ویندوز 64 بیتی سون دارم و از کیس 2011 استفاده میکنم آیا کیس 2012 رو نصب کنم ؟
چطوری باید این کار رو انجام بدم باید 2011 رو ریمو کنم ؟
Printable View
نقل قول:
کسی نمیدونه مشکل از چی هست؟ باید چکار کنم؟
سلامنقل قول:
بله دوست من باید ریمو کنید و نصب 2012
من یکبار با جی دیتا به این مشکل برخوردم ، به احتمال زیاد ویندوز شما دچار مشکل شده و تعویض ویندوز در صورت امکان بهترین راه حلهنقل قول:
نوشته شده توسط IntelCentrino
من از KIS 11 بر روی ویندوز XP استفاده میکردم. امروز تصمیم گرفتم که اونو به 2012 ارتقا بدم.
اما مشکلی وجود داره ...
بعد از نصب KIS 2012 زمانیکه KIS میخواد کاری انجام بده (اعم از اسکن یا حتی Update) لود CPU به 95 تا 100 میرسه.
باید چکار کنم؟
کاسپر 2012 بسیار سریع و چالاک هستش .
بالاخره نسخه نهایی kaspersky2012 هم وارد بازار شد
کد:http://www.kaspersky.com/internet_security_trial
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
بنده از نسخه 2012 اینترنت سکوریتی کسپر در ویندوز ایکس پی استفاده میکنم و تغییر محسوسی در سرعت مشاهده نکردم!نقل قول:
میتونید برید سراغ نسخه 2012 ...... هم اسکین بهتری داره هم اینکه سرعتش رفته بالاتر و طبعا یه سری مشکلاتی که نسخه 2011 داشته در این نسخه برطرف شده.
با ویندوز ایکس پی هم سازگاری کامل داره.
موفق باشید
کدام نسخه را برای ویندوز 2003 سرور می توان نصب کرد؟
آیا کی یا سریال معتبری برای نسخه مربوطه وجود دارد؟
نقل قول:
دوستاني كه دسترسي به كليدهاي معتبر محصولات كاسپر را ندارند و هر روز با مشكل در ليست سياه قرار گرفتن كليدها مواجه هستند ميتونند از كرك زير استفاده كنند.همانطور كه دوستان مطلع هستند امكان استفاده 30 روزه بصورت آزمايشي يا همون Trial از محصولات كاسپر وجود داره ولي بعد از آن بايد حتما از يك سريال و يا كليد براي فعال كردن كاسپر استفاده بشه.حالا با استفاده از اين كرك شما ميتونيد قبل از اينكه 30 روز مدت زمان دوره Trial تموم بشه در هر زماني اين كرك را اجرا كنيد و مجدد 30 روز ديگه از آن استفاده كنيد.
دستورالعمل نحوه استفاده از اين كرك:
1-ابتدا تمام كليدهاي مورد استفاده در كاسپر را تماما حذف كنيد.
2-با وارد شدن به تنظيمات كاسپر گزينه Self-Defense را غيرفعال كنيد.
3-كاسپر را كلا Exit كنيد.براي اين منظور روي آيكون كاسپر در TaskBar كليك راست كرده و دكمه Exit را بزنيد.
4-كرك را اجرا كنيد.
5 - روي گزينه "Do the job please" كليك كنيد.
6-حال كاسپر را اجرا كنيد.
7-كاسپر را براي مدت 30روز بصورت Trial فعال كنيد.
8-گزينه Self-Defense را دوباره فعال كنيد.
لينك دانلود:
کد:
کد:http://www.4shared.com/file/215728683/93ad4b98/Kaspersky_NEW_TRIAL_EXTENDER_a.html
kav_kis_extender رو اجرا می کنم
ولی واسه من پیغام میده که کاسپرسکی نصب نیست چرا ؟
نقل قول:
:19:
سلام.من مشکل اکتیو کردن نسخه 2012 کسپر رو دارم!چطور کلیدهاشو باید براش تعریف کنم؟من تا حالا مشکلای تو نصب و رجسیر یا اکتیو کردن نسخه های قبلی نداشتم!لطفا راهنمایی کنید.متشکرم.
