نقل قول:
مشکل اول : دمای یک قطعه یا سیستم زیاد میره بالا و یا مشکل نرم افزاری پیش میاد ... البته این نرم افزار باید هر از چند گاهی آپدیت بشه.
مشکل دوم : اگر LCD خش افتاد ، افتاد ! راهی نیست بجز تعویض
Printable View
نقل قول:
مشکل اول : دمای یک قطعه یا سیستم زیاد میره بالا و یا مشکل نرم افزاری پیش میاد ... البته این نرم افزار باید هر از چند گاهی آپدیت بشه.
مشکل دوم : اگر LCD خش افتاد ، افتاد ! راهی نیست بجز تعویض
باطری یا جا می افته یا نه ... اگر شل باشه یا قطعی که خاموش میکنه در جا !نقل قول:
بله می دونم.نقل قول:
اما هفته پیش شخصی باطری لپ تاپ من رو در آورد اما موقع جا انداختنش فک کنم درست این کار رو نکرد ! منم هم یادم رفت خودم از اول این کار رو بکنم. فردای اون روز چند بار صفحه آبی رو دیدم . ویندوز رو هم عوض کردم اما درست نشد . پس فرداشم همین مشکل بارها پیش اومد . می خواستم ببرم شرکت گارانتیش که یاد باطری افتادم و باطری رو در آوردم و جا انداختمش. تو این سه روز خبری از صفحه آبی نشده و من هنوز به شدت متعجبم !!! چون تا جایی که من میدونستم باطری یا کار میکنه یا نه .
بزرگان !
عزیزان !
دوستان !
من یه لپ تاپ Giga Byte خریدم که فینگر پرینت داشته یه سری از فایلام رو باهاش قفل کردم بعدش که ویندوز رو عوض کردم میگفت که Unknown User و از این حرفا خودم حدس می زنم که باید اون user تعریف شده قبلیم رو Export می کردم و دو باره بعد از تعویض ویندوز Import می کردم تو برنامه ولی حالا کار از کار گذشته راه حلی دارم ؟
دنبال یه چیزی تو مایه های هک کردن فایلاشم
اسم نرم افزارم Protector Suit QL هست و پسوند فایل های قفل شده هم می نویسه : Encrypted Archive !
واقعا گیرم:41:
جون خودتون کمکم کنید:42::question::exclamati:18::19:
راستی یادم رفت بگم اینتر نت پر سرعت دارم اگه هر نرم افزاری که بگید و لازم باشه دانلود می کنم
احتمالا مشکل از باطری تون بوده.نقل قول:
نخیر شما اشتباه میکنید تو همین فروم پست ها رو بخونید می فهمید که باطری اگه مشکل داشته باشه میتونه چه کارا یی بکنه حتی باعث سوختن کارت گرافیک و cpu هم میشه.
نقل قول:
واقعا ؟؟ :41:
من تازه 1 ساله که این لپتاپو گرفتم :41:
چه عواملی باعث میشن که همچین اتفاقی واسه شارژر بیوفته ؟
آیا شارژر ها هم اصلی و غیر اصل دارن ؟؟ راهی واسه تشخیص هست ؟
سلام لپتاپي هست كه گرافيك ATI 4850 داشته باشه چه دستگاههايي؟
من ویندوزم رو عوض می کنم حتی هاردم رو هم فرمت میکنم ، بعد از نصب نرم افزار فینگر پرینت، خود به خود یوزر قبلی و دیتا های مربوطه رو می آره و ازم می پرسه می خواین تغییری در این بدین یا نه !!:20:نقل قول:
یعنی کجا این دیتاها رو ذخیره میکنه؟
مرسی.اکنون ایمان آوردم که باطری چه توانایی هایی داره:31:نقل قول:
چون یکی از علل دیده شدن صفحه آبی اشکال در برق رسانی به مادربورد هستش. باید از همون باطری باشه.بسی ترسیده بودم.
چرا هست ... MSI یکی پورت کرده و این هم باقی اش :نقل قول:
در آخر صفحه میتونی ببینی (Notebook reviews with ATI Mobility Radeon HD 4850 graphics card)کد:http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4850.13975.0.html