دلبوسکه محبوبترین مربی تاریخ باشگاه رئال مادرید!
خبرگزاری فارس: نظرسنجی رسمی روزنامه مارکا نشان از پیروزی دلبوسکه بر آقای خاص نزد هواداران را دارد. به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه مارکا در نظرسنجی اخیر خود از هواداران رئال مادرید با کد مخصوص رای در این باشگاه خواسته تا بهترین مربی تاریخ رئال مادرید را معرفی کنند. بر این اساس و تنها با گذشت ۲ روز از آغاز این نظرسنجی در هر ۲ بخش رای عمومی و رای هواداران رسمی، ویسنته دلبوسکه در صدر ایستاده و پس از او مورینیو در رتبه دوم قرار گرفته است. بر همین اساس میگل مونیس در رتبه سوم ایستاده و فابیو کاپلو در رتبه چهارم قرار گرفته است.
معرفی 11بازیکن برتر تاریخ رئال مادرید
خبرگزاری فارس: هواداران رئال مادرید و خوانندگاه رسمی روزنامه مارکا که دارای کد مخصوص رای هستند 11 بازیکن برتر تاریخ تیم فوتبال رئال مادرید را انتخاب کردند. به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه پرتیراژ مارکا چاپ مادرید با همکاری باشگاه رئال مادرید در نظرسنجی بزرگی بین خوانندگان رسمی خود که دارای کد مخصوص رای هستند و هواداران رسمی باشگاه رئال مادرید تیم منتخب فوتبال تاریخ این باشگاه را معرفی کرد. بر اساس این نظرسنجی ایکر کاسیاس درون دروازه ایستاده، روبرتو کارلوس، ایهرو و راموس در خط دفاعی حضور دارند،پوشکاش، میشل، زیدان و ردوندو در خط میانی قرار گرفتند و رائول، دی استفانو و رونالدو در خط حمله هستند. هواداران رئال مادرید همزمان با جشن ۱۱۰ سالگی باشگاه رئال مادرید این تیم را معرفی کردند و گوینده برنابئو نیز این خبر را در خلال مراسم منتشر کرد.
کاکا: میخواهم در مادرید بمانم
خبرگزاری فارس: بازیکن برزیلی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا شایعه ترک تیمش را تکذیب کرد و گفت: میخواهم در مادرید بمانم. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، کاکا که در بازی اخیر رئال مادرید مقابل اسپانیول، تیم دوم کاتالونیا خوش درخشیده و نقش بسزایی در پیروزی ۵ بر صفر تیمش داشته است، تصریح کرد: متاسفانه رسانههای قدرتمند فرانسه مانور عجیبی روی خبر انتقال من به پاریسنژرمن رفته و اصرار دارند تا ثابت کنند که من قطعا رئال را ترک خواهم کرد، در صورتی که هرگز اینگونه نیست و من میخواهم در مادرید بمانم. وی ادامه داد: خانه دیگری انتظار مرا نمیکشد، از ابتدا هم تلاش کردم تا در رئال مادرید جای پای محکمی داشته باشم. کاکا تصریح کرد: بدشانسی های زیادی آوردم و در مقطعی هم مصدوم شدم، هرگز به عملکرد و نوع انتخاب مربیان تیم اعتراض نداشتهام و تلاش می کنم تا خود را به ترکیب اصلی تیم تحمیل کنم، این وظیفه من است که در فرصتهای به دست آمده بدرخشم و نباید از کادر فنی توقع بیجا داشته باشم.