دوستان من یه سوال پرسیدم و کسی جواب نداد. حالا یه جور دیگه مطرح میکنم.
چه جوری میشه یه فایل exe رو که Kis 2012 نمیذاره باز بشه رو باز کرد ؟ (بدون غیر فعال کردن آنتی ویروس)
با سلام
من از نسخه 2010 کسپرسکی استفاده می کنم و حالا نسخه 2012 رو دانلود کردم می خواستم بپرسم که برای نصب نسخه جدید اول باید نسخه قبلی رو آنیستال کنم یا روش دیگه ای داره ؟
در ضمن چون سیستمم مشکوک به ویروسه به نظر شما بهتر نیست که این کارو در حال safe mode انجام بدم ؟
ممنون
با سلام
من کسپرسکی 2011 (internet security ) رو بصورت ارجینال خریدم همراه با گارانتی شرکت
آواژنگ . مشکلم از وقتی شروع شد که واسه راحتی کارم یه وی پی ان خریدم , وقتی وی
پی ان رو کانکت میکنم , کانکت میشه ولی به هیچ عنوان کار نمیکنه یعنی بطور کلی دیگه هیچ
پیجی رو باز نمیکنه , مشکل اینجاست که کسپر اونو BLOCK میکنه , به آواژنگ ایمیل زدم ولی
نتیجه نگرفتم , تووی اینترنت هم هرچی گشتم نشد که نشد واسه کار دادن وی پی ان هم
باید کسپر رو Remove کنم تا وی پی ان جواب بده
گفتم اینجا مطرح کنم ببینم کسی میتونه کمکم کنه .در ضمن خیلی ها همین مشکل رو دارن اما
نمیدونن چیکارباید کرد.ممنون میشم اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه.
سلام.فکر نمیکنم کسپر تو سرعت تاثیر بذاره اگرم بذاره مطمئنا زیاد نیستنقل قول:
من خودم به شخصه احساس میکنم 2012 بهتره.به نظر من اصلا سیستمو کند نمیکنه و کی هاشم زود به زود بلاک نمیشن
اینکارا رو بکن ببینیم جواب میده یا نه ،نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
حتما باید خواهشی التماسی بکنیم تا جواب بگیریم
سلام دوستان
من یه مشکلی با کاسپر اسکای سکیوریتی پیدا کردم ، یه نرم افزار ویرایش فیلم از اینترنت گرفتم ، چون باید کرک میکردم نرم افزار کاسپر یه ساعت از کار انداختم و نصبش کردم ولی به محض اینکه کاسپر دوباره شروع به کار کرد اجازه اجرا شدن به نرم افزار نداد و پیغام اینکه آلوده به تروجان داد ... در واقع مسدودش کرد منم مجبور شدم دوباره از اول نرم افزار نصب کنم قبلش هم رفتم تو تنظیمات بخش protection و فایلی که نرم افزار نصب بود از protect خارج کردم ، همین طور اسم فایل برنامه از فهرست اسکن خارج کردم تا شناساییش نکنه ولی با این وجود نمیدونم چرا دوباره به عنوان تروجان شناسایی میکنه و اجازه اجرای برنامه نمیده .... ورژن کاسپر من 2010
میشه لطفا راهنماییم کنید که کاسپر چطوری باید تنظیم کنم تا این مشکل پیش نیاد
خواش میکنم هرکسی میتونه کمک کنه چون خیلی به این برنامه احتیاج دارم ولی نمیدونم چی کار کنم ؟؟؟
سلامنقل قول:
حتما باید خواهشی التماسی بکنیم تا جواب بگیریم
خواهش میکنم دوست من ، علتش اینه دوستانی که بصورت حرفه ای از کاسپر استفاده میکنند در حال حاضر حضور ندارند و الا در اسرع
وقت جواب شما داده میشد
نقل قول:
