تبریک میگم !
بیشترین پاس گل رو هم ال حدادی داد!
یک تنه تیم رو قهرمان کرد :دی
Printable View
تبریک میگم !
بیشترین پاس گل رو هم ال حدادی داد!
یک تنه تیم رو قهرمان کرد :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Guillem Balague :بارسلونا به سرمربی ای نیاز دارد که از تیم با روشی که در گذشته تحت نظر تیتو و پپ بود، استفاده کند. اگر آنها شامل محرومیت نقل و انتقالات شوند نیز به کسی نیاز دارند که به خوبی باشگاه را بشناسد زیرا بازیابی دوباره بازیکنان ممکن است تنها به زمان نیاز داشته باشد. آنها به مربی ای نیاز دارند که شیوه بازی بارسلونا را بشناسد و کسی که بتواند از استعدادهای تیم های A و B بهره برداری کند. اگر بخواهید شیوه بازی را تغییر دهید باید تیم را تغیید دهید و ممکن آنها توانایی چنین کاری را نداشته باشند.
البته آنها همچنان لیونل مسی را دارند. اما او توپ های کافی از هم تیمی هایش دریافت نمی کند و آنها نیز از استعدادهای او بهره ای نمی برند.
بر اساس اطلاعات من پاس های موفقیت آمیز او به خوبی همیشه است (نرخ 85.1 در چهار سال گذشته و اکنون 83.1 )، او همان آمار شوت را نیز دارد (3.47 به 3.67 ) و کم و بیش همان تعداد فرار درست به محوطه جریمه حریف (در حدود پنج بار در هر بازی). او تاثیرگذار است، بر اساس تعداد گل نسبت به تعداد شوت در چهارچوب تقریبا با رونالدو برابری می کند، بنابراین او هنوز هم خارق العاده است.
این روزها آمار دوندگی او کمتر از حد معمول اوست، در واقع دو کیلومتر در هر بازی.
آسیب روانی از آخرین مصدومیتی که با آن دست و پنجه نرم می کرد، سن او (26) و رویکرد شخصی او ساختار تمرین نیز به این آمار مرتبط است. اما مساله ای مهم تر وجود دارد که در حال فراموش شدن است.
آمار دوندگی مسی کمتر از گذشته است زیرا کمتر از قبل به او متکی هستند، او توپ را کمتر از زمان پپ گواردیولا لمس می کند (68.4 پاس در هر بازی در فصل 11-2010 در مقایسه با آمار فعلی او 53.5 ) و در طول 90 دقیقه پاس های کمتری از هم تیمی های خود دریافت می کند (66.3 در مقایسه با 51.1).
با روند کنونی، مسی بدون دریافت پاس خود را خارج از بازی می بیند و بارسلونا توپ را از ستاره بزرگ خود دور نگه می دارد.
sky SPORTS
ترجمه: Rebecca
دوستان
اینال حدادی این فصل واسه جوانانمون ترکونده! خیلی دوست دارم اینو چند سال دیگه بدون اینکه خیلی راحت از دستش بدیم بیاریمش تو تیم اول بارسا (گل الحدادی رو حتما پیسنهاد میکنم همین الان برین دانلود کنین! از وسطای زمین خیلی قشنگ دروازه بنفیکا رو باز میکنه)+
دونگو هم بی نظیر کار کرده تا حالا.... مطمئنم چند سال دیگه خیلی بدرد تیم اصلیمون میخوره
خب ...
پیکه هم مصدوم شد و با نبود بارترا و احتمالا پویول (50-50) باز هم بیچاره ماسکرانو باید جور همه رو به دوش بکشه و احتمالا
حضرت تاتا مارتینو یا بوسکتس یا سانگ رو میذاره بغل دست ماسکرانو!!! (البته اگه پویول نرسه)
و اما ...
نمیشه گذشت از جناب پینتو که واقعا به بدترین شکل ممکن رو اعصاب آدم راه میره!!!
بنظر من کلا بارسلونا چیزی به اسم خط دفاعی و دروازه بان نداره!!!
