یه چیزی : بازی ازبکستان رو یه نگاه بندازید.. مخصوصا به دروازه بان قطر روی گلهایی که خورده.
و همین طور دروازه بان ازبکستان روی گل اول هم دقت کنید...
هیلی مشکوک میزنن.
Printable View
یه چیزی : بازی ازبکستان رو یه نگاه بندازید.. مخصوصا به دروازه بان قطر روی گلهایی که خورده.
و همین طور دروازه بان ازبکستان روی گل اول هم دقت کنید...
هیلی مشکوک میزنن.
آقا سلام...:n02:
عرضم به حضورتون بعضی چیزها رو آدم میخونه نمیدونه چی بگه والا...
نمیدونم بعضیها تفسیرهای قدیمشون رو میخان ماسمالی کنند؟
برادر یه بخشی از فوتبال شانسه! اصلن نصفش همین گردی توپه...اینهمه تیم درجه یک توی دنیا شانس میارن...به ما که رسید اخ شد؟
همون حماسه ملبورن و اینا...کم کوبیدنمون...کم زیر فشار بودیم...تازه نبردیم! قبلش ژاپن نزدمون...قطر دو تا بهمون نزد...عربستان تو تهران اونطور نکرد...اون پلی آف حماسه بود این صدر نشینی نه؟
نمیدونم انگار بعضیها از فضا اومدن! والا مردمی که ما دیدیم همه داشتند از کشاورز تا ولیعصر بندری میزدن...نمیدونم مزه چیش کم بود. حالا خیلی دوست دارید کامتون تلخ بمونه که هیچی ولی خواهشن رای کلی بجای همه مردم ندین.
گلمون شانسی بود، سیوهای احمدی شانسی بود، دفاع قوی شانسی بود، بازیکنان عزیز ایرانی شاغل در اروپا و ایرانی تبارمون از برزیلیها پیرپاتالی که شرق و غرب آسیا میخردن و میخرن و به اسم یک ملیت میفرستن تو تیم ملی کمترن...از ترکها و آفریقای تبارهای ژرمنها عجیبترن؟
ای بابا
امیدوارم مدیران بجای خوابیدن در باد این برد و پنهان کردن ضعفها پشت این موفقیت نگاه جدی تری به مشکلات داشته باشن....و قدر این فرصت رو بدونن برای رشد فوتبال. (هرچند از مدیریت فعلی بعیده)
زمانی کره رو با بازی برابر و تهاجمی میبردیم(جام ملتهای 96 و 2004)...الان وضعیت فوتبالمون ایجاب میکنه با دفاع محض جلوشون ظاهر بشیم!
صعود به جام جهانی هم میتونه یک نقطه شروع باشه برای پیشرفت و هم مسکنی گذرا برای دردهای فوتبال!
یک مربی قادر نیست فوتبال کشور رو متحول کنه! هنر مربی استفاده بهینه از ظرفیتهای موجوده...کاری که کیروش در اون نسبتا موفق بود طی این سه بازی (حداقل نسبت به دور رفت): ایجاد تغییرات مثبت در ساختار دفاعی که مشکلمون رو روی سانترها حل کرد و....نقل قول:
البته حضور کیروش در برزیل میتونه برای ما یک امتیاز باشه ...در صورتیکه نگاه جدی تری به استفاده از جوانان داشته باشیم.
باور کنید از ساعت 10 شب تا الآن دارم پست های دوستان رو میخونم. واقعاً خسته نشدم.
امروز بد جوری شکنجه شدم. درست بعد از اتمام بازی که میخواستم بزنم بیرون و خوشحالی کنم کاری برام پیش اومد که تا ساعت 10 مشغولش شدم.
امیدوارم که دوستان به جام تکلیفشونو ادا کرده باشن:n02:
توی ویکی که نوشته بازیها ساعت یک،چهار و پنج بعد از ظهر به وقت برزیل انجام میشن،اگه همین ساعت ها بمونه زیاد هم بد نیست.........نقل قول:
میشه ساعت 23:30،20:30 و 00:30 شب به وقت ایران...............
ساعد تيموريان شکست
آندرانيک تيموريان در بازي با کره جنوبي با شکستگي ساعد دستش مواجه شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آندرانيک تيموريان که در بازي ايران برابر کره جنوبي 90 دقيقه در زمين حضور داشت، با شکستگي ساعد دستش مواجه شده است.
به گزارش ايسنا ، تيموريان در نيمه نخست بازي در برخوردي دچار مصدوميت شد و براي لحظاتي از زمين بازي بيرون رفت که به نظر ميرسد اين شکستگي در همان صحنه اتفاق افتاده باشد.
هنوز مشخص نيست که شدت آسيب ديدگي تيموريان چقدر است.
ورزش 3
جای شما خالی رفتیم تو رشت حسابی شلوغ کردیم ... چقدر جمعیت بود خدا . تا به الان ندیده بودم انقدر جمعیت جمع بشه . اما متاسفانه اخرش رو تا حدودی واسمون زهرمار کردند دوستان نیروی انتظامی .. کاش اخر شادی امشبون اینجوری تموم نمیشد که ملت کتک بخورند و ....
تبریک میگم بازم بهمتون .
لطفا پستم پاک نشه که بدجور قاطی میکنم :n02::n09:
:n21:بی ادب، ادب شد.:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوتبال -پیروزی یک بر صفر ایران مقابل کره جنوبی، مشت محکمی بود که کی روش به دهان یاوه گوی چوی کوبید تا این سرمربی بی ادب، ادب شود!
به گزارش رادنیوز، پیروزی یک بر صفر تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل کره جنوبی، یک پیام روشن برای چوی یاوه گو داشت تا از این پس اگر قرار شد نام ایران را به زبان بیاورد، مودب باشد.
کارلوس کی روش که گفته بود چوی را بابت اهانت هایش به فوتبال ایران ادب می کند، این کار را امروز انجام داد.
پیروزی کی روش مقابل چوی، مشت محکمی بود که سرمربی تیم ملی ایران به دهان سرمربی تیم ملی کره جنوبی کوبید.
چوی باید ادب می شد و بی نهایت از کی روش ممنونیم که زحمت این کار را کشید.
اولا با کمی تاخیر تبریک میگم هر چند داشتم پستهای دوستان رو میخوندم (کم و بیش)
من همون تیکه اخر بازی رو ندیدم دوستان میگن زمانی که بازی تموم شده کیروش با عصبانیت اشاره مربی کره میکره اگه عزیزی عکسی ازش داره لطف کنه ممنون میشم
من چون هماهنگ با بازی کاری رو انجام میدادم کامل بازی رو ندیدم ولی باید بگم با برنامه بردیم من و فکر کنم تمام اهالی فوتبال قبول دارن که فوتبال کره از ایران جلوتر هست اما در جواب عزیزی که گفتن نباید جلو کره با دفاع مطلق بازی میکردیم باید بگم که کلا شرایط اینگونه بازیها اغلب و به طور کل در جهان همینطوریه و تیم میزبان فشار زیادی رو میاره و تیم میهمان مجبوره رو تک تک ثانیه هاش برنامه و تمرکز داشته باشه این موارد رو تو دیدارهای باشگاهی زیاد دیدیم