دوست عزيزنقل قول:
در مورد پلاسما و ال اي دي توضيح داديد .
حالا ال سي دي چطور ؟ انونهم مشگل سوختن پيكسل رو داره؟
يا مثل ال سي دي هاي مخصوص كامپوتر ميشه ازش استفاده كرد؟
با تشكر
Printable View
دوست عزيزنقل قول:
در مورد پلاسما و ال اي دي توضيح داديد .
حالا ال سي دي چطور ؟ انونهم مشگل سوختن پيكسل رو داره؟
يا مثل ال سي دي هاي مخصوص كامپوتر ميشه ازش استفاده كرد؟
با تشكر
نقل قول:
دوست عزیز LED همان LCD هستن با عطرو بوی آن . یعنی چی ، یعنی اینکه برای تولیدشون از کریستال مایع استفاده شده و تنها تفاوتشون توو Back light هاشونه .
در اصل LED = LCD
اگه برات مقدوره میتونی این آپشن تغییرات گاما رو پیدا کنی و اینجا بزاری تا دوستان استفاده کنن.نقل قول:
تا جائیکه من متوجه شدم اکثر تنظیمات فقط زمانی رویت میشن که TV به کامپیوتر متصل شده باشه.
یه سوال :
اگه به کامپیوتر متصل کنیم و تنظیمات گاما و یه سری پارامترهای دیگه رو تغییر بدیم و بعد اتصال PC رو قطع کنیم ، تنظیمات انجام شده برای سایر موارد باقی میمونن یا نه ؟
دوستان سلام.تلوزیون من 42v20s هستش.فایل آپدیت را به صورت زیپ شده با حجم 23.1 MG دانلود کردم ولی حقیقتش ترسیدم روی tv اجرا کنم.ورژن فعلی نرم افزار 5.204 هست.خواهش میکنم راهنمایی کنید که چه نکاتی را باید رعایت کنم که اپدیت به صورت صحیح و کامل انجام شود. ممنون و متشکر
سلامنقل قول:
ممنون از شما که جواب سوال بنده رو دادید.
پس با این حساب نمیشه به سایت امیر کالا اعتماد کرد.
خود شما hx925 سونی رو بدونه گارانتی گرفتید یا نه ؟و از کجا ؟
تمام مدل های سری 30 پاناسونیک NeoPDP هستن ؟ مثلاً U30 هم NeoPDP هست یا فقط VT30 و ST30 ؟
چون من شنیدم که ST30 و VT30 علاوه بر NeoPDP بودن Neo Plasma هستن (!) که این ویژگی باعث افزایش کنتراست از 2000 به 5000 شده ... من که خودم تو نمایندگی دیدم این اختلاف کنتراست کاملاً مشهود بود ...
حالا اگه قرار باشه من از خیر VT30 بگذرم و بی خیال ST30 هم بشم ... بازم خرید U30 از پاناسونیک معقوله یا بهتره برم سراغ برند دیگه ... مثلاً LG که تو مدل های مشابه U30 از نظر قیمت ، کنتراست 3000 داره ... اصلاً این برند ها با پاناسونیک قابل مقایسه هستن یا پاناسونیک یه کیفیت انحصاری با اختلاف مشهور و محسوس داره با تمام برندها و به قول نمایندگی ها پلاسما فقط پاناسونیک !؟!؟!؟؟!!؟!!
راستی این IR اینقدر وحشتناکه که یه نفر فقط از ترس همین IR قید پلاسما رو بزنه و بره سراغ LED ؟ چون من همین الان یه LCD سامسونگ دارم ...
فقط ST30 و VT30 نئوپلاسما هستن. Neo PDP مدلهای 2010 بودن.نقل قول:
U30 پلاسمای معمولی و تفاوت روشنایی و کنتراستش با VT30 و ST30 خیلیه.
بیشتر پلاسما های پاناسونیک حداقل از نظر روشنایی به طور کاملا محسوسی بهتر از پلاسماهای سایر برندها هستن.
به نظر منم، پلاسما فقط پاناسونیک.
نقل قول:
مقدور که هست ، فقط باید یادم بمونه که چکش کنم . نه دوست عزیز خودم یه سری تغییرات دادم توو Setting که وقتی میخواستم گاما رو تغییر بدم از سر جاش حذف شده بود و وقتی تنظیماتو برگردوندم سر جاش تنظیمات گاما دوباره برگشت ( دقیقا یادم نیست که روو چه موودی بود یا چی کارش کردم .......حالا میبینم بهت میگم )
در مورد PC من تا بحال استفاده نکردم از این موودش چون نیازی نداشتم بهش پس اطلاعاتی در مورد تنظیمشم ندارم ولی قاعدتا تنظیمات باید باقی بمونن .حالا شاید دوستانی که چک کردن بیشتر بتونن موود PC رو توضیح بدن .
دیشب هایپر استار بودم و St30 ی 50 رو نیم ساعت بوود که بازش کرده بودن ، عینک هم برای تستش هنوز باز نکرده بودن ( توجه داشته باشین که تا 3 ماه دیگه میریم توو سال 2012 و تازه مدل 2011 رو میارن توو هایپر ) و فکر کنم به زور یه سورس SD هم بهش خورونده بودن که فقط بگن روشنش کردن .
قیمت زده بود 2.350 سایز 50"
ST30 از طرف سایت TrustedReview جایزه گرفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتیاز 3D که گرفته 9 از 10
امتیاز 2D بازم 9 از 10
کد:http://www.trustedreviews.com/panasonic-tx-p46st30_TV_review