چیزی بگیرم که بعد پشیمون بشم.ممنونم
1- دیگه فرقی ندارن به جز همون cpuنقل قول:
البته 200 تومن هم نیست تفاوت قیمت.
الان 1225 رو میتونی با گارانتی نوتالی که گارانتی خوبیه 1620 بگیری .
1199 هم 1490 با گارانتی ایران اچ پی
2- مدلهای زیادی هستن که بیشتر تفاوتشون تو cpu هستش . بعضیهاشونم گرافیکشون اینتله و ویندوزشون که بعضیا بیزینس و بعضیا home premium
خوباش ایناس که میگم :
490dfb : 2.8 6mb cache - dvdrw - ati 4650 1gb - vista b +7 - 1770000
490ddb : 2.5 3mb cache - dvdrw - ati 4650 1gb - vista b+7 - 1350000
490jab : 2.5 3mb cache - dvdrw - ati 4650 1gb - vista hp+7 - 1350000
465j : 2.5 3mb cache - blueray - ati 4650 1gb - vista hp+7 - 1460000
یکی از بچه ها هم میگفت این مدل هم هست :
490dxb : 3 6mb cache - vista b+7 - 1800000
مدلهای دیگه ای هم هست ولی بهتریناش همینا بودن که گفتم .
این 490dfb تو این یه هفته 100 تومن گرون شده . من هرچی تو پایتخت گشتم زیر این قیمت پیدا نکردم .
تو مدلهایی که گفتم فقط 465j بلوری داره . lcd همشون هم 1600*900 هستش.
والا منم مثل خودت هنوز لپتاپ نخریدم ولی اگه fw46 نشه من hp 1225 رو پیشنهاد میکنم چون کانفیگش بسیار قویه و تنها مشکلش ال سی دیه و اونم اونجور که میگن خیلی ضعیف نیست .
البته اگه فقط سونی میخوای 490dfb خوبه ولی نه به این قیمت حداکثر 1650 می ارزه .
همچنین 465j هم مدل مناسبی میتونه باشه .
پس همون نت بوک بگیرنقل قول:
1000 رو میدونم قیمتش 440 تومنه ال سی دیش هم 10.2 ال ای دی
سلام بچه ها
یه لپ تاپ می خوام تا 1350
گرافیک کارتش برام مهمه،
احتمالا زیاد باهاش بازی می کنم.
برند هم برام مهم نیست.
بعد می خواستم بدونم که کش 3 و 6 مگا بایت یا bus 1066 با 800 چقدر می تونن تفاوت ایجاد کنن؟
لطفآ راهنماییم کنینکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4133382&postcount=9669
و این کهhp DV6-1215 واسه دومی خوبه؟
یا یه نوت دیگه تو همین مایه ها که مودم هم داشته باشه سراغ دارید؟
من HP DV6-1215 رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
CPU: 2.5 3 1066
RAM: 4
HDD: 500
GPU: ATI 4650
LCD: 15.6
WEIGHT: 2.8
تفاوت 3 مگ و 6 مگ اینطور که گفته میشه تو کار عادی چندان محسوس نیست. کار سنگین بخواین بکنین بیشتر معلوم میشه. ولی باس تاثیرش کاملا محسوسه.
مرسی. همونطور که گفتم باطری برام مهمه و بین Dell Mini و Acer Aspire One و ASUS Eee PC ، تا اونجایی که جستجو کردم ایسوسها بیشترین عمر باطری رو دارن. البته طبق اعلام سایتهاشون. در عمل نمیدونم این اعدادی که تو سایتهاشون زدن چه قدر به واقعیت نزدیکه!نقل قول:
پس همون نت بوک بگیر
1000 رو میدونم قیمتش 440 تومنه ال سی دیش هم 10.2 ال ای دی
پس با این حساب 1005 باید دور و بر 500 باشه. کسی قیمت دقیق نداره؟
سلام
لطفا با قیمت حدود 1.5 از برندهای vio و DELL و HP و ASUS یک مدل معرفی کنید.
