من از ساير مدل ها اطلاع ندارم ولي ريموت برايت عالي است و از فاصله و پشت شيشه و زاويه به خوبي عمل مي كند؛ تعويض كانالها هم حداكثر 1 ثانيه طول مي كشد.
Printable View
من از ساير مدل ها اطلاع ندارم ولي ريموت برايت عالي است و از فاصله و پشت شيشه و زاويه به خوبي عمل مي كند؛ تعويض كانالها هم حداكثر 1 ثانيه طول مي كشد.
تمام سوپر ال ای دی های سونی (و نه بعضی هاش! ) دارای تیونر دیجیتال داخلی هستندنقل قول:
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
گویا این مشکل تازه کشف شده ! البته ما به اونها مشکلات رو میگیم ، همونطوری که مشکلات مارک های دیگه رو میگیم ، ولی همه تاخیر زیادی در حل اونا دارننقل قول:
زاويه خيلي زياد بله!تا حدود160درجه خوب عمل مي كنه!به خاطره اون گيرندش هست كه خيلي عقب گذاشتنش!از زاويه نمي تونه فرستنده رو ببينه!نقل قول:
اما در عوض گيرندگي كانال بهتري داره!من T7دارم راضيم!قيافه كنترلش هم خيلي ضايست!توي T7+اين قضيه حل شده!
بلوسنس هم خوبه !1080Pساپورت مي كنه!اما پنل ال اي دي جلو نداره!اگر پنل براتون مهم نيست ودر منطقه اي هستيد كه سيگنال قوي هست بلوسنس بگيريد!
برايت هم تا حالا نديدم نمي تونم نظر بدم!
جهت ياب گيرنده ديجيتال هم آمده توبازار توپخونه چند مدل قيمت كردم قيمتش خيلي بالا بود 130000 تومان وبالاتر
البته بيشتر به درد نصابها ميخوره مغازه دارگفت حتي با اين جهت يابها ميتونيد سيگنالهاي ضعيف وشبكهاي استانهاي هم جواررو گرفت
اين جهت ياب حرفه اي هم عاليه ولي قيمتش 160000تومنه
کد:http://digitaltvdvbt.--------.com/?mode=DirectLink&id=800637
کد:http://digitaltvdvbt.--------.com/
اینا در حقیقت همون فایندر هستند دیگه ؟نقل قول:
حالا اگه بشه با اینا سیگنال هاب همجوار رو گرفت ، یعنی یا گیرنده هام میشه؟! فکر نکنم
لابد این دستگاه ها تیونر قوی دارند
سلام ، من برلیت خریدم 75 تومن
آپدیت برای برایت نیومده هنوز؟
سطح کیفیت سیگنال رو به درصد نمیزنه؟
دیروز بدون فریز شدن و مشکل میگرفت . ولی امروز یکم قطع میشه یا صدا قطع میشه
منطقمونم ستارخاته . آنتن هم اکتیو هانی هست
انگار کیفیت سیگنالو به درصد نداره که من بتونم جهت آنتن رو ببرم به سمتی که بالاترین درصدو داشته باشه
با سلام
بهتره با يه آنتن معمولي چك كني چون اين امواج ديجيتال هستند كمتر دچار مشكل مي شوند .يه نكته اين كه اگردر منطقه اي هستيد كه پر تراكم است بهتره مكان آنتن رو در جايي قرار بدهي كه آنتن فضاي باز بيشتري داشته باشد.
در تايپك هاي قبلي ولي براي ايكس ويژن يكي از دوستان كه با آنتن گردان استفاده مي كرد ميزد بار اضافه روي دستگاه .
درباره سوال دومت اطلاعي ندارم. راستي برايت ساخت كجاست؟چيني يا نه؟
بله دقيقا همون كار فايندر رو انجام ميدندنقل قول:
درمورد سيگنالهاي همجواررو كه فروشنده ميگفت ميشه گرفت
اتفاقا تا يك ربع پيش من بالا پشتبون بودم وتونستم شبكهامو به 30 شبكه تلوزيوني و30 شبكه راديويي در مجموع 60 شبكه برسونم البته در دوفركانسي كه بنده گرفتم هردو فركانس به من فقط همين 8 شبكه را داد جهت آنتن هم دقيقا اگه جهت اصلي (جماران) رو درنظر بگيريم 120 درجه به سمت چپ البته موقعيت خونه ما چهارراه استقلال درشرق تهران ميباشد. البته بدون فاينر و بادست گرفتم
فركانسها:
514000
8شبكه
-------------
594000
8 شبكه
-----------------
دوستان اخیرا شهر رشت هم به گیرنده دیجیتال مجهز شده حالا من یه ال سی دی سونی که به تازگی خریدیم م یخواستم بدونم که این ال سید ی نیاز به دستگاه مبدل داره یا خودش ساپورت می کنه چه جوری باید متوجه بشم
اگه نداره چه مبدلی بخرم و رنج قیمتش چنده
و یه سوال دیگه آیا با این شرایط الان توی شهر ما موبایل هائی که قادر به دریافت تی وی دیجیتال هستند فعالند یا این دو مقوله جدا از هم هستند
ممنون از حسن توجه دوستان
آدرس و شماره تلفن نمایندگی مشهد رو مي خواستم