پینگم خیلی خوبه.150 داشتم 200-240 هم داشتم.کلا مشکلی بابت پینگ ندارم.تایم اوت هم اصلا.جز اینکه نت بترکه که اونم کلی هستنقل قول:
Printable View
پینگم خیلی خوبه.150 داشتم 200-240 هم داشتم.کلا مشکلی بابت پینگ ندارم.تایم اوت هم اصلا.جز اینکه نت بترکه که اونم کلی هستنقل قول:
اصلا این کارو نکن.شیفت دلیت؟ omgنقل قول:
برو خدارو شکر کن.همین دیشب 2 گیگ Dota 2 آپدیت کردم.باید خدارو هم شکر کنی اینقدر سری بازیو به روز میکننو مشکلاشو رفع میکنن.یه هفته بازی کن بعد خودت میفهمی دل کندن ازش چقد سخته.
مجبورش نکن.نقل قول:
میخواد بازی کنه میخواد بازی نکنه به ما ربطی نداره دو روز دیگه نیاد بگه چرا گفتین اینو دانلود کن تقصیر شماها بود و ... :n08:
اوه سر شیفت دیلیت بحث شده ؟
عاقا شیفت دیلیت و زدم حالا یس و بزنم یا نه ؟ :n02:
{فک کنم الان اسپم این :) }
برای اینکه از حالت اسپم در بیاد
اینکه 1 به بوت یا 5 به بات یا 5 به 5 پلی کنی از نظر امتیاز فرقی می کنه یا نه ؟
چقدر رانک ارامش پیدا کرده ادم مخصوصا با این وضع نت ... امروز وضعیت کمی بهتر شده چندین دست زدیم ......
ها یک چیزی میخوام بگم یک مدت خدایش از وقتی اومدم West به من 100 اکانت با لول کامل و win 2000 و 2000RP بدن بر نمیگردم East.................. :n21:
چی بود این East یک مشت نوب مخصا این روس ........ از هر 5 بازی 3 تا کلا زبان روس یونانی مزخرف .....
فوش اینجا کمتر میدن یعنی اصلا شاید 2 سه تا بازی بدون چند تا ss تموم کنی.... حالا East اومدی تو بازی بوت انداختی فوش شروع میشه ...... چرا این بوت انداختی .... :n29: تازه قبل نصف تو انتخات چمپ نخورده باشی...
کلا من 2600 RPدادم اومد win 0 شد 100 بارم دیگه میشد میومدم .............. اصلا کلاس پلیر West کجا East کجا
ها کلا اینجا شاید تو یک بازی یک نفر 50 IQ بیفیته ولی East میفرتی تو دقیقه 1 نگذشت میدیدی همه از دم 0 IQ... البته دوشمن خوب بود چون اون 0 IQ بودن... بازی حیات خلوت بود :n08:
اینجا اومدم تازه حریف واقعی پیدا کردم
کلا East برای Kids خوب که Teemo بردارن برن تو مپ پنهان بشن بعد موقیت Ks پدیدار بشن ........................ :n08:
:n02::n10::n09:
ها ... فکر کنم چیزی جا نمونده حالا دوستان دیگه که اومدن میتونن موارد بقیه بگن ........ اینا گفتم چون دوستان اون موقع که رفتم ازم خواستن ببیین این ور چه خبر ............
اقا بازی من چرا Run نمیشه همون قسمتی که میزنه League of legends گیر کرده
چند min بزار بمونه آپدیت میشه درست میشهنقل قول:
نه داداش منظورم اینجا هستش ببین عکسونقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی به این مشکل بر نخورده ؟
چرا من این مشکل داشتم صبح یه باید بزاری همینطور بمونه فک کنم واسه من نیم ساعت شد بعد بازی میاد آپدیت می شه
----------------------------------------------------------
آقا الان من eu est اکانت دارم نمی تونم با اون تو west لاگین شم ؟ باید اکانت جدید بسازم راهی نداره ؟