حالا میای قدمت روی چشم:40::10: اما چرا خوشحال باشیم ؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
Printable View
حالا میای قدمت روی چشم:40::10: اما چرا خوشحال باشیم ؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
کاش چراغ نفتی بود (ننه ادیسون:10::40::10: ):31:نقل قول:
:31:نقل قول:
چه فرقی میکنه چراغ با چراق
ما قرار بود تو تابستون اسبابكشى كنيم، اما وقتى اين پست رو خوندم تاريخ اسبابكشى موكول شد به 9 فروردين!نقل قول:
◙
ما اومدیم خیلی حال کردیم
دمتون گرم یکی از همشهریاتون زیر پل خاجو میخوند.....بیچاره فکر میکرد چون گفتن اونجا صدا خوب میشه هر صدای نکره ای خوب میشه
اقا جاتون خالی کلی خندیدیم..
ولی خیلی باحالید.دمتون گرم
راستی جلوی پاساژ مریم بود فکر کنم(اسمش یادم نی)یکی از این خواهرا بهم گیر داد....
من یه مدت نبودم دوباره اومدم
خوشحالم که پیش همشهریام هست
بروبچ دیشب چهارشنبه سوری کجا بودید ؟
ما که رفتیم کوه صفه
جاتون خالی
سلام دوست گلم :20:... ممنون :10: ... منم امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشی:11:نقل قول:
بچه ها دقت کردین همه دوست دارن عید بیان اصفهان :27: .... به شهر زیبایمان افتخار می کنیم :27::27::40::40:
اي بابا كجاگيركردي مجيد ، يكي بهش كمك كنه :31:نقل قول:
خدايامارو به راه راست هدايت كن ، اون از مهمون دعوت كردنشون ، اون از ادرس دادنشون ، ....:27::27:
نه راه نداره :31:، فاميل عروس التماس ميكنن ، وگرنه مامانم زياد خوشش نمياد بياد اصفهان :27:
مرسي ، :18: اين اولين باري كه از يه اصفهاني اينو ميشونم :27::27::27:( دركل فاميلاي مامان بابام تواصفهان ، خدايي توي مهمونياشون كم نميذارن ، ولي مردم شهر ، يوهاهاهاها :31:)نقل قول:
اين پست دقيقا" اشاره ميكنه به پاسخم به پست بالا :27::21::21::21:نقل قول:
نه بابا راحت باش ، ماميريم خودشهر اصفهان نه شاهين شهر ، :31:
موفق باشين ، :11:
ما بعداز اینکه سده رو به اتیش کشیدیم....اومدیم مرداویج یه حالی به اونجا دادیم!نقل قول:
آقایون / خانمهای اصفهانی یه سوال خیلی خیلی فوری :
انجمن ماهواره بسته بود مجبور شدم اینجا بپرسم ...:
میخوام یه کارت دی وی بی بگیرم ...
یه کارت عالی قیمتش چنده ؟؟
درسته که هم میشه ماهواره باهاش دید هم به صورت آفلاین با سرعت بالا فیلم دانلود کرد ؟؟
دیش هم میخواد دیگه ؟؟
و ... ؟؟؟؟؟؟
لطفا فوری جوابمو بدید خیلی عجله دارم ...
با تشکرات فراوان