احتمالا دست دوم بوده البته قدیمی هم هستنقل قول:
یه نگاهی به قیمتا بنداز تا حساب کار دستت بیاد
کد:http://www.amazon.com/Sony-PSP-Games/b/ref=sv_vg_5?ie=UTF8&node=11075221
احتمالا دست دوم بوده البته قدیمی هم هستنقل قول:
یه نگاهی به قیمتا بنداز تا حساب کار دستت بیاد
کد:http://www.amazon.com/Sony-PSP-Games/b/ref=sv_vg_5?ie=UTF8&node=11075221
نه بابا دست دوم چیه! پلاستیک دور پکش رو جلوم باز کرد.نقل قول:
حتما دست دوم بوده
این آمازون رو بیخیال تو ایران ارزونتره!!
منم tekken گرفتم 13 تومن,کلا" فروشنده ها منصف شدن و بلاخره از خرِ شیطون اومدن پایین و قیمت بازی های قدیمی رو کم کردن.
چون بازی قدیمی بوده ارزون شده قیمت GOW رو زده 7 دلارنقل قول:
ولی بازی های جدید بالای 35 دلار هستن
آره قدیمی بودنم دلیل ارزونیش هست.
حالا ما منتظر هکر های عزیز هستیم تا ببینیم چی کار میکنن!
بچه ها این dissidia سبکش fighting هست؟
توی fainal fantasyهای قدیمی کدومش رو پیشنهاد میکنید؟؟
نسخه جدید locoroco با عنوان locoroco midnight carnival در تاریخ 1 نوامبر عرضه خواهد شد .
با این خبر کلی حال کردم:8: حدود جند ماه دیگه ریلیز میشه؟
مهدی جان بابت اطلاع رسانی ممنون.نقل قول:
واقعا امسال psp قوقا کرد.
عنوان های شاخی در راه هست.
1 نوامبر میشه 10 آباننقل قول:
یعنی حدود 2 ماه و 10 روز دیگه.
نکنه فریمور 5.5 بخواد؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه بخواد زیاد هم نباید خوشحال بودنقل قول:
سلام دوستان
چوری ( علی جان) سلام
یک سوال من می خوام psp بگیرم و شما پیش نهادتون 3000 بود ( دوست من بین 3000 و 2000 شک دارم حالا هرچی شما بگید)
حالا روش اصل بودن psp چطور تشخیص بدم و مموری هشت گیگ با چه مارکی بخرم
در ضمن هنگام خرید خوده فروشنده psp هک می کنه آیا موردی نداره و زمانی که هک کنه بعدا می تونم خودم هم هک کنم یعنی فروشنده با یه ورژنی هک نکنه که بعدا نشه کاری کرد
ممنون می شم توضیح بدی
نقل قول:
سلام
شما تاپیک زیر را مطالعه کن سپس خودت میتونی به راحتی بین این دو انتخاب کنی.
[مقایسه] psp3000 یا (psp2000(slim
خوشبختانه تا الان psp تقلبی وجود ندارد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291290
مموری هم از نمایندگی های اصلی سونی (sony center) با 5 سال گارانتی ایران رهجو تهیه کن.
وقتی مموری را خریدی بزار داخل دستگاه روی قسمت مموری برو کلید مثلث را بزن و گزینه information را انتخاب کن.اگر جلوی مجیک گیت نوشته بود ساپورت بعنی اصل هست.
خود فروشنده مجانی باید کپی خور کنه.(بیشتر فروشنده ها بعد از کپی خور کردن فایل ها را پاک میکنند-در این صورت میتونی از طریق آموزش ها فایل ها را برای استفاده های بعد داخل مموری بریزی)
شما بده به فروشنده واست کپی خور کنه بعد بگو ورژن دستگاه چی هست تا راهنماییت کنم به آخرین ورژن آپدیت کنی.چون بیشتر فروشنده ها برنامه های جدید (cfwe 3.60 و این chickHEN که با دفعه اول نصب میشود) را ندارند.
شما بخر بیار بیشتر راهنماییت میکنم.
سلام
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککککککم کنید؟؟؟؟
من یه برنامه دان کردم وقتی از حالت zip خارج می کنم دو تا فایل بدست می اد
که اسم یکیش pm و دیگری %pm هست!
من این فایل رو به چه شکلی نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این برنامه روی دستگاه شما نصب نمیشنود.و مخصوص psp 1000 میباشد.نقل قول:
زchoory جان چند تا مشکل
من خودمو کشتم نتونستم اینو هک کنم:
ممکنه جزو psp هایی باشه که اصلا هک نمیشه؟
و هک بشه هم باید خاموش نشه و باتری در نیاد درسته؟
و اینکه ورژن بالاتر آپگرید بشه مثلا 5.50 باز هم نمیشه؟
و دانگرید چی راهی داره؟
فقط یه نکته ای رو اینجا بگم که بقیه هم استفاده کنند:
من بعد از کلنجار زیاد با دستگاه ها تونستم کپی خور کنم و مشکل از اینجا بود متن رو پایین میارم که بقیه هم استفاده کننید:
نکته ي اختصاصي PCNETWORK براي اولين بار در ايران که هيچ کس تا حالا بهش اشاره نکرده و دليل اصلي اجرا نشدن HEN روي همگي دستگاه هاست :
اگر HEN رو دستگاهتون اجرا نشد و همش با Freeze ها و خاموشي هاي متوالي دستگاه مواجه شديد ، به Date & Time Settings برويد و Time Zone را روي GMT+01:00 Brussels بگذاريد و HEN رو دوباره اجرا کنيد .
کدوم از اینها بهتره:
5.03m33
یا
5.03GEN
و همش بعد از یک بار خاموشی میپرن؟ یا نه؟
ممنون اگه راهنماییم کنی
یعنی بعضی برنامه ها (همچنین بازی؟) فقط روی 1000 و بعضی روی 3000 و...کارمیکنند؟نقل قول:
مخصوص psp 1000 میباشد.
خیر بازها روی تمام مدل ها کار میدهد.نقل قول:
فقط برنامه ها و بازی های دستساز بعضی ها فقط روی 1000 کار میدهد.(الیته برنامه های قدیمی)اکثر برنامه های جدید که ساخته میشوند بر روی همه مدل ها حجواب میدهند.
این نکته قبلا عنوان شده ولی حداقل برای من یکی فرقی نداشت....ولی بعضیا میگن تاثیر داره!نقل قول:
نکته ي اختصاصي PCNETWORK براي اولين بار در ايران که هيچ کس تا حالا بهش اشاره نکرده و دليل اصلي اجرا نشدن HEN روي همگي دستگاه هاست :
اگر HEN رو دستگاهتون اجرا نشد و همش با Freeze ها و خاموشي هاي متوالي دستگاه مواجه شديد ، به Date & Time Settings برويد و Time Zone را روي GMT+01:00 Brussels بگذاريد و HEN رو دوباره اجرا کنيد .
در صورتی که فریمور 5.03 به پایین باشه 100 درصد هک میشود.نقل قول:
به هیچ وجه این کار را نکن (آپدیت به 5.50) در صورتی که آپدیت کنی با این روش ها هک نمیشه و نیاز به خرید umd ارجینال یک بازی برای هک هستی(کلا اگر این کار را کنی خودت را توی دردسر انداختی)
فعلا برای دانگرید این ورژن ها هیچ راهی نیست.
جدی هیچ کس به این نکته اشاره نکرده؟؟!!!!:18:نقل قول:
پس معلومه شما آموزش را درست نخواندی.
توی آموزش گفتم :
وقتی Restore Default Settings کنید به صورت خودکار Time Zone بر روی GMT+01:00 Brussels تنظیم میشود.نقل قول:
از مسیر زیر یک بار Restore Default Settings کنید.
Settings=>System Settings=>Restore Default Settings
بعد از Restore Default Settings دستگاه خاموش روشن میشود.ویک سری تنظیمات ساعت و تاریخ و... میخواهد تنظیمات را کنسل کنید.
یکی از این تنظیمات time zone هست.که برای اینکه 100 درصد جواب بگیرید تغیرش ندهید.(کلا تنظیمات را تغییر ندهید بهتره)
5.03MHU که وقتی برنامه cfwe 3.60 را نصب کنی ورژن دستگاه به این ورژن تغییر میکند.نقل قول:
ببین دوست عزیز این بار سوم هست که بهت تذکر میدم و خواهش میکنم تمام سوال ها راجب به کپی خور کردن psp را در تاپیک زیر بپرس.
[ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن PSP (پست های اول و سوم حتما خوانده شوند!)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248621
در صورتی که تکرار بشود و در این تاپیک سوال های مربوط به کپی خور کردن را بپرسی مجبور میشم به تیم مدیریت اطلاع دهم تا به روش دیگری برخورد شود.
سلام
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککککککک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
من می تونم تم های ptf رو روی ورژن 5.03MHU نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
بله شما میتوانی تم های ptf را بدون هیچ دردسری داخل دستگاهت اجرا کنی.
سلام. اقا چرا هی میگین ال سی دی 3000 مشکل داره ؟ چرا من هر چی دقت میکنم نمیتونم اون خطهای که شما میگین رو تو بازی ببینم؟ یا فقط تو بازی های خاصی مشکل داره ؟
چه مشکلی ؟ کی می گه:18:نقل قول:
تو خیلی از فرومها این رو میگن(حتی فروشنده ها ) به خاطر همین تو خریدش خیلی تردید کردم. ولی بلاخره دلمو زدم به در یا و یکی گر فتم. علی جان (choory ) میتونید در این مورد توضیح بدید تا ما هم بفهمیم؟
سری اول این شکلی بود که مثل اینکه برطرف شد.نقل قول:
کسی هم که با مدل های دیگر کار نکرده باشه متوجه اون خط ها نمیشه.خیلی باید ریز بین بشه و با یک psp دیگه مقایسه کنه تا مشخص بشود.
در کل مشکلی خاصی نیست که اذیت کننده باشه و روی اعصاب راه برود.
بی زحمت میشه آدرس چنتا جای خوب تو شیراز برای خرید بازی معرفی کنین.
ممنون
توی پاساز ستاره ی فارس چند تا مغازه هستند.(خیابون عفیف آباد)نقل قول:
بازی های جدید رو هم دارند الان دقیق یادم نیست اسم مغازش چی بود
دستگاه psp من زمانی که بازی اجرا میکنم جهتش یه جا گیر میکنخ و اینکه یه دفعه تو بازی دستگاه خاموش میشه جکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا وقتی یه مشکلی دارین توضیح کامل بدیننقل قول:
منظور از جهت چیه؟؟
همه ی بازی ها این مشکل رو دارین؟؟
یا فقط توی یک بازی؟
کامل بگین
سلام!
دوستان الان یه psp می خواستم بگیرم دست دوم ولی تمیزه و به جیب من هم میادش:دی!
اسمش اینه!
psp fat 1004 دستگاه ورژن 5.00 M33-6 هستش
به نظر شما خوبه؟!
120 قیمت دارم!
اینو بخرم یا دائم کپی خور 2000 رو(البته اگه پولم برسه:دی)
اگه واقعا تمیزه خوبه به نظر من بگیرنقل قول:
راستی رم نداره:(
میشه قیمت رم هم بگین:دی!
در ضمن فرق cso با iso تو چیه؟!
بازی ریختن تو psp راحت هستش؟
سلامنقل قول:
شرمنده تو پرفایلم هم گفتی یادم رفت جواب بدم.
اگه تمیز باشه تقریبا خوبه.
اما اگر اشتباه نکنم لینک bc را بهم دادی بودی که اون دوستی که میخواست psp را بفروشه گفته بود روی بدنه ترک داره.درسته؟
اگر من جای شما بودم چیز های الکترونیکی (مخصوصا کنسول) را دست دوم نمیخریدم.
به نظر من شما یک psp slim کپی خور موقت بخر.قیمت هم 170-180 میتونی پیدا کنی.
رم اصلی 4 گیگ 27 تومن و این تقلبی ها 10-15 تومننقل قول:
رم 8 گیگ اصلی 48 تومن و تقلبیش 15 تومن.
cso فشرده شده فرمت iso هست که حجم کمتری دارد.اما cso بعضی از بازی ها به دلیل اینکه فشرده شده امد بد اجرا میشوند و بازی فریم فریم میشود.
بله راحت هست.فقط کافی هست کابل usb را به دستگاه وصل کنی و بازی ها را داخل فولدر مربوطه مموری کپی پست کنی.
اره همونه!نقل قول:
اما اگر اشتباه نکنم لینک bc را بهم دادی بودی که اون دوستی که میخواست psp را بفروشه گفته بود روی بدنه ترک داره.درسته؟
مگه قاب براش نیست؟!
نقل قول:
اگر من جای شما بودم چیز های الکترونیکی (مخصوصا کنسول) را دست دوم نمیخریدم.
یعنی هر روز هکش کنم؟!نقل قول:
به نظر من شما یک psp slim کپی خور موقت بخر.قیمت هم 170-180 میتونی پیدا کنی.
(برای هک موقت ها باید کل کارایی که تو اموزش هک هستش رو باید دوباره بکنم(اگه اره که نمیارزه مثلا یه مسافرت رفتیم باید چه کنیم؟:دی)
اشکال نداره!نقل قول:
سلام
شرمنده تو پرفایلم هم گفتی یادم رفت جواب بدم
همین جا هم جواب بدین خیلی کمکم کردین!
نقل قول:
قاب اصلی که بد گیر میاد.گیر هم بیاری حداقل باید 20-25 پول بدی.
هر روز نمیخواد هکش کنی که.
psp دوحالت خاموش کردن دارد.
یکی خاموش کلی یکی هم مثل hibernate کامپیوتر.(دستگاه خاموش میشود اما تنظیمات و کپی خور از بین نمیرود)
شما در صورتی که خاموش کلی کنی از حالت کپی خور در میاد یا باطری را در بیاری
به فرض اینکه از حالت کپی خور هم در بیاد شما فقط کافی هست chikHEN را از داخل عکس ها لود کنید سپس برنامه cfwe را از قسمت بازی ها اجرا کنید تا کپی خور شود.(کلا بیش از 1 دقیقه وقت نمیگیره)
کل کار هایی که داخل آموزش هست فقط دفعه اول برای کپی کردن فایل های مورد نیاز داخل مموری هست.
دفعات بعد که خواستید کپی خور کنید در صورتی که فایل ها را از روی مموری پاک نکنید بدون نیاز به کامپیوتر میتوانید دستگاه را کپی خور کنید (برنامه ها هم فقط حدود 3-4 مگ فضای مموری را اشغال میکند)
الان خیلی از دوستان این تاپیک و 1000 نفر دیگه توی دنیا از همین روش استفاده میکنند و مشکلی ندارند.
فکر نمیکنم قاب داشته باشهنقل قول:
اون کاری هم که شما اسمش رو گذاشتی هک:31: حد اکثر توی 1 دقیقه میشه انجامش داد به کامپیوتر هم نیازی ندارین فقط یک بار فایل های مورد نیاز رو کپی کن توی پی اس پی اون وقت هر جا باشی میتونی سریع کپی خورش کنی
در ضمن فقط وقتی هک از بین میره که شما دستگاه رو به طور کامل خاموش کنی یا باتری رو در بیاری
میتونی دستگاه رو توی حالت استند بای بزاری
ایول به psp امید وار شدم:دی
یه چیزی حالا!
قیمت نوش چنده؟!
میشه یه مدل بگی که ارزون باشه و بیارزه!(اسم رو درست بگین من هیچ چیزی از psp نیدونم:27:)
ممنون
نقل قول:
قیمت نو مدل 2000 حدود 170-180 (تهران بگردی پیدا میکنی.اما معمولا فروشنده ها 190 میدهند)
مدل 3000 هم 200 تومن.
تهران؟!نقل قول:
قیمت نو مدل 2000 حدود 170-180 (تهران بگردی پیدا میکنی.اما معمولا فروشنده ها 190 میدهند)
مدل 3000 هم 200 تومن.
کجاست این شهر:دی
من که بهش دسترسی ندارم!
حالا میبینم تو دهاتمون(:21:)از اینا دارن یا نه!
ممنون از همگی!
در ضمن می گم 2000 با 3000 فرقه زیادی که نداره؟!
همون 2000 تایید میشه دیگه!
قیمت توی شهرستان ها 20-30 تومن بیشتر هست.نقل قول:
شما میتونی از فروشگاه فتحی بخری و برات با تیپاکس بفرسته
الان مدل 2000 را میدهد 190
و مدل 3000 با بازی ارجینال تیکن 210 تومن
شما تاپیک زیر را مطالعه کن به تفاوت ها و شباهت های مدل 2000 و 3000 اشاره شده.
[مقایسه] psp3000 یا (psp2000(slim
اما در کل چون قیمت ها تفاوت چندانی ندارند من بهت 3000 را پیشنهاد میکنم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291290