خدایی این چند باری پینتو خیلی بد نبوده و راستشو بخوای چنتا سیوِ خیلی خوب هم داشتهنقل قول:
مشکل خط دفاع که جای خودش ، اما بازی کل تیم اصلا طراوت و انگیره نداره
به نظرم تاتا داره ضعیف عمل میکنه (حداقل تو دادن روحیه):n13:
مسی در ال کلاسیکو:
27 بازی
21 گل
12 پاس گل
13 برد ، 7 مساوی ، 7 باخت
2440 دقیقه بازی
0.77 گل برای هر بازی
1.22 گل + پاس گل برای هر بازی
4 پنالتی گل شده
7 بازی تک گله
4 بازی دو گله
2 هت تریک
گزیده ای از صحبت های مارتینو در مصاحبه اش :
ماتینو (برای مسی) : من هرگز به این فکر نمیکنم که یک نفر باید بیشتر از آن چیزی که هست به تیم ارائه بدهد ، هر کس باید تمام تلاشش را برای تیم انجام دهد.
مارتینو : آنچه که من در تمرینات امروز دیدم ، بارترا بهتر بود ، اما اگر او آماده باشد کسی جایش بازی نخواهد کرد !
مارتینو : ما با فضای بازی در پیش رو مشکلی نداریم ، اگر مشکلی هست فوتبالی است و فرصت ما بستگی به فوتبالی خواهد داشت که ارائه میدهیم.
مارتینو : من ناراحت نیستم ، کاملا منطقی است. ابتدا من برای کریسمس رفتم و سپس برای عید پاک اما الان اینجا هستم !
مارتینو : برای بارسا بسیار سخت است تا رقابتی را برنده شود که نسبت به حریف خود فوتبال بهتری را ارائه نکند.
مارتینو : شما باید بسیار شجاع باشید و به فوتبال خود اطمینان داشته باشید تا بتوانید آنچه را که مسی سالیان سال انجام میدهد ، انجام دهید. اینکه برای یک بازی او را سرزنش کنید ، بی انصافی است.
مارتینو برای آینده : من تفکری مشخص دارم و هیچ چیز تغییر نکرده ، چه با یک یا دو و یا سه جام و یا هیچ یک !
کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید اعلام کرد، کریستیانو رونالدو، مهاجم پرتغالی تیمش فرداشب (چهارشنبه) در الکلاسیکوی فینال جام حذفی اسپانیا به میدان نخواهد رفت.
رونالدو در بازی تیمش برابر بورسیا دورتموند در دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو مصدوم شد و به سبب آن نه تنها بازی دور برگشت 2 تیم را از دست داد.
توپ فینال کوپا
کاریکاتور روزنامه اسپورت
ما دعا میکنیم که در روز چهارشنبه با سطلی که به رنگ قرمز است متوقف نشویم.
سطل سبز: شیشه و شکستنی
سطل آبی: کاغذ و مقوا
سطل قرمز: اسناد و عنوان ها
کنفرانس مطبوعاتی اینیستا دقایقی پیش
- ما از خوشحالی هواداران لذت میبریم، و این همان چیزی است که بیشترین انگیزه را به ما میدهد. دیدن خوشحالی هواداران بارسا بهترین اتفاق برای ما است.
- با این تیم و این بازیکنان ما خیلی وقتها خیلی کارها در برابر تیمهای بزرگ کردیم، در موقعیتهای کلیدی و فینالها.
- همهچیز همیشه عالی نیست، ولی شما بلند میشوید و با تلاش بیشتر به راه خود ادامه میدهید. ما باید برای آنچه که باقی مانده تا آخرین لحظه تلاش کنیم
- ما همه باهم شکست میخوریم، در سیستم ما، ما به تک تک بازیکنان برای خوب بازی کردن نیاز داریم.
- ما شاید لحاظت بد داشتیم، ولی حالا باید آنها را فراموش کنیم. در ۹۰دقیقه پیش رو و در این بازی به آنها فکر نکنیم. و تمرکز خود را بر روی بازی بگذاریم
- مسی انتظارت را بالا برده. به گونه ایی که اگر ۲گل نزند همه میگویند کاری نکرده.
- رونالدو برای آنها بازیکن بسیار مهمی است، ولی برای ما فرقی نمیکند که او بازی کند یا نه.
- برای ما خیلی مهم است که خوب بازی کنیم، اگر در سطحی که میتوانیم باشیم بازی کنیم. شانس بزرگی برای پیروزی داریم.
لباس فصل بعد تیم بارسلونا
تمامی بازیکنان بجز والدس به والنسیا سفر خواهند کرد
به تصمیم تاتا تمامی بازیکنان حتی آنها که چراغ سبز پزشکی را برای انجام بازی دریافت نکردند به والنسیا سفر خواهند کرد.
