از قسمت های مختلف بایوس عکس بدیننقل قول:
Printable View
از قسمت های مختلف بایوس عکس بدیننقل قول:
من الان بایوس رو آپدیت کردم گزینه هاش عوض شد در واقع برای اینکه بتونم رو رم 2000 ست کنم باید سی پی یو رو هم اور کنم البته اونجور که من فهمیدم ولی روی 2000 که میذارم سیستم ریست میشه ولی دیگه بالا نمیاد :n30:بعده یه ریست دستی هم که پیعام میده تنظیمات رو عوض کنم حالا چی راهنمایی میکنید از خیرش بگذزم یا میشه کاری کرد؟نقل قول:
عکس هم دز اسرع وقت میدارم
شما با ضریب رم حداکثر چقدر میتونید فرکانس رم رو بالا ببرید ؟نقل قول:
نقل قول:
سوالتونو متوجه نمیشم زیر ذیپلم بگید:n16:
ولی اینو بگم که هر چی سی پی یو رو بیشتر اور میکتم فرکانس رم بیشتر میره بالا از 2000 هم بالا میزنه ولی خوب نمیشه استفاده کرد دیگه..من هر چی تو نت سرچ میکنم از بایوس خودم چیزی نمیبینم هر چی عکس و تصویر هست شباهتی به ستاپ من نداره حتی با اینکه آپدیتش کردم:n27:
این xmp هم هرچی تو بایوس میگردم پیدا نمیکنم شاید اگه چنتا عکس بذارم بهتر بتونید کمک کنید
نقل قول:
معلومه که با افزایش کلاک پایه رو زیاد کنید فرکانس رم زیاد میشه چون همه قطعات از اون کلاک پایه دارند استفاده میکنند شما دارین کلاک پایه رو زیاد میکنید فرکانس سی پی یو به حدی بالا میره که نیاز به ولتاژ داره و دیگه سیستم بوت نمیشه این روشش نیست
مین شما xmp رو ساپورت نمیکنه شما از ضریب رم باید این کارو بکنید dram ferecance معمولا جلوش نوشته spd این ضریب در کلاک پایه ضرب میشه و مستقلا فرکانس رم رو میده دیگه به فرکانس سی پی یو و nb و ht هم کاری نداره
برای همین میگم از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین
اول اینکه شما یک شات از تب spd نرم افزار cpuz بذارید تا تایمینگ و فرکانس کاری ماژول ها مشخص بشه
کلا با توجه به پلتفرم سیستم شما بعید می دونم این ماژول ها با فرکانس بیشتر از 1600 کار کنند شاید در بهترین حالت بتونید در فرکانس 1800 اجراشون کنید
قسمت jumperfree configuration----- یه جا هست زده memory clock speed --- که بالاترین گزینش 1600mhz هستش من روی اون گذاشتم بقیه گزینه ها هم auto هستشنقل قول:
بایوسی که ریختین آخرین ورژن بود ؟نقل قول:
اگه بیشتر از 1600 نتونید بکنید برای انکه به 2000 برسید باید کلاک رفرنس رو هم افزایش بدین در اون صورت اگر نیاز باشه باید به سی پی یو هم ولتاژ بدین و پارامترهای دیگه
بله آخرین ورژن بود بره همین یکی دوماه پیش بود نمیخوام زیاد به سیستم فشار بیاد اگه در همین حالت دیگه بالاتر نره ذیگه مهم نیست زیاد حساسیت بخرج نمیدم از راهنماییتون هم بسیار سپاسگدارمنقل قول: