در مورد f-secure کسی چیزی نگفت !؟
در مورد f-secure کسی چیزی نگفت !؟
دکتر، آنلاین آرمور علاوه بر لیست سفید خودش، لیست سفید آنتی ویروسشم بهش اضافه شده.نقل قول:
در ضمن بعد خاموش شدن HIPS دیگه سوالی نمیپرسه، مگه اینکه یک برنامه مشکوک بخواد به اینترنت متصل بشه که اون مربوط به فایروال است.
شرکتی چیزی دارید؟نقل قول:
یکی رو نصب کن دیگه همه شون خوبن!
f-secure یکی از بهترین هاست!
دوست خوبم چون واسه مشتری من بسیاربسیار بسیار وسواسم واسه کسی چیزی بخوام تهیه کنم واسه همین کنجکاوی می کنم بجز اونم فکر کنم مطالب خوبی رو دارند دوستان و بزرگواران عنوان می کننید ممنونم از همه دوستان
اگه مشتری آنتی ویروس میخواد باید نیاز هاشو ازش بپرسید و اینجا مطرح کنید؟!!!!!نقل قول:
من مقایسه ساده ای می کنم:
قدرت:
از لحاط قدرت امسی سافت و اف - سکیور از نظر من کمی بالاتر از بولگارد هستند. (امسی سافت و اف -سکیور، 2 موتوره هستند)
سبکی:
هر سه برنامه سبک هستند.
سرعت اسکن:
هر سه خوب هستند.
سرعت پاکسازی:
بولگارد خیلی کند هست
دیزاین برنامه:
من بولگارد را بیشتر می پسندم
آپدیت های جدید برای برنامه:
در این مورد فکر می کنم امسی سافت از بقیه جلوتر باشه.
بیشترین امتیاز و جوایز در تست ها:
اف-سکیور سابقه بسیار طولانی تری از دو تای دیگه داره و در تست های زیادی شرکت کرده و آنتی ویروس برتر سال نیز بوده
زبان فارسی:
تنها امسی سافت دارای زبان پارسی است
پشتیبانی ایران:
بولگارد و اف-سکیور در ایران به فروش می رسد اما به طور رسمی از شرکتی نام برده نشده است.
امسی سافت رسما در ایران نماینده دارد
پشتیبانی خارج از ایران:
بولگارد پشتیبانی تلفنی نیز دارد
چون برای لپ تاپ هستش و مهمترین چیز براشون امنیت چون تراکنشهای مالی انجام می دهند بصورت اینترنتی و همینطور بیشترین استفاده از فلش مموری مختلف و دانلود از اینترنت رو دارند ( که فکر کنم شد 100% نیاز به یک آنتی ویروس فوق حرفه ای دارند و همینطور پروتکتور عالی )نقل قول:
حالا اساتید میتونند راحت تر شما رو راهنمایی کنند!نقل قول:
1_بیت2_کاسپر3_بقیه رو نمیشه گفت کدوم بهترند!
یک پیشنهادی بهشون بکنید که آنتی هایی که شما مد نظرتون هست رو تست کنند بعد هر کدوم که فکر کردند بهتره رو نصب کنند!
سلام دوستان من که خودم مشکل آنتی ویروس دارم ونمیدونم چی نصب کنم یا کدومش بهتره؟
Project Details : MRG Effitas Online Banking Browser Security Assessment Project Q2 2013نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]