اسامی بازیکنانی که چراغ سبز پزشکی ندارند: دوس سانتوس، کوئنکا، پویول، پیکه، بارترا
تیترهای روزنامه موندودیپورتیو - 15 آپریل 2014
- پیروزی لاماسیا
- تیم یوردی وینیالز درخشش را در لیگ قهرمانان جوانان نشان داد.
- گل هوشمندانه منیر
- 24 ساعت تا فینال کوپا
- پیامی از کاپیتان: " ما با هم میتوانیم از پسش بربیاییم."
- تردید اصلی
- پیکه آزمایشات را با موفقیت پشت سرنگذاشت، پویول و بارترا گزینه های جایگزین.
- جراحت CR7 (کریستیانو رونالدو) ، ریسک بزرگ.
تیترهای روزنامه اسپورت - 15 آپریل 2014
- سورپرایز پویول
- کاپیتان گفت: آمده ام که با تمام شایستگی آن را بدست آورم .(قهرمانی در فینال کوپا)
- پیکه نمیتواند بازی کند و بارترا هم همچنان با مشکل است.
- لاماسیا لیگ قهرمانان را فتح کرد.
نتایج 6 فینال گذشته جام حذفی اسپانیا که الکلاسیکو بوده..
عملکرد تیمهای بارسلونا و ریال مادرید درین فصل از کوپا دل ری
پویول:تصمیمم برای ترک بارسا در پایان فصل عوض نشده. اگه میتونستم کمک کنم میموندم. سخته که به دوران اوجم برگردم. نمیتونم یه سال دیگه مثل امسال رو بپذیرم.
تاتا قرارداد داره، اگه باشگاه نگهش داره عالیه. او مربی خوبیه ،بهترینهارو براش آرزومندم.
فصل بعد؟ نمیتونم چیز زیادی بگم چون خودمم نمیدونم. باید ببینم فصل چطور تموم میشه. هنوز در مورد آینده ام تصمیمی نگرفته ام.
خیلی تلاش میکنم که در فینال بازی کنم مثل بارترا و پیکه که تلاش میکنن. هر کسی دوس داره در چنین بازیهایی بازی کنه. دو روز مونده!
حمایت از مبارزه با سندروم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من بارسا اگه امشب می خواد برنده باشه چند تا نکته مهم رو باید رعایت کنه:
* نیمار باید بیرون باشه یا نهایتا در وینگ چپ بازی کنه.
* مسی باید وسط و در پست همیشگیش بازی کنه، نه در وینگ راست و نه هافبک تهاجمی.
* الکسیس یا پدرو باید در زمین باشن و در وینگ راست بازی کنن.
* سسک نباید در زمین باشه از ابتدای بازی و مثلث بوسکتس/ژاوی/اینیستا باید مرکز زمین باشند.
* از دنی آلوز و آلبا یکیشون باید نقش تهاجمی کمتری داشته باشه و در دفاع بیشتر حضور داشته باشه.
* تیم باید این بازی بسیار ریسکی و عجیبش رو در خط دفاعی کنار بگذاره.
عجیب با چهار تا حرفتون موافقم.نقل قول:
مخصوصا خط دوم و چهارم.سسک اصلا تو این چند تا بازی،بازی قابل قبولی ارائه نکرده.
کار بارسایی که تاتا مارتینو ساخته از رعایت نکته گذشته :n02: فقط یه پینتو با قد 1 متر و 82 سانتی واسه به فنا دادن تیم مقابل رئال آماده کافیه ...
........
صرفا جهت مقایسه قد!
" آدریانو " دفاع مرکزی بارسا خواهد بود
پویول و بارترا فینال کوپا دل ری را از دست دادند
آی اسپورت - بارسلونا به احتمال قریب به یقین امشب در مقابل مادرید بدون دفاع مرکزی واقعی به میدان خواهد رفت.
هر سه مدافع مرکزی مصدوم بارسا ، همراه تیم به والنسیا سفر کرده بودند ؛ اما امروز در آخرین تمرین بارسا ، پیکه شرکت نداشت و در هتل باقی ماند . در حالی که پویول و بارترا نیز جدا از سایرین تمرین کردند. با این تفاسیر هیچ کدام از این سه بازیکن قادر به همراهی بارسا در بازی امشب نخواهند بود.
تنها تفاوتی که این بازی با بازی قبلی بارسا در مقابل گرانادا خواهد داشت این است که بوسکتس به پست اصلی خود در میانه میدان بازگشته و " آدریانو " دفاع مرکزی بارسا خواهد بود. از شانس خوب بارسا رونالدو نیز امشب برای رئال بازی نمی کند.