کارم فنی هست. شامل نرم افزارهای محاسباتی و گرافیکی سنگین.
ممنون
كسي توشيبا تكرا r10 داشته ؟ اصلا توشيبا الان خوبه_
مانيتورش led 14.1'
راستي فرق سري cpu sp9300كه داره تو جه جيزيه؟
این سری ultra low voltage هستش که مصرف باتری خیلی کمی داره ولی در حالی که دو برابر atom قدرت داره شاید نصف core 2 due قدرت نداشته باشه. کلا برای کارهای روزمره به غیر از بازی و کار های سنگین پیشنهاد میشه.نقل قول:
پس احتمالا شما سی پی یو و گرافیک قوی احتیاج داریننقل قول:
HP Pavilion DV6 1199
Sony FW 46 GJB
DELL XPS 1640
لپ تاپ ئهای سونی هاردشون چنده؟
ترابایتی هم داره؟
خیر بالاترین هارد نصب شده روی لپ تاپ ها 500 گیگ هست
بالاتر = خرید هارد اکسترنال
لپ تاپ های 17 اینچی اغلب محفظشون بزرگتره و جای 2 تا هارد 2.5 اینچی رو داره ... پس میشه دو تا 500 بست و رسوندش به 1 ترابایت نهایت !
بله روي برخي مدلهاي سري AW از تكنيك RAID استفاده شده و دو هارد 500 گيگابايتي با هم 1 ترابايت ظرفيت تشكيل داده اند .نقل قول:
بالاترين هارد 2.5 اينچي ساخته شده فعلا همين ظرفيت 500 گيگابايت هست
میخواستم بدونم یه مدل لپ تاپ بعد از ساخته شدن چقدر طول میکشه تا به ایران بیاد؟
من دنبال fw 49 jeb هستم ولی هنوز نیومده با اینکه توی سایت سونی خیلی وقته که برای فروش گذاشته شده
اگه جواب بدین ممنون میشم
بین 3 تا 5 ماه ... دل ها فروش بیشتر دارند و 2 ماهه هم میایند
پایین ترین قیمت و محل تهیه نت بوک ACER ASPIRE ONE D250 ؟
مدل D150 بيشتر تو بازار پيدا ميشه تا D250 ولي قيمتش ( پايين ترين ) دور و بر 400 هست و بهترين جا براي خريد هم در تهران يا پاساژ ايران يا مجتمع پاييتخت هست ( خريد مطمئن )
من سونی میخووام . :20:
SR میخوام . :46:
کارت گرافیک ATI میخوام . :13:
1300 هم بیشتر ندااااااااااااااااااارررر رررررررررممممممم . :41::2:
من در بعضی از سایت ها دیدم نوع گرافیک hp vd6-1225 رو نوشتن ddr3.آیا این درسته؟
البته اگه آقای registered user با برنامه ی gpu-z یه عکس از مشخصات کارت گرافیک لپتاپشون بزارن خیلی
ممنون میشم.
چون اگه ddr3 باشه و fw 46gjb هم گیرمون نیاد fw 490 dfb هم انخاب خوبیه.
کسی میدونه 490dfb گرافیکش GDDR3 هست یا نه؟
ممنون
نقل قول:
والا ddr3 هست ولی توی سایتش ننوشته ! هیچ اطلاعات درستی نمیده این HP ! ولی
اما شما سرچ کنید HP 1225 را همه جا زده DDR3
یعنی کلا سری DV6 را گرافیک بر پایه DDR3 بیرون داده
نقل قول:
All current Ati videocards are DDR3 or DDR5. HP are using DDR3 models.
من حال CPU-Z و آپلود رو ندارم ... ولی برای اطمینان برید سایت ATI
بعد در مشخصات ببینید که نوشته شده :
پس دو حالت رو داره ... ولی اینطوری که توی خود سایت ها می نویسند HP از رم DDR3 استفاده میکنهنقل قول:
GDDR3/DDR3/DDR2 memory interface (depending on model)
حالا یکی از دوستان پرسید وقتی رم گرافیکی DDR3 باشه ولی مادربرد رمش DDR2 باشه که چه فایده ؟
باید گفت که این دو کاملا مجزا از هم هستند و ربطی به هم ندارند ... قدت گرافیکی از نوع رم مادربرد مجزاست...