من یه مشکلی با کاسپر اسکای سکیوریتی پیدا کردم ، یه نرم افزار ویرایش فیلم از اینترنت گرفتم ، چون باید کرک میکردم نرم افزار کاسپر یه ساعت از کار انداختم و نصبش کردم ولی به محض اینکه کاسپر دوباره شروع به کار کرد اجازه اجرا شدن به نرم افزار نداد و پیغام اینکه آلوده به تروجان داد ... در واقع مسدودش کرد منم مجبور شدم دوباره از اول نرم افزار نصب کنم قبلش هم رفتم تو تنظیمات بخش protection و فایلی که نرم افزار نصب بود از protect خارج کردم ، همین طور اسم فایل برنامه از فهرست اسکن خارج کردم تا شناساییش نکنه ولی با این وجود نمیدونم چرا دوباره به عنوان تروجان شناسایی میکنه و اجازه اجرای برنامه نمیده .... ورژن کاسپر من 2010
میشه لطفا راهنماییم کنید که کاسپر چطوری باید تنظیم کنم تا این مشکل پیش نیاد
خواش میکنم هرکسی میتونه کمک کنه چون خیلی به این برنامه احتیاج دارم ولی نمیدونم چی کار کنم ؟؟؟
دوستان فایل زیر رو دانلود کنید که بصورت PDF هستش ، آموزش تنظیمات کاسپره و پاسخ سئوالهای شما در اون موجوده
زحمت مطالعه با خودتون ، بخشید من فرصت مطالعه رو نداشتم وگرنه بخاطر خودمم که بود میخوندم .
کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/bsiya2vgkfyzb5zsw4ii.rar
[HTML][/HTML]نقل قول:
مرسی از شما ولی حالا که 2012 رو نصب کردم بعضی جاها متفاوت هست با توضیحات به هر حال تشکر
دوستان سلام ،
اول اینکه عدم کار کرد add-on های کاسپر برای ورژن 5 Mozilla Firefox میتونه یک موذل امنیتی بزرگ باشه
اگر کسی میدونه که چطور میشه اینها رو فعال کرد ما رو هم راهنمایی کنه.
اما یک سوال دیگه که دارم اونم اینه که در پوشه ماکروسافت جلوی اتصال یک برنامه به اینترنت گرفته شده کسی میتونه بگه اون چیه و چرا گرفته شده یا اینکه اون یک اشتباه است.
برای فایرفاکس 5 پچ b برای ورژن 2012 ارایه خواهد شد که افزونه ها رو سازگار میکنه.
با تشکر از شما ،در مورد اون برنامه که بلوکه شده نظرتون چیه و چرا بلوکه شدهنقل قول:
ابتدا تاپیک زیر برای کاربرانی که سوال یا مطلبی رو اشتباها در این تاپیک ارسال کردند و به پست اول ارجاع داده شده اند معرفی میشود :
شما اونجا میتونید ضمن رعایت قوانین موجود در پست اول اون تاپیک :
هر سوالی رو در مورد انتخاب یک آنتی ویروس بپرسید، هر نظری رو در مورد محصول خاصی بدید ویا هر بحثی رو در مورد مقایسه آنتی ویروس ها مطرح کنید.
اما برای ارسال هرگونه پست در این تاپیک، رعایت شرح کار و قوانینی که در ادامه می آید ضروری هست.
شرح کار :
اولویت اصلی ما نتایج لابراتوارهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهد بود.1. قرارگیری نتایج تست های آنتی ویروس ها از سوی شرکت ها و سایت های معتبر
چرا که نسبت به بقیه از شهرت و اعتبار بیشتری برخوردار هستند.
سایت virusbtn.com هم با وجودی که ایرادات گفته شده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر اون وارد هست، دارای شهرت زیادی هست.
علاوه بر اینها سایت های دیگری هم هستند که هر چند از اعتبار دو سایت اول برخوردار نیستند، اما این دلیل بر کم اهمیت بودن اونها نیست. مثل :
dennistechnologylabs.com , malwareresearchgroup.com , raymond.cc , antimalware.ru
checkvir.com , icsalabs.com , westcoastlabs.org و ...
