عزیز خیلی زود به پست ها سر زدی! پست من مال دیروز ظهر بود و دوستمون امروز ظهر.نقل قول:
من هم الان مشکلی با باز شدن سایتها ندارم.فکر کنم اگه اتفاقی نیفته فقط همون روز رو قیل-تر میکنن.
Printable View
عزیز خیلی زود به پست ها سر زدی! پست من مال دیروز ظهر بود و دوستمون امروز ظهر.نقل قول:
من هم الان مشکلی با باز شدن سایتها ندارم.فکر کنم اگه اتفاقی نیفته فقط همون روز رو قیل-تر میکنن.
بابا پدرم در اومد انقدر با ف ی ل ت ر _ ش ک ن گوگل و یاهو رو باز کردم خیلی سرعتو میاره پایین.نقل قول:
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
من همین الان میرم ولی باز نمیکنهنقل قول:
حتی gmail رو هم باز نمیکنه جیمیلمونو چک کنیم.
یه جورایی انگار آخرای عمر مخابراته
سر همه شیره مالید همه ازش اشتراک گرفتن حالا که خرش از پل گذشته افتضاح شده.
فقط ایتهای دولتی رو سریع باز میکنه مثل تبیان و راسخون و . . . . . . .
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
راستی داش یادم میرفت من حتی p30world خودمونم به زور باز میکنم :19:
اگه در شهرستان یا جایی که خلوت باشه 1 مگابایت میدن. ولی تو تهران 128 رو زورکی به همه میدن.نقل قول:
نقل قول:
بابا پدرم در اومد انقدر با ف ی ل ت ر _ ش ک ن گوگل و یاهو رو باز کردم خیلی سرعتو میاره پایین.
ببین دوست عزیز الان همه دارن از v///p//n استفاده میکنند...شما اگه میخوای اینترنت بری باید v//p//n داشته باشی:5:
اگه میخوای فـــیلتر/نت بری که با همین برو دیگه ...:27:
در ضمن منم دیشب سرعتم افتضاح شده بود..الان بهتر شده...
آقایان! اعلام این پهنای باند افتخار ندارد
در این یادداشت به تعاریف بینالمللی برای میزان پهنای باند اینترنت پرسرعت کاری نداریم و ضمنا ارقام حدودا محاسبه شده است.
1- شرکت ارتباطات زیرساخت با افتخار اعلام کرده است که پهنای باند اینترنت بینالملل به205 STM1 یا به عبارتی حدود 32 گیگابیت در ثانیه رسیده است. یک محاسبه ساده نشان میدهد که سرانه اینترنت هر ایرانی حدود 500 بیت (نصف یک کیلوبیت) است.
2- اگر تعداد کاربران ایرانی را صرفنظر از دسترسی به اینترنت پرسرعت و کمسرعت حدود 15 میلیون نفر فرض کنیم و با فرض آنلاین شدن همزمان همه این کاربران و با لحاظ ضریب اشتراک 10 و پهنای باند 60 کیلوبیت به حداقل 80 گیگابیت نیاز داریم، یعنی 5/2 برابر پهنای باند فعلی.
3- پیشبینی برنامه چهارم، دستیابی به 5/1 میلیون پورت اینترنت پرسرعت بوده است. با احتساب هر اتصال خانگی برای خانوارهای متوسط چهار نفره و باز هم با ضریب اشتراک 10 به رقمی نزدیک به 77 گیگابیت میرسیم، یعنی باز هم نزدیک به 5/2 برابر ظرفیت فعلی پهنای باند بینالملل.
4- پهنای باند بین الملل اعلام شده فقط یک سوم پیشبینی600 STM1 در برنامه چهارم را محقق می کند.
5- این پیشفرضها نشان میدهد اگر کاربران ایرانی بخواهند همزمان به اینترنت متصل شوند، یک صفحه که نمیتوانند بازکنند، هیچ، کل اینترنت کشور میخوابد و به این ترتیب اینکه گفته شود پهنای باند موجود برای نیاز کشور کافی است، به خواب و خیال می ماند.
6- آقایان! اعلام این میزان پهنای باند افتخار ندارد.
Time out Time out Time out Time out Time out
دیسکانکت شدنای متوالی. گند زدن به هرچیزی بازی آنلاینه، ضد حاله.
من همون روز هم مشکلی نداشتم.نقل قول:
Invalid or Deleted File.نقل قول:
نقل قول:
اون لينك مربوط به مخابرات بهشتي كه خودم از سرويس گرفتم درسته . اون موقع سرعت دانلودم 13 - 14 بود ولي الان حدود 18 هست (128).
لينكي پائيني ش بله گويا فايل حذف شده از دوستاني كه سرويس 256 از مخابرات دارن لطف كنن يه تست يك دقيقه اي از دانلود فايل با IDM به صورت ويدئو بگيرن تا جايگزين لينك پاك شده بكنم.
من تو بازی fifa11 هی Time outمیشم/نقل قول: