كوچك كردن نشانه
d+
cl_lw 0
cl_dy 1
d-
يه چيز ديگه قبل از اين كه كانتر بازي كنين اين كد ها رو بزنين
gl_s 0
def 150
سرعت موس هم بزارين روي 1.5
Printable View
كوچك كردن نشانه
d+
cl_lw 0
cl_dy 1
d-
يه چيز ديگه قبل از اين كه كانتر بازي كنين اين كد ها رو بزنين
gl_s 0
def 150
سرعت موس هم بزارين روي 1.5
اه بمیره این گیم زون!!!!:18:
دهن مارو .....
امروزم رفتم تو این گیم زون کیکم کردن داشت اعسابم خرد می شد که نوشت دوباره آنتی چیته 3.9 می خواد دهنم باز موند (مثل این شکلکه ) :18: (یعنی انقدر چیترها زیادند)
اگه می خوای از گیم زون کیک نشی این آنتی چیت را لازم داری
کد:http://www.sxe-injected.com/download/sXeInjectedClient3.9.rar
آخه تا نسخه جدید میاد 1 دقیقه بعد یه چیت براش ساخته میشه که ازش رد میشه.
اه الافن اینا خب مثل بچه ی آدم بازی کن مرض داری مگه
ببخشید من تازه وارد این تاپیک شدم این آنتی چیت چیه؟ باری کدوم کانتره؟نقل قول:
یه خورده در موردش برام تویح بدید
حال ندارم تو تاپیک بگردم:31:
آقا 213.217.60.226:27015 اینجا بیاین خیلی خلوته latency اون خیلی عالیه اسمش هم پارسگیم هست.
بهش یک حالی بدید plz
شما اعصابت با چه سه اس می خونه صاد یا سین:21:نقل قول:
خب حالا، آدمای بیکار می گردن از آدم غلط املایی پیدا می کنن (ببخشیدا منظور بدی نداشتم:10:)نقل قول:
راستی شما بلد نیستید جمله بندی کنید؟؟؟ برو یاد بگیر ( این یعنی چی: شما اعصابت با چه سه اس می خونه صاد یا سی) بزار من درستش کنم : شما اعصابت ، با چه سه ای است صاد یا سین
دقت کن موقع پست دادن
آنتی چیت برنامه است که از چیت ها (کد تقلب) وترینر های به خوصوصی جلوگیری می کونهنقل قول:
بعضی از سرور ها مانند سرور گیم زون(game zone) از این برنامه استفاده می کنند تا از تقلب کردن دیگران در بازی جلوگیری کنند
این برنامه برای بازیCounter-Strike 1.6 است سوالی داشتید بگید عزیز
من کانتر 1.6 دارم وقتی میخوام لن بازی کنم invalid cd key میده بنظر شما چکار کنم درست بشه ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
دوست من شما برنامه ی Fix Invalid CD Key رو نصب کنی مشکلت حل میشه .نقل قول:
من کانتر 1.6 دارم وقتی میخوام لن بازی کنم invalid cd key میده بنظر شما چکار کنم درست بشه ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
اینم برای شما دوست عزیزنقل قول:
کد:http://www.gamezone.ir/plugins/p13_download_manager/ftpfiles/Fix%20invalid%20Cd-key.rar