اما سایت های زیر کمترین مبنای علمی لازم رو ندارند و لذا از ارجاع به اونها در این تاپیک خودداری کنید. در صورت این کار پست حذف خواهد شد :
toptenreviews.com
pcmag.com
virus.gr
starreviews.com
no1reviews.com
قوانین :2. بحث های تخصصی مربوط به آنتی ویروس ها
الف : این تاپیک محل پرسش و پاسخ نیست. طرح سوالات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ب : بیان نظرات شخصی در مورد نقاط ضعف و قوت آنتی ویروس ها : در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ج : این تاپیک محل ارایه مطالب تخصصی، تحلیلی، فنی و علمی هست. بیان مطالب متقابل هم باید به همین گونه باشد.
د : با عنایت به قانون مندرج در بند الف، اگر صرفا سوالی در مورد تست های قرار داده شده و یا بحث های تخصصی صورت گرفته بین سایر کاربران دارید، میتونید از اونها بپرسید. ( فقط سوال و نه اظهار نظر شخصی )
ه : هر گونه ابراز نظر شخصی در مورد مطالب این تاپیک رو که با توجه به قوانین گفته شده نمیتونید اینجا بیان کنید، میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیان کنید.
====================================
موفق باشید.
کسی از دوستان نمیخواد احیانا بعد از حدود یک هفته لطفی در حق سوال ما بکنه ؟نقل قول:
:19: :31: :11:
دوست عزیز آیا برای ورژن 2012 هم این راهنما وجود داره یا فقط برای 2011 تهیه شده ؟نقل قول:
نقل قول:
مرسی از شما ولی حالا که 2012 رو نصب کردم بعضی جاها متفاوت هست با توضیحات به هر حال تشکر
نقل قول:
دوست عزیز آیا برای ورژن 2012 هم این راهنما وجود داره یا فقط برای 2011 تهیه شده ؟
سلام
دوستان عزیز قسمت تنظیمات در 2012 بسیار شبیه به 2011 هستش و من یه خرده باهاش ور رفتم تفاوتی رو ندیدم و چنانچه اختلافی
مشاهده کردید با یه کم جستجو مطمئنا میتونید پیدا کنید .
موفق باشید
سلام دوستان من تازه دارم از کاسپر 2012 استفاده می کنم مشکلی که دارم اینه که proactive کاسپر idm رو ویروس میشناسه و پاکش می کنه راهی نیست که بدون غیرفعال کردن پرواکتیو ، بتونم idm رو هم اجرا کنم؟
بله اول باید نسخه 2011 رو انیستال کنید اگه اینترنت پر سرعت داری پیشنهاد میکنم دیسک نجات کسپر رو دانلود کن بر روی سی دی رایت کن واز طریق بوت سیستمت رو اسکن کن امیدوارم مشکلت حل بشه:46:نقل قول:
درود
دوستان من نسخه ۲۰۱۲ کاسپر رو نصب کردم ولی بدبختانه سیستم کاملا قفل شد تازه ان هم با یک هارد خالی فقط ویندوز اکس پی رو ش نصب بود
اخه این چه جور انتی ویروسی خودش از صد تا ویروس مخربتره کل نفس سیستم رو میگیره
تازه سی پیو من ۷۵۰۰ هستش با دو گیگ رم؟
والا من رو ویندوز 7 دارم لذت میبرم از نسخه 2012 .. بی سر وصدا و کاملا بهینه شده از لحاظ سرعت داره کارش رو میکنه .. شما اولا حتما از سایت خود سازنده دانلود کن .. دوباره نصب کن ببین مشکل داری یا نهنقل قول:
البته میشه باید اونو به استثناعات اضافه کنی ودر قسمت استثناعات تیک مربوط بهproactive رو بزنی ودرنقل قول:
Aplication controoler اون رو به فturested اضافه کنی .
