free hast?
Printable View
free hast?
دوستان بازم میگم چون نا محدود هزینه ی بسیار بسیار کمی داره و رم هم 4 هست پس لگ بی لگ بله مجانی هست دوستانی که مایلند کمک کنند در زدن VPS پ.خ بدن ( کمک مالی نه کمک در زدن سرور)
راهی به غیر از اپدیتر داخل فولدر بازی هست بشه بازی رو اپدیت کرد؟
بابا لینک اخرین ورژن بازی دارید؟
حداقل بگید اخرین ورژن شمارش چنده؟
هوووووووووووووووووووووووو وووووووووووففففف! دیگه تاپیک کم اینو داره کل بندازن که سرور من بهتره یا تو؟ :n04: خسته نشدین از این بچه بازیا؟ هرکی هر سروری دوست داشت میره پلی میکنه! لطفا دیگه راجبه سرورای همدیگه نظر ندید :n23:
والاّ :n22: حالا خوبه 24/7 نیست همچیه :دی وگرنه فشو فش کاری میشدنقل قول:
دیگه سر سرورم دعوا ؟
نظر دادن و انتقاد در مورد سرور ها ایرادی نداره ولی پست هایی که توهین آمیز باشن پاک میشن .
مهران واستا :n24:سرور رو VPS میاد بدون محدودیت 12 ساعته آنلاینه :n10::n09:نقل قول:
به عنوان کسی که تو همه سرورا بوده ، از بازیکراف تا الان ..
1- بهترین سرور ، سرور پولی بازیکرفت به خاطر رابط کاربری خوب بین ادمین ها (مرحوم و حسین) با پلیر ها بود نه مثله بعضی سرور ها فک کنه چون vps ماله اونه میتونه به هرکی هرچی میخواد بگه و هرکاری بکنه ، نه مثله بعضی سرور ها هم به دوستاش همینطوری آیتم بخشش کنه !
2- بعد از بازیکرفت سرورای مهران ، به خاطر پلاگین ها ، پرمیشن ها ، مپ و اسپاون ها بهترین سرور هستن ، بقیه سرورا پر باگ بودن ، یه سرور اول بازی 3 تا دایموند میداد به پلیر جدید هاش ، هر کسی 10 تا اکانت داشت اونجا :n08:به جز سرورا مهرانم هیچکس اصلا پرمشین بلد نیست بنویسه ( اصلا فک نکنم به جز من و مهران کس دیگه ای بلد باشه :n13: کسی هست ؟ :n13:) ، به خاطر همین پرررررر باگه که بازی کردن توش اصلا حال نمیده !
3- کلا همه سرور ها ، همین سرور آخر مهران که با قدرت تمام میگفت ما 3 ماه vps تمدید کردیم ولی 1 سال حداقال رانه ، بیشتر از 1 ماه ران نموند ، پس اگه بخوایم سرور هارو بر اساس مدت زمان ران بودن بررسی کنیم ( که اصلش هم همینه! نه اینکه 3 هفته زحمت بگشیم بعدشم بنگ ، همه چی پرید ! ) کلا هیچکدوم از سروراتون بدرد بخور نبودن ! :n14:
سپهر جوون دارم می گم اینترنت من نا محدوده یعنی خیالت راحححححت باشه پشتیبان مالی هم نمی خوایم :n07:نقل قول:
حداقل تا آخر پاییز ران می مونه فقط یکی رو می خوام بلد باشه سرور رو VPS بزنه دیگه تمومه :n20:
هرکی کمک کنه سرور ران میشه :n11:
اینم لینک ماین 1.5.2 که دوستان می خواستن چون ف ی ل ت ر بود منم تو pico آپ کردم حال کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n10:
اینو هم اضافه کنم که اگه آخر پاییز off شد نگران نباشید مپ هستش( شاید هم off نشه )