مثلا الان گرافیک GDDR5 نیز پورت شده ولی آیا مادربورد همچین چیزی رو داره ؟ حافظه روی کارت گرافیک مختص خود چیپست و پردازش گرافیکی هست
من در اولین فرصت با GPU-Z یا برنامه دیگر مثل Everest عکس رو میزارم
سایت ها واسه این خوبه که قیمت بازار کف بازار بیاد دستموننقل قول:
دوستان نظرتون درباره خريد اينترنتي چيه؟
وگرنه خرید اینترنتی نوت بوک=اشتباه بزرگ
بسیار خوب ،
اینم عکس از محیط GPU-Z برای HP DV6-1225 ... البته مال من سفارشی از اونور آوردند ولی فکر کنم گرافیک 1225 همشون یکسان باشه چون کلا HP توی سری DV6 داره روی GDDR3 مانور میده :
این موضوع را می توانستید با رجوع به سایت ایران اچ پی و دریافت لیست قیمت و مشخصات نوت بوک مشاهده کنید
سونی فقط LCD اش بهتره ولی امکانات جانبی دیگر اچ پی مثل e-Sata و Light scribe ، کنترل از راه دور و ... رو نداره
همین Media controller که اچ پی داره و سونی نداره خودش موهبتیه ... موقع تماشای فیلم لازم نیست مدام کج بشی روی لپ تاپت :دی
در ضمن HP Quick play و شورکات هایش نیز برای پخش فیلم فوق العاده اند ... سونی کجا اینا رو داره
برید توی کار اچ پی ... سونی چیه :دی
سلام
من آخر سر رفتم ASUS Eee PC 1000HE خریدم. دیروز خریدم. تا الان که کار کردم میتونم بگم فوق العاده راضیم. از اون چیزی که اولش فکر میکردم قوی تره. روش حتی مکس 9 هم نصب کردم و کمی کار کردم. اگه ازش کار سنگین نخواهید کاملا جواب میده. فوتو شاپ 7 هم ریختم که خیلی خوب جواب میده. تنها مشکلش اینه که چون صفحه اش و کیبورد کوچیکه کمی طول میکشه تا عادت کنم.
باتریش هم دیروز تقریبا 5-6 ساعت کار کرد که برای شارز اول به نظرم مناسبه. نهایتا تا 8 ساعت شاید برسه. البته باتریش 6 سل 62wh هست که بنا به گفته سایت باید تا 9.5 ساعت کار کنه که کمی اغراقه به نظرم.
فقط دکمه های کیبوردش فارسی چاپ نخورده که کمی اذیت میکنه. در ضمن این مدل همه چی هم داره حتی پورت LAN و بلوتوث هم داره.
اگه سوالی راجع به این مدل دارین بهم ایمیل بزنین خوشحال میشم بتونم کمک کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان راهنمایی میکنید به نظر شما FW 490 DFB تا چه قیمتی خریدش منطقی هست؟(با توجه به قیمتهای قبلیش)
با سلام يك نوت بوك براي بازي ميخواستم قيمت اش هم برام مهم نيست لطفا من را راهنمايي كنيد
سلام ... ببخشید من چند بار پست ردم اما غیب می شن ؟؟؟...
من یه لپ تاپ می خوام که برای بازی های خفن ( گرافیک بالا ) و کا های گرافیکی باشه ...اما تا آخر تابستون ...
fw490 رو که هرچی می گردم نیست ...
آیا می تونم پیداکنم...؟...
اگه نتونم چی دیگه خوبه ...؟ خیلی ممنون
نقل قول:
بله توی بازار هست با قیمت 1.850.000 به بالا هست...
این سونی واقعا انتخاب خوبی هست ولی اگر عجله دارید تا 1.670.000 هم میشه DV6-1225 را گاانتی 18 ماهه ایران اچ را خرید که هم از سونی هست