اما راه بهترش اینه که با یک کرک درست حسابی IDm رو کرک کنی اینم یک کرک نسبتا خوب
موفق باشیکد:https://rapidshare.com/files/2782420609/IDM_Patch.exe
کدوم بهتره؟
اینکه از تریال ریست استفاده بشه و 30 روز به 30 روز تمدید بشه یا اینکه از سریال نامبر و key استفاده بشه؟
بستگی به خودتون داره.نقل قول:
اگه تریال ریست کنید 30 روز مطمئن اید که مشکلی ندارید ولی با کی ممکنه هر لحظه بلاک لیست به سراغ تون بیاد.
با همه اینا، خودم به شخصه کی رو ترجیح میدم.
چند روزی میشه Kasper Sky Internet Security 12.0.0.374 را روی سیستم نصب کردم اما به حدی سیستم کند شده که نگو و نپرس به ناچار خیلی از اوقات آنتی ویروس رو غیر فعال می کنم .
سئوالم اینه که یه نسخه از کسپر وجود داره که خیلی کم سیستم رو درگیر کنه و به راحتی بشه باهاش کار کرد؟
سئوال بعدیم اینه که آیا Node32 توانائی های کسپر رو داره که بشه جایگزینش کرد آخه من شنیدم که خیلی سیستم رو مشغول نمی کنه اگه جواب مثبته کدام ورژنشو پیشنهاد میدین؟
لطفا زودتر جواب بدین چون بد جوری این کسپر رفته رو اعصاب من
با سپاس:11:
تا اونجایی که بنده خودم تست زدم و تجربه کار با نسخه 12 رو دارم ، این نسخه خیلی سرعتش بهتر شده!!! حالا چطور شده سرعت سیستم شما رو آورده پایین ! (بنده خودم همزمان دو تا ویندوز اجرا بود که کسپر هم رو یکیش نصب بود!هیچ مشکلی نداشتم.... تازه رو لپ تاپ هم هست!)نقل قول:
اگه ممکنه مشخصات سیستمتون رو ذکر کنید.
(بهتر بود این سوال رو هم تو خود انجمن مربوط به کسپر مطرح میکردید)
بین نود و اواست و اویرا میتونید یکیش رو که بیشتر باهاش کار کردید و آشنایی دارید ، انتخاب کنید.(انتخاب شخصی بنده ، اواست است).
موفق باشید
من هم با نظر دوستمان مواقفم نسخه 12 کسپر خیلی سرعتش بهتر شده من چند سالی هست از این آنتی ویروس استفاده میکنم که تو نسخه های قبلی برای اسکن خیلی هارد رو درگیر می کرد ولی تو این نسخه جدید خیلی بهتر شده و زیاد هارد رو درگیر نمی کنه.
درود به تمامی دوستان.
به نظر شما مشکل بنده کجاست؟
سلام وسلام و تبریک به سایت پی سی ورلد.
---------------------------------------------------------
من 2 روز پیش یه نسخه آنتی ویروس کسپرسکی خریدم نسخه اورجینالش رو با قیمت 27500 تومان ولی چون سی پی یو لپ تاپ من سلرون است نمی تونم استفاده کنم در ضمن من نسخه 30 روزه رو نصب کردم و نسخه اورجینال مشکلی نداره و حتی سترچ امنیتی هم روی رمز است
-----------------------------------------------------------------------------------------
این نسخه رو که شامل :
-پک
-سی دی
-کارت فعال سازی
-کارت ضمانت و 10 % تخفیف(اتنا دژ)
--------------------------------------------------------------
با قیمت 20000تومان می فروشم .
---------------------------------------
با شماره تلفن 09355023182 تماس بگیرید برای خرید.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یا با ایمیل زیر میل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------
با تشـــکر از P30WORLD که این پیغام من رو برای نمایش گذاشت.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------:11:
این کیبورد مجازی 2012 سکیوریتی من تو فیلد ها کار نمیکنه چرا حتما باید اون افزونه هاش برای فایرفاکس نصب باشه؟
اپدیت افلاین روی محصولات 212 جواب نمیده ؟
جواب میده